Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

lol... Τελευταια φορα που επαθα κατι τετοιο ηταν απο masters 2 σε 3 που καθε ματς ηταν μισο ποτηρι ουισκι και 2 τσιγαρα. Οταν απο 2 σε 3 ηταν 3/4 μπουκαλιου και μισο πακετο ++

Ps1: tempo > agro > ctrl μες το μπαχαλο αυτο. Εγω ειπα να παιξω 2-3 μερες να παω καλα και τελειωσα κανα 7-8 με ηττα λογω οτι τελειωσα τις καρτες :<

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο rank 5 πηγα 11..EU aggro decks OP.

Την πληρωσε ενα καδρο μεχρι στιγμης μονο. :P

Το εχουνε βρει τωρα μοδα να παιζουν αυτα τα σαπια Aggro Decks με ολες τις Fail καρτες μεσα,αναθεμα τα Murlocs που τα ξεκινησαν ολα...

Ναι ετσι ειναι, aggro face στα μουτρα και οτι γινει, εδω ο αλλος μου παιζει leeroy+power overwhelming turn 4 με coin χωρις να με σκοτωνει καν, φυσικα topdeckare soulfires και doomguards αυτο ηταν το σχεδιο του μαλλον.. Ειναι retarded το aggro αυτη τη στιγμη, απλα βαρανε face χωρις ιχνος στρατηγικής.

Πηρα miracle rogue btw και ενω δεν το ξερω καλα το deck πηγα απο 11-8, φαινεται να ειναι ενα tier παραπανω απο τα αλλα atm τουλαχιστον στα χαμηλα ranks.

δοκίμασε tempo warrior. θα σε γλιτώσει από πολλά νεύρα του miracle rogue. ειδικά εάν δεν σου έρθει ο auctioneer να τραβήξεις το deck σου τότε μπορεί να έχεις full hand και να μην έχεις τίποτα καλό (άντε το πολύ πολύ να ανεβοκατεβάζεις τις κάρτες του αντιπάλου με τα 2 sap σου) 

Ναι ετσι ειναι, aggro face στα μουτρα και οτι γινει, εδω ο αλλος μου παιζει leeroy+power overwhelming turn 4 με coin χωρις να με σκοτωνει καν, φυσικα topdeckare soulfires και doomguards αυτο ηταν το σχεδιο του μαλλον.. Ειναι retarded το aggro αυτη τη στιγμη, απλα βαρανε face χωρις ιχνος στρατηγικής.

Πηρα miracle rogue btw και ενω δεν το ξερω καλα το deck πηγα απο 11-8, φαινεται να ειναι ενα tier παραπανω απο τα αλλα atm τουλαχιστον στα χαμηλα ranks.

Γιαυτο ακριβως και μου την δινει στα νευρα :P.

Το θεμα με την rogue ειναι οτι εχει και αρκετο dmg χωρις απαραιτητα το wombo-combo με leeroy, και auctioneer να μην ερθει vs zoo πχ αν δεν αφησεις board και πεταξεις ενα καλο van cleef σε συνδιασμο με cold blood+conceal ειναι gg συνηθως. Χανεις απο ramp druid δυστυχώς αλλα οκ δεν υπαρχει deck να κερδιζει τα παντα.. :P

Warrior παιζω την control version με τα 99999 legendaries, θα δοκιμασω και αυτο που λες

Κοιτα ενταξει ο καλος παιχτης θα κανει adapt σε αυτο, απλα επειδη γουσταρω πολυ τα control decks και συγκεκριμενα paladin control ειναι το αγαπημενο μου(dead atm..) μου τι δινει και εμενα στα νευρα που δεν μπορω να το παιξω οπως θελω και πρεπει να αλλαζω αναγκαστικα για να μην παω rank 20 στο τελος... :P

Γιαυτο ακριβως και μου την δινει στα νευρα  :P.

Το θεμα με την rogue ειναι οτι εχει και αρκετο dmg χωρις απαραιτητα το wombo-combo με leeroy, και auctioneer να μην ερθει vs zoo πχ αν δεν αφησεις board και πεταξεις ενα καλο van cleef σε συνδιασμο με cold blood+conceal ειναι gg συνηθως. Χανεις απο ramp druid δυστυχώς αλλα οκ δεν υπαρχει deck να κερδιζει τα παντα.. :P

Warrior παιζω την control version με τα 99999 legendaries, θα δοκιμασω και αυτο που λες

Κοιτα ενταξει ο καλος παιχτης θα κανει adapt σε αυτο, απλα επειδη γουσταρω πολυ τα control decks και συγκεκριμενα paladin control ειναι το αγαπημενο μου(dead atm..) μου τι δινει και εμενα στα νευρα που δεν μπορω να το παιξω οπως θελω και πρεπει να αλλαζω αναγκαστικα για να μην παω rank 20 στο τελος... :P

ο krip επαιζε ενα mid range control paladin που πιστευω τα πηγαινει αρκετα καλα κοντρα σε aggro επειδη εχει μπολικα heals μεσα, πες αν θες να ψαξω λινκ

εχω μαζεψει 1500 gold για το expansion, ελπιζω να μη θελει πανω απο 2χιλ, αν και απο τη στιγμη που θα ειναι εβδομαδιαιο πιστευω θα ειμαι ενταξει...δλδ ελπιζω να το πανε 500 καθε εβδομαδα και οχι 500 1η εβδομαδα 1000 2η κτλ οπως ειχε ακουστει...

Εντάξει το παιχνίδι μου κάνει κωλοδάχτυλο. Άνοιξα χθες 15 packs και έτυχα ένα epic όλο κι όλο (Ice Block, να πω ότι ήταν και κάτι καλό). Μετά παίζω μια αρένα όπου το draft ήταν τραγικότατο και μου πετάει ο άλλος Sylvannas και Onyxia στο πρώτο παιχνίδι. Σήμερα λέω ας ανοίξω ακόμη ένα pack και να το το legendary. Ε λοιπόν έχω 2 legendaries από τα πόσα που έχει το παιχνίδι και ξαναέτυχα ένα από αυτά. Δηλαδή εντάξει σε λίγο θα μου βγάλει μήνυμα να σταματήσω να παίζω.

Καλημέρα εγώ έχει καμιά βδομάδα που το σταμάτησα το game δεν γινόταν αλλιώς τα νεύρα μου τσατάλια πρώτη φορά έχω νευριάσει έτσι με παιχνίδι

και εγώ νόμιζα το hearthstone για ήρεμο παιχνίδι :Ρ

Καλημέρα εγώ έχει καμιά βδομάδα που το σταμάτησα το game δεν γινόταν αλλιώς τα νεύρα μου τσατάλια πρώτη φορά έχω νευριάσει έτσι με παιχνίδι

Προφανώς και δεν εχεις παιξει L2,σε σκηνικο να σε παιρνουν Pk και να πεφτει το Peril +4, οταν ολοι στο σερβερ παλευουν για τα C!! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...