Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

<p>Καλημέρα εγώ έχει καμιά βδομάδα που το σταμάτησα το game δεν γινόταν αλλιώς τα νεύρα μου τσατάλια πρώτη φορά έχω νευριάσει έτσι με παιχνίδι</p>

Ωραίο παιχνίδι αλλά αυτό με τα packs με έχει κατανευριασει!!!!δεν άντεξα το έκοψα!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα εγώ έχει καμιά βδομάδα που το σταμάτησα το game δεν γινόταν αλλιώς τα νεύρα μου τσατάλια πρώτη φορά έχω νευριάσει έτσι με παιχνίδι

Αν νευριαζεις τοσο πολυ οσο λες με το Hearthstone συγκεκριμενα,τοτε πολυ απλα δεν μπορεις να παιξεις κανενα Multiplayer παιχνιδι απλα ειναι τα πραγματα. 

Ειναι τα swings που εχει λογο variance που δεν αντεχονται, πχ σε ενα multiplayer οπως το cs μπορει να χασεις αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα εχεις κανει καποια λαθη και εσυ, εδω μπορει να παιζεις τελεια και να χανεις ασχημα λογο deck η topdecks των αλλων, η απλα να σε τρολλαρει το matchmaking vs counter decks συνεχεια.

Γενικα εχω παιξει παρα πολλα multiplayer παιχνιδια το hs ειναι το πρωτο που μπορει να με φτασει στα ορια μου να κοπαναω πραγματα.. :P

Ειναι τα swings που εχει λογο variance που δεν αντεχονται, πχ σε ενα multiplayer οπως το cs μπορει να χασεις αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα εχεις κανει καποια λαθη και εσυ, εδω μπορει να παιζεις τελεια και να χανεις ασχημα λογο deck η topdecks των αλλων, η απλα να σε τρολλαρει το matchmaking vs counter decks συνεχεια.

Γενικα εχω παιξει παρα πολλα multiplayer παιχνιδια το hs ειναι το πρωτο που μπορει να με φτασει στα ορια μου να κοπαναω πραγματα.. :P

Πραγμα το οποιο ομως μπορει να τυχει και στον αλλον. 

Για το τελευταιο που γραφεις παλι δεν ξερω. Οι μονοι που καταλαβαινω που μπορει να νευριασουν τοσο πολυ απο το Rng του Hearthstone ειναι οι Pro παικτες σε τιποτα τουρνουα,αλλα αυτοι ηδη βγαζουν χρηματα απο sponsors και Stream,αρα ουτε αυτοι παραπονιουνται :P.

Αλλωστε μπορω να σκεφτω αρκετα αλλα παιχνιδια να σε φερουν στα παραπανω ορια που λες οπως Lol,CoD,BF κλπ :P

αυτο που ξερουμε ειναι οτι θα βγουν 5 single player campaigns, 1 καθε εβδομαδα, το 1ο τσαμπα. και μεσα απο αυτα θα ξεκλειδωνεις τις 30 νεες καρτες

.

τιμες δεν εχουν ανακοινωθει, θελω να πιστευω οτι με 2-2.5κ gold θα ειμαστε οκ

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...