alan2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 παιζω face paladin αυτη τη σεζον για να ανεβω στο ladder, πολυ αστειος αγωνας σημερα, εχω κατεβασει το miracle rogue στα 8, αλλα ειμαστε 8η γυρα και εχω 20 ζωη, λεω ειμαι νεκρος σιγουρα και παιζω knife jungler και κατεβαζει οντως leroy, και σκοτωνεται απο τα knives γενικά οι knife juggler με λίγη τύχη κερδίζουν παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasd_G21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω πόσοι από εδώ μέσα έχετε πληρώσει έστω κ ένα ευρώ για το παιχνίδι. Μου φαίνεται εξωφρενικό στα 18 στο ladder, να βρίσκω αντιπάλους με 4 και 5 legendaries και άλλες 4-5 epic. Πολύς κόσμος έχει σκάσει πολλά λεφτά ή είναι ιδέα μου; Κατάφερα με πολύ κόπο κ ένα μόνο legendary (Cairne bloodhoof) , να πάω 11 level την σεζόν του Ιουνίου.Πιστεύω με τα πολλά legendaries χάνεται κ η ουσία του παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 άμα έχεις αρχίσει το παιχνίδι εδώ και 10+ μήνες και παίζεις συχνά, μαζεύονται τα epic και σιγά σιγά φτιάχνεις/βρίσκεις και τα legendary.δεν χρειάζεται να πληρώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω πόσοι από εδώ μέσα έχετε πληρώσει έστω κ ένα ευρώ για το παιχνίδι. Μου φαίνεται εξωφρενικό στα 18 στο ladder, να βρίσκω αντιπάλους με 4 και 5 legendaries και άλλες 4-5 epic. Πολύς κόσμος έχει σκάσει πολλά λεφτά ή είναι ιδέα μου; Κατάφερα με πολύ κόπο κ ένα μόνο legendary (Cairne bloodhoof) , να πάω 11 level την σεζόν του Ιουνίου.Πιστεύω με τα πολλά legendaries χάνεται κ η ουσία του παιχνιδιού. Ανετα έχω σκάσει κάνα 300ρι (τα μισά τα έδωσα προχτές) γιατί μου αρέσει να δοκιμάζω decks και να περνάω την ώρα μου + είπα να ασχοληθώ να βρώ τα decks που μου τεριάζουν όποια και αν είναι αυτά. Ξέρω ότι το game θα το παίζω για καιρό οπότε δεν με νοίαζει (καλά και δεν θα μου λείψουν και τα 300 ευρώ). τα legendary είναι απαραίτητα μόνο σε συγκεκριμένο είδος deck (στα βαριά control decks βασικά κυρίως warrior / druid / priest). Μπορείς φτάσεις ακόμα και legend rank με deck που έχουν μόνο ένα legendary το οποίο crafταρεται άνετα με f2p κατάσταση. Έχει πολλά aggro decks με 0 η 1 legendary, miracle rogue που είναι μάλλον το πιο δυνατό deck παίζεται με 1 legendary.. αν ασχοληθείς δεν είναι θέμα. Zoo lock επίσης παίζεται χωρίς legenday και είναι επίσης top 3 deck atm αλλά προσωπικά δεν γουστάρω ούτε zoo Lock (παρόλο που είναι πανεύκολο faceroll) ούτε miracle rogue. τέλος μου έχουν πέσει 2-3 legendary από αρένες. βασικά πριν αγοράσω pack νομίζω είχα πάει κάπου rank 8 κοντά δεν θυμάμαι ακριβώς με f2p σχετικά decks αν και δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ πολύ, είμαι μάλλον νέος στο game (κάνα 2 μήνες παίζω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω πόσοι από εδώ μέσα έχετε πληρώσει έστω κ ένα ευρώ για το παιχνίδι. Μου φαίνεται εξωφρενικό στα 18 στο ladder, να βρίσκω αντιπάλους με 4 και 5 legendaries και άλλες 4-5 epic. Πολύς κόσμος έχει σκάσει πολλά λεφτά ή είναι ιδέα μου; Κατάφερα με πολύ κόπο κ ένα μόνο legendary (Cairne bloodhoof) , να πάω 11 level την σεζόν του Ιουνίου.Πιστεύω με τα πολλά legendaries χάνεται κ η ουσία του παιχνιδιού. μην ξεχνας οτι η ladder ανανεωνεται καθε μηνα, οποτε το 1ο 10ημερο καθε μηνα λογικο ειναι να βλεπεις ολα τα top decks απο τα level 20 και κατω... και οπως ειπαν οι προηγουμενοι υπαρχει απειρος κοσμος που παιζει πανω απο 8-10 μηνες....οποτε μονο τα dailies να κανεις και να παιρνεις κανα legendary καθε μηνα, σιγα σιγα τα μαζευεις χωρις να δωσεις φραγκο... σε γενικες γραμμες το παιχνιδι τα πηγαινει πολυ καλα απο αποψη ισορροπιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 lol ναι , παιζω Miracle rogue kai βγαζω turn 8 25 dmg και εχω τραβιξει ολο το ντεκ οπως λενε και στο twich , rogue balanced Kappa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Χανει απο handlock και backspace rogue ομως, και απο fast druid με καλο draw, εγω προσωπικα εχω πολυ καλο winrate vs miracle αλλα οκ αν τραβηξει καλα απο την αρχη μπορει να κερδισει τους παντες. Γενικα το παιχνιδι θεωρω οτι ειναι balanced αυτη τη στιγμη, φυσικα παντα θα υπαρχουν top tier decks και καποια αλλα οχι τοσο δυνατα. Το θεμα ειναι οτι πλεον ολοι λιγο πολυ παιζουν cookie cutters και ξερουν βασικα πραγματα για το πως να αντιμετωπισουν τα top decks, πχ σε zoo δεν αφηνεις minion κατω και σε handlock δεν τον πας κατω απο 16-17 health. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 και με aggro paladin μια χαρα τα παω κοντρα ρε miracle...και αυτο που λεει ο adhd, ολα τα decks εχουν counters και σε γενικες γραμμες μπορεις να παιξεις οτι θελεις και να εισαι ανταγωνιστικος αναλογα με το ποσσο καλος εισαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ανακοινώθηκε το pricing του naxxramas. 5 wings, 700 gold ή 5.99€ το καθένα. Το πρώτο wing θα είναι free για τον πρώτο μήνα. Ουσιαστικά λοιπόν, το κόστος είναι 4 x 700 gold (2800 gold) ή 17.99€ (είναι το bundle price). Μια χαρά τιμή Περισσότερα εδώ: http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/14601010/der-fluch-von-naxxramas-erfahrt-mehr-%C3%BCber-den-zugang-zu-den-fl%C3%BCgeln-und-den-heroischen-modus-08-07-2014 Διαβάστε το, εξηγεί και τι παίζει με το heroic mode, ότι τα wings θα εμφανίζονται ανά βδομάδα κτλ. ====== ====== Συμφέρει περισσότερο να αγοράσει κανείς το 4-bundle με τα 17,99€, παρά να πληρώσει 2800 gold. Εξηγώ γιατί: Το Naxxramas κοστίζει 2800 gold ή 18€. Αυτό σημαίνει 155.5 gold για κάθε 1€. Απ' την άλλη, με 45€ αγοράζεις 40 packs (είναι το πιο value bundle), τα οποία αν τα έπαιρνες με gold θα έδινες 4000g. Αυτό μεταφράζεται σε 88.8 gold για κάθε 1€. Η αναλογία του Naxxramas είναι απίστευτο value, σχεδόν το διπλάσιο από το καλύτερο card bundle του παιχνιδιού. Πράγμα που σημαίνει ότι το gold που έχετε κρατήσει για το naxxramas, καλύτερα να το δώσετε για να πάρετε packs και να αγοράσετε με 18€ το 4 wing Naxxramas bundle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Πολυ καλη τιμη, 40αρα περιμενα στην καλυτερη εγω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 το naxxramas πόσο θα διαρκέσει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 το naxxramas πόσο θα διαρκέσει ? Επ' αόριστον θα είναι, απλά αν τον πρώτο μήνα δεν παίξεις καθόλου το πρώτο wing, μετά το πέρας του, θα πρέπει να το πληρώσεις και αυτό όπως τα υπόλοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 κανα 500αρι gold μου λειπει...ανετα προλαβαινω να το μαζεψω και τωρα να ξεκινουσε το patch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Launch ποτε κανει και εχει βγει καμια πληροφορία ποτε και που το αγοράζουμε ; Νομίζω οτι καλύτερα οπως ειπε ο george_o/c να δώσεις τα 18 euro και να το εχεις ολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Launch ποτε κανει και εχει βγει καμια πληροφορία ποτε και που το αγοράζουμε ; Νομίζω οτι καλύτερα οπως ειπε ο george_o/c να δώσεις τα 18 euro και να το εχεις ολο Όλα δείχνουν ότι θα κυκλοφορήσει μες στον Ιούλιο, επίσημα δεν έχουν πει ακόμα τίποτα βέβαια. Περισσότερο με ιντριγκάρει το Heroic mode, το οποίο θα ανοίγει για κάθε wing αφού το τερματίσεις στο normal επίπεδο δυσκολίας. Αρχικά η Blizzard ανέφερε ότι τερματίζοντας το κάθε wing στο Heroic mode, θα σου δίνει τις ίδιες κάρτες αλλά σε foil edition (golden). Χθες το απόγευμα όμως, είπαν ότι μετά από αρκετό internal testing, ανακάλυψαν ότι το Heroic mode είναι τόσο δύσκολο, που δεν πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν οι παίκτες. Οπότε τις foil edition Naxxramas cards, αφού τερματίζεις το κάθε wing, θα μπορείς να τις craftάρεις κανονικά με dust όπως τις υπόλοιπες golden κάρτες. Τερματίζοντας το Heroic mode, απλά θα σου δίνει ένα καινούριο cardback. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις