Dakonblackblade Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 100 gold τη μέρα, 600 σε μία εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Εδω και μια ωρα προσπαθω να μπω, αλλα μου βγαζει error. Ειναι full ο σερβερ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, τον τελευταίο καιρό δεν έμπαινα inso και για να πω την αλήθεια δεν μου έκοψε να δω αν υπάρχει hearthstone thread μέχρι σήμερα Ξεκίνησε κανείς ladder αυτή τη σεζόν; Ξεκίνησα χθες και ανέβηκα rank 12, αλλά πολύ handlock βρε αδερφέ... Σήμερα πάλι τα ίδια, έχω πετύχει 2 handlock στη σειρά. Προσπαθώ να ξεπεράσω σχετικά γρήγορα το rank 10 που με miracle rogue στρώνει αρκετά το παιχνίδι μετά. Άσχετο, λόγω ενός bug με infinite re-roll στα daily quests, υπάρχει πολύς κόσμος που σήμερα δεν έλαβε καθόλου daily quest. Το έπαθε κανείς άλλος να μην έχει quest σήμερα; Άνοιξα support thread και απ' ότι βλέπω αντιμετωπίζουν κι άλλοι το ίδιο θέμα, όχι μόνο στον EU αλλά και στον US. Αν κάποιος από 'σας έχει το ίδιο θέμα, γράψτε το εδώ http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/13272777860?page=1#5 μπας και ξυπνήσει λίγο η blizzard. Anyway, αν κανείς ψήνεται για προπόνηση, ας μου πει να αλληλοaddαριστούμε @Luxx: Είχε θέμα ο server χθες μετά τις 2. Ενημέρωσε η Blizzard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Ναι ετσι ειναι, aggro face στα μουτρα και οτι γινει, εδω ο αλλος μου παιζει leeroy+power overwhelming turn 4 με coin χωρις να με σκοτωνει καν, φυσικα topdeckare soulfires και doomguards αυτο ηταν το σχεδιο του μαλλον.. Ειναι retarded το aggro αυτη τη στιγμη, απλα βαρανε face χωρις ιχνος στρατηγικής. Πηρα miracle rogue btw και ενω δεν το ξερω καλα το deck πηγα απο 11-8, φαινεται να ειναι ενα tier παραπανω απο τα αλλα atm τουλαχιστον στα χαμηλα ranks. Το miracoli rogue είναι απίστευτα δυνατό αυτή τη στιγμή, αλλά θέλει να παίξεις πολλά games για να μάθεις τα match-ups. Το καλό του είναι ότι είναι ευέλικτο, μπορείς να παίξεις αρκετές διαφορετικές παραλλαγές του και ότι με σωστό draw κερδίζεις αβέρτα games. Για μένα τα χειρότερα matchups είναι: - handlock, ειδικά αν του κάτσουν drakes/giants στα πρώτα turns - tempo warrior, λόγω του ότι ο miracle rogue δεν έχει taunts και απλά κατεβάζει όπλα & korkron elite το ένα μετά το άλλο - ramp druid, ειδικά αν έχει wild growth στους πρώτους γύρους και ξεκινήσει 6ο γύρο Sunwalker, 7o γύρο Ancient of War etc etc - Zoo Lock, αν δεν μου έρθει νωρίς poison blade flurry - Freeze Mage, τώρα τελευταία, είναι counter για ευνόητους λόγους Γενικά τον Απρίλη ήταν πολύ πιο εύκολο να παίζεις miracle rogue. Τώρα μετά το rank 10 συναντάς συνέχεια αρκετά counters του. Απο rank 5 πηγα 11..EU aggro decks OP. Την πληρωσε ενα καδρο μεχρι στιγμης μονο. Πόσο σε καταλαβαίνω, ευελπιστώ να σταματήσει να παίζεται ο zoolock κάποια στιγμή, κι ας nerfάρουν και τον miracle rogue δε με νοιάζει. Έχω βαρεθεί να τους συναντάω Τον Μάη λόγω του ότι μου είχαν σπάσει τα νεύρα χρησιμοποίησα το deck του freegold με mana addict, perdition's blade και δύο blade flurry. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει και συναντάς πολύ zoo, στο προτείνω. Είχα κάνει ένα video και το έδειξα σε 2 φίλους στο hwbox για να καταλάβουν πόσο δυνατό είναι. Τσέκαρε άμα θες: δοκίμασε tempo warrior. θα σε γλιτώσει από πολλά νεύρα του miracle rogue. ειδικά εάν δεν σου έρθει ο auctioneer να τραβήξεις το deck σου τότε μπορεί να έχεις full hand και να μην έχεις τίποτα καλό (άντε το πολύ πολύ να ανεβοκατεβάζεις τις κάρτες του αντιπάλου με τα 2 sap σου) Για αυτόν ακριβώς το λόγο (ότι δεν έρχεται πάντα ο auctioneer) άλλαξα από το mana addict deck σε αυτό του kolento http://i.imgur.com/vPpt6hk.png. Τουλάχιστον έχει περισσότερα minions και δεν κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια να σε σκοτώνει ο άλλος περιμένοντας τον gadgetzan Επίσης έχει τον Van Cleef που ειδικά εναντίον zoo που δεν έχουν πως να το σκοτώσουν εύκολα, μπορείς να τον κάνεις τέρας και μετά conceal. Εν τέλει, γίνεται να κερδίζεις matches ακόμα και χωρίς auctioneer. Το θεμα με την rogue ειναι οτι εχει και αρκετο dmg χωρις απαραιτητα το wombo-combo με leeroy, και auctioneer να μην ερθει vs zoo πχ αν δεν αφησεις board και πεταξεις ενα καλο van cleef σε συνδιασμο με cold blood+conceal ειναι gg συνηθως. Χανεις απο ramp druid δυστυχώς αλλα οκ δεν υπαρχει deck να κερδιζει τα παντα.. Warrior παιζω την control version με τα 99999 legendaries, θα δοκιμασω και αυτο που λες Κοιτα ενταξει ο καλος παιχτης θα κανει adapt σε αυτο, απλα επειδη γουσταρω πολυ τα control decks και συγκεκριμενα paladin control ειναι το αγαπημενο μου(dead atm..) μου τι δινει και εμενα στα νευρα που δεν μπορω να το παιξω οπως θελω και πρεπει να αλλαζω αναγκαστικα για να μην παω rank 20 στο τελος... Αυτό ακριβώς που γράφεις στο πρώτο κομμάτι, συμφωνώ απόλυτα. Warrior δοκίμασα και εγώ αυτό το rush deck με τα όπλα κτλ αλλά δεν μ' άρεσε. Control warrior ftw, αλλά στο meta αυτό είναι κάπως ψόφιο θαρρώ... Έχανα πολλά matches και το άφησα. Ελπίζω με το naxxramas να φύγουμε λίγο από αυτό το burst καρναβάλι και να πάμε σε πιο mid-range / control decks, ώστε να επανέλθει ο P2W Warrior hehe Paladin control δοκίμασα κι εγώ αλλά δε με βόλεψε στο ladder, μου φαινόταν απίστευτα αργό. Μετά έφτιαξα ένα midrange/control paly deck του Reynad και πήρα μερικές νίκες, αλλά το παράτησα σχετικά γρήγορα. Παίζω casual για τα quest με αυτό http://i.imgur.com/su9w9Ta.png+ 2 ooze + 2 equality. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Συμφωνω σε αυτα που λες, miracle εμαθα καπως αλλα το βαριεμαι το deck δεν ξερω, επισης οι περισσοτεροι εχουν μαθει να το αντιμετωπιζουν και θεωρω οτι πρεπει να το παιζεις τελεια για να δεις αποτελεσματα. Paladin ειναι το class που μου αρεσει περισσοτερο το ξερω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο atm. Εφτιαξα ενα δικο μου deck στανταρ σχετικα μονο που εβαλα και λιγο early game και burst με leeroy (πρεπει να το εχεις σε αυτο το meta αλλιως GTFO noob.. ), το deck ειναι αυτο: Ειχα cairne αντι για black knight αλλα τωρα τελευταια επεσα σε πολλους druids με τα ancient of war οποτε εβαλα αυτον. Το point του deck ειναι να γλυτωσει την σφαγη στην αρχη με argent squire και farseers και μετα εισαι ανετος σχεδον με ολα τα decks που παιζουν, εχεις απαντησεις για ολα, κανεις bait τα silence με sylvana και sunwalkers(η cairne) για να παιξεις tirion και ιδανικα να τελειωσεις το game με leeroy+faceless. Το zoo αν εχεις τα consecration και ζησεις το χεις πολυ ευκολα με τα heals και τα taunts, γενικα οκ δεν ειναι τελειο αλλα τα εχω παει αρκετα καλα μεχρι στιγμης. Τους druids επισης τους εχεις αν δεν εχουν τελεια draw και δεν κανουν ramp πολυ γρηγορα, με την miracle ειναι 50/50 πρεπει να την αναγκασεις νωρις να φαει τα spells της και να μενεις εκτος lethal range, γενικα δεν ειναι και το καλυτερο matchup. Στον handlock κανεις πλακα με τις σωστες καρτες.. Γενικα θεωρω οτι το deck εχει decent chance με οτι υπαρχει εκει εξω, φυσικα ομως σαν paladin εξαρτάσαι πολυ απο το card draw. Rank 14 atm αλλα εχω παιξει ελαχιστα λογο υποχρεωσεων απο την παρασκευη θα μπω δυνατα και βλεπουμε.. Αυτα αν εχετε καμια γνωμη για αλλαγες πειτε. Παντως δεν το απολαμβανω και τοσο το game πλεον, θελω να παω legend μια season και μετα δεν ξερω δεν με βλεπω να το συνεχιζω πολυ, ειναι αρκετα εκνευριστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 rank 13 ήμουν χθες μέχρι που με πήρε η κάτω βόλτα.... μετά από 30 λεπτά 16 ή 17 με μισό μπουκάλι τζιν μέσα μου κατά τα 30 λεπτά και μισό πακέτο τσιγάρα από τα νεύρα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Τι ντεκ έπαιζες? Εδώ με χαλαρά ντεκάκια της πλάκας έφτασα 12 άνετa μόνο και μόνο για τα daily Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 χθες δεν ηταν καλη μερα, κατσε 1-2 μερες να φυγουν οι καλοι απο τη μεση και στη συνεχεια ανεβαινεις με την ησυχια του....ειναι σπαστικο να παιζεις κοντρα σε top deck απο το 17 που ξεκινησα τη σεζον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Εγω να σου πω οτι προτιμω να παιζω vs cookie cutters παρα με random που δεν μπορω να προβλεψω τι θα παιξουν και πιθανοτατα εχω κανει και λαθος επιλογη καρτων στην αρχη. Την αλλη φορα πχ πετυχα druid με giants(!) ενω περιμενα τα κλασσικα ramp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 μάλλον αλλάξανε την ώρα που βγαίνουν τα Quests. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 παιζω face paladin αυτη τη σεζον για να ανεβω στο ladder, πολυ αστειος αγωνας σημερα, εχω κατεβασει το miracle rogue στα 8, αλλα ειμαστε 8η γυρα και εχω 20 ζωη, λεω ειμαι νεκρος σιγουρα και παιζω knife jungler και κατεβαζει οντως leroy, και σκοτωνεται απο τα knives Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 παιζω face paladin αυτη τη σεζον για να ανεβω στο ladder, πολυ αστειος αγωνας σημερα, εχω κατεβασει το miracle rogue στα 8, αλλα ειμαστε 8η γυρα και εχω 20 ζωη, λεω ειμαι νεκρος σιγουρα και παιζω knife jungler και κατεβαζει οντως leroy, και σκοτωνεται απο τα knives The luck is strong in this one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 rank 13 ήμουν χθες μέχρι που με πήρε η κάτω βόλτα.... μετά από 30 λεπτά 16 ή 17 με μισό μπουκάλι τζιν μέσα μου κατά τα 30 λεπτά και μισό πακέτο τσιγάρα από τα νεύρα μου... Νομίζω ότι το μισό μπουκάλι τζιν την ώρα που παίζεις δεν βοηθά και τόσο, πνίξε τον καημό σου αφού τελειώσεις με τα games Γενικά έχω παρατηρήσει ότι αν δεν είμαι συγκεντρωμένος δεν παίζω και τόσο καλά. χθες δεν ηταν καλη μερα, κατσε 1-2 μερες να φυγουν οι καλοι απο τη μεση και στη συνεχεια ανεβαινεις με την ησυχια του....ειναι σπαστικο να παιζεις κοντρα σε top deck απο το 17 που ξεκινησα τη σεζον Κι εγώ πάντα αυτό έκανα, αλλά αυτή τη σεζόν είπα να ξεκινήσω από πρώτη μέρα. Ανέβηκα τσακ μπαμ rank 12 και την επόμενη μέρα κατέβηκα 14, ανέβηκα πάλι 12 και μετά έπεσα στο 13. Έχω να παίξω 3 μέρες τώρα λόγω εξεταστικής, αλλά τελειώσαμε σήμερα οπότε από αύριο θα pushάρω πάλι παιζω face paladin αυτη τη σεζον για να ανεβω στο ladder, πολυ αστειος αγωνας σημερα, εχω κατεβασει το miracle rogue στα 8, αλλα ειμαστε 8η γυρα και εχω 20 ζωη, λεω ειμαι νεκρος σιγουρα και παιζω knife jungler και κατεβαζει οντως leroy, και σκοτωνεται απο τα knives Το 'χω πάθει κι εγώ παίζοντας miracle rogue. Πήρα το ρίσκο και την πάτησα από το knife juggler. Ξενέρααα. μάλλον αλλάξανε την ώρα που βγαίνουν τα Quests. Αν δεις το post #2433 που έκανα παραπάνω, ενημέρωσα ότι υπάρχει ένα bug όπου πολλοί παίκτες ανεξαρτήτως server δεν έλαβαν τα quest τους. Στην πορεία εμφανίστηκε και το reroll bug όπου δεν μπορείς να κάνεις reroll τα quest, και επίσης το quest respawn timer bug όπου τα quest αντί για 2 το βράδυ δικιά μας ώρα, εμφανίζονται 8 το βράδυ (18 ώρες μετά δηλαδή). Τα bugs αυτά δεν τα αντιμετωπίζουν όλοι, αλλά και πάλι είναι ενοχλητικά. Στο ίδιο post έχω ποστάρει και ένα thread που άνοιξα στο bug report forum της Blizzard, στο οποίο έχουν απαντήσει οι admins και προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα μαζεύοντας πληροφορίες, οπότε όποιος μπορεί να βοηθήσει καλά θα είναι. Μάλιστα επειδή τα bugs εμφανίστηκαν σε πολύ κόσμο το έκαναν sticky για να το βλέπουν αμέσως όλοι. Έχω την εντύπωση ότι δεν πρόκειται να το φτιάξουν αυτή τη season... Παίζει να φτιαχτεί στο επόμενο patch ίσως τον Αύγουστο; Άσχετο, τον τελευταίο καιρό είχα ψιλοπαρατήσει τον μάγο γιατί ότι deck και να δοκίμαζα δεν μου άρεσε. Το freeze mage το έβρισκα πολύ βαρετό, το freemage πολύ απλό, το OTK mage hit&miss επειδή έπρεπε να περιμένεις να μαζέψεις όλες τις απαραίτητες κάρτες για να φας τον άλλο (δύσκολο με τόσα rush decks), οπότε έφτιαξα ένα καινούριο σήμερα και έκανα 3-0 μέχρι στιγμής. Αρκετά ευχαριστημένος. Προτίμησα να μην πάρω τη λίστα από κάπου αλλού (καλά όχι ότι έχει και κάτι το τρομερά εντυπωσιακό) γιατί ήθελα να το προσαρμόσω στις ανάγκες μου, σίγουρα θα έχει αλλαγές, κάθε άποψη δεκτή. Πχ το pagle σκέφτομαι να το βγάλω επειδή δεν βοηθά και τόσο πάντα, απλά μου αρέσει σαν body κάτω, ακόμα και να μην τραβήξει κάρτα συνήθως θέλει δύο minions ή minion+spell για να το φάει ο άλλος στην αρχή του game. Ίσως βάλω το thalnos στη θέση του, θα δείξει πως θα τα πάει. Aν θέλει κανείς κάνα practice χαλαρά για την πλάκα, PM me να τον κάνω add. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 τι ωρα βγαινουν τα quests? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 8 το βράδυ δική μας ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις