xavier Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 οι αλλαγες στο deck μου ειναι ο thalnos αντι του 2ου owl, ο jaraxus αντι της αλεξτραζα(δεν εχω) και ο ragnaros αντι του 2ου mortal coil θα μπορουσα να βγαλω το ραγκ και το τζαραξους για κατι πιο low mana, δεν ειμαι σιγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δεν το χρειαζεσαι τον rag κατα την γνωμη μου , o jaraxxus ειναι μια defensive alex πρακτικα στο ντεκ σου οποτε αστον εφοσον πιστευεις οτι σου δουλευει... θες οπωσδηποτε δευτερο Owl μεσα. btw ,εχουμε κανεναν legend εδω? αισιως φτασαμε στο rank 5 , απο δω ειν τα λουκια που κοβονται και τα Bonus stars... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Ο Jaraxxus είναι κακή επιλογή IMO με τόσο burst damage που παίζει είναι περισσότερο για vs control, ο rag είναι καλός τον είχα και εγώ για αρκετό καιρό αλλά τώρα δοκιμάζω Alex και πάλι. Και ο thalnos είναι καλή επιλογή αλλά προσωπικά χωρίς 2 owl θεωρώ ότι χάνει πολύ το deck. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 θα δοκιμασω να βγαλω το jaraxxus για 2ο owl να δω αν θα εχει βελτιωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Cairne Bloodhoof λεει για druid deck? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ναι...ειδικά για Druid deck. Εγώ το είχα κραφτάρει κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Cairne Bloodhoof λεει για druid deck? Θεωρητικα λεει για ολα τα Decks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 το χειροτερο μου o cairne, θελεις 3-4 καρτες για να τη καθαρισεις, μεχρι τοτε εχεις χασει το παιχνιδι....αυτος και ο black knight ειναι σχεδον instant win Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bomberb17 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 6o turn, εγώ μάγο, και ο άλλος μάγο. Ρίχνω elemental + millhouse manastorm. Ρίχνει antonidas, missiles και 5x fireballs!!!!!! (τα spells τσάμπα και τα fireballs από τον archmage!!) :shock: :shock: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 ειχε και coin? σε γενικες γραμμες δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να παιξειs millhouse κοντρα σε mage...ιιδως αν ειχε πολλες καρτες στα χερια του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Με druid στο 12:32 αν επέλεγα summon a panther θα ήταν καλύτερο?(ψάχνω για βελτίωση) Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2014 από alan2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Με druid στο 12:32 αν επέλεγα summon a panther θα ήταν καλύτερο? λίγο άκυρο, αλλά μπορείς να μου πεις πιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για το recording? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 το προγραμμα expression encoder 4 screen capture. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Με druid στο 12:32 αν επέλεγα summon a panther θα ήταν καλύτερο?(ψάχνω για βελτίωση) Τέταρτο γύρο μπορούσες να κανεις ένα τέλειο swipe... Και εννοείτε ότι όταν έχεις μονο ένα minion στο board χρησιμοποιείς το power of the wild για να κανεις summon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 με το ancient of lore , επρεπε να παρεις τις καρτες, το swipe επρεπε να το χρησιμοποιησεις πολυ πιο νωρις, απο την 4η γυρα...ή και στην 7η, καθαριζες ολο το board. στο τελος δεν πηρες καθολου value και ξεμεινες απο καρτες... και το panther να επαιζες δεν θα εκανε διαφορα σε εκεινο το σημειο...δεν ειχες πλεον το κομπο, δεν νομιζω οτι ειχες κατι για να κερδισεις το παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις