Rib21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 <p>Καλημέρα εγώ έχει καμιά βδομάδα που το σταμάτησα το game δεν γινόταν αλλιώς τα νεύρα μου τσατάλια πρώτη φορά έχω νευριάσει έτσι με παιχνίδι</p> Ωραίο παιχνίδι αλλά αυτό με τα packs με έχει κατανευριασει!!!!δεν άντεξα το έκοψα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Καλημέρα εγώ έχει καμιά βδομάδα που το σταμάτησα το game δεν γινόταν αλλιώς τα νεύρα μου τσατάλια πρώτη φορά έχω νευριάσει έτσι με παιχνίδι Αν νευριαζεις τοσο πολυ οσο λες με το Hearthstone συγκεκριμενα,τοτε πολυ απλα δεν μπορεις να παιξεις κανενα Multiplayer παιχνιδι απλα ειναι τα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ειναι τα swings που εχει λογο variance που δεν αντεχονται, πχ σε ενα multiplayer οπως το cs μπορει να χασεις αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα εχεις κανει καποια λαθη και εσυ, εδω μπορει να παιζεις τελεια και να χανεις ασχημα λογο deck η topdecks των αλλων, η απλα να σε τρολλαρει το matchmaking vs counter decks συνεχεια. Γενικα εχω παιξει παρα πολλα multiplayer παιχνιδια το hs ειναι το πρωτο που μπορει να με φτασει στα ορια μου να κοπαναω πραγματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Βάλε μια κάμερα και ξεκίνα να παίζεις League of Legends. ????? Πρόφιτ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δεν ξερω απο LOL αλλα φανταζομαι αν χανεις ειναι θεμα teamwork και οχι τοσο rng, οποτε προς τι τα νευρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Oh you have no idea. Το hearthstone είναι πασιέντζα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 ετυχε να μου βγαλει αρκετα dailies για paladin, νταξ το paladin aggro ειναι πολυ δυσκολο να το αντιμετωπισεις και ολη τη ζημια την κανει το divine favor... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ειναι τα swings που εχει λογο variance που δεν αντεχονται, πχ σε ενα multiplayer οπως το cs μπορει να χασεις αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα εχεις κανει καποια λαθη και εσυ, εδω μπορει να παιζεις τελεια και να χανεις ασχημα λογο deck η topdecks των αλλων, η απλα να σε τρολλαρει το matchmaking vs counter decks συνεχεια. Γενικα εχω παιξει παρα πολλα multiplayer παιχνιδια το hs ειναι το πρωτο που μπορει να με φτασει στα ορια μου να κοπαναω πραγματα.. Πραγμα το οποιο ομως μπορει να τυχει και στον αλλον. Για το τελευταιο που γραφεις παλι δεν ξερω. Οι μονοι που καταλαβαινω που μπορει να νευριασουν τοσο πολυ απο το Rng του Hearthstone ειναι οι Pro παικτες σε τιποτα τουρνουα,αλλα αυτοι ηδη βγαζουν χρηματα απο sponsors και Stream,αρα ουτε αυτοι παραπονιουνται . Αλλωστε μπορω να σκεφτω αρκετα αλλα παιχνιδια να σε φερουν στα παραπανω ορια που λες οπως Lol,CoD,BF κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δεν θα ανακοινώσουν την τιμή του expanssion - adventure mode ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ακούγεται ότι θα είναι γύρω στο 40ευρω για όλα τα wings. Ή 600 gold/wing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag10 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 μπορείτε να μου εξηγήσετε τι παίζει με αυτό το expansion? δεν είναι όπως όλα τα άλλα updates? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Και εγω θελω να μαθω τι παιζει Θα βγει free expansion, και μετα για να παιξες τις υπόλοιπες πιστες πρεπει να πληρώσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 αυτο που ξερουμε ειναι οτι θα βγουν 5 single player campaigns, 1 καθε εβδομαδα, το 1ο τσαμπα. και μεσα απο αυτα θα ξεκλειδωνεις τις 30 νεες καρτες . τιμες δεν εχουν ανακοινωθει, θελω να πιστευω οτι με 2-2.5κ gold θα ειμαστε οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 4 x 600 = 2.400 gold και για τα 4 και δώρο το last boss. ή αλλιώς 40ε λένε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Οποτε farming mode:On Ωπα ρε σεις για μισο, εμπεδωσα καλυτερα.. 2400golds???οχι dusts??? ΠΩΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ 2400golds???ειναι δυνατον??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις