Tmark Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Είπαν επίσημα πριν 2 βδομάδες ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο.
carrypizza Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 παιδια καταφερα απο 20 ranked να παω 15 με οχι ολοκληρωμενο token druid deck μεσα σε 6-7 ωρες gameplay... μπορει να μου δωσει κανεις κανα tip για να καταφερω να παω 10 σε αυτο το season?
RoS23 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Τι game-changer ειναι η alexstrasza ρε παιδια? Με εχει σωσει τουλαχιστον 3 φορες απο σιγουρη ηττα.
BadBoy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Εντάξει, rank 16 priest μου πετάει Ragnaros, Ysera και Hogger, με Mindvision τραβάει 2 φορές (!) την Alexstrazsa μου και Mind Control τον Black Knight. Ragequit ή όχι;
ADHD Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Πολυ ασχημο mind control καλυτερο target δεν ειχε? Ο priest αν και ειναι το χειροτερο class μπορει να σου βγαλει την ψυχη και στο τελος να χασεις και ασχημα, τι να κανεις πας στο επομενο.. παιδια καταφερα απο 20 ranked να παω 15 με οχι ολοκληρωμενο token druid deck μεσα σε 6-7 ωρες gameplay... μπορει να μου δωσει κανεις κανα tip για να καταφερω να παω 10 σε αυτο το season? Συνεχισε να παιζεις και να ολοκληρωσεις το deck σιγα σιγα, ειναι solid ο token druid.,10 θα πας σιγουρα αν συνεχισεις να παιζεις.
xavier Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 αυτο ειναι ενα αρκετα καλο token druid, αρκετα σταθερο
carrypizza Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 μου λυπει πολυ dust για να το φτιαξω αν αγορασω 10 decks λες να μου βγει τιποτα?
paularas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 10 decks = 10 rare σίγουρα + 90 απλές. λογικά θα βγάλεις κανά 300(400) έως 1000 σκόνες λογικά.
ADHD Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 αυτο ειναι ενα αρκετα καλο token druid, αρκετα σταθερο Δεν μου αρεσει τοσο, ειναι σαν να εχεις μπλεξει διαφορετικα πραγματα, προσωπικα θα εβγαζα leeroy(dead card μεχρι το lethal) και defender για δευτερο drake και black knight.. Επισης το wild growth θεωρω οτι πρεπει να ειναι x2 σε καθε σύγχρονη λιστα για druid.
Jenkins Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ένα deck για mage, control κατά προτίμηση. Δεν έχω Antonidas btw, όπως δεν έχω και Thalnos, Υπάρχει Alexstrazsa, Ysera, Deathwing, Hoger, Black Knight και Faceless, όπως επίσης και Pyroblast από Leg-Epic Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2014 από Jenkins
ADHD Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Κατι σε freeze mage δες, http://www.hearthpwn.com/decks/63979-rdus-freeze-mage-dreamhack-winner
Jenkins Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ναι, καλό είναι, αλλά θέλει Thalnos. Να τον κραφτάρω ή να πάω για Antonidas? Επίσης είδα τον τελικό μόλις. Αυτός ο τύπος ο Amaz, πώς έφτασε στον τελικό? Τόσα λάθη σε ένα game δεν κάνει ούτε αρχάριος...
ADHD Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ο amaz παιζει σχεδον μονο priest δεν ειναι και πολυ familiar με ολα τα class, με priest επαιξε πολυ καλα παντως τα ειδα ολα τα παιχνιδια του. Θα ελεγα να πας για thalnos, παει σε πολλα deck και εκτος απο spell power δινει και card cycle, τον Antonida ποτε δεν τον συμπαθησα να πω την αληθεια. Υπαρχει και freeze version με giants και Antonida τωρα τελευταια, ειναι δυσκολο deck παντως να ξερεις αλλα κανει καλο counter αρκετα popular deck, ειδικα με handlock εισαι παρα πολυ μπροστα.
xavier Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δεν μου αρεσει τοσο, ειναι σαν να εχεις μπλεξει διαφορετικα πραγματα, προσωπικα θα εβγαζα leeroy(dead card μεχρι το lethal) και defender για δευτερο drake και black knight.. Επισης το wild growth θεωρω οτι πρεπει να ειναι x2 σε καθε σύγχρονη λιστα για druid. leroy+swipe ειναι σαν pyroblast με 8 μανα, δεν ειναι κακο.... το wild growth τι να το κανεις στο token druid?board control θελεις απο νωρις για να κανεις κανα savage roar και να τελειωσει... ουσιαστικα το ζητημα ειναι αν παιζεις διπλο fon combo...2o drake παλι δεν πολυχρειαζεται γιατι εχεις 4 spell, που μπορει να τα παιξεις και απο νωρις...black knight αναλογα το meta....αμα παιζεις πολυ κοντρα σε miracle rogue τι να το κανεις?αμα βρισκεις druid οκ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις