Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θα σας φτιάξω http://www.enternity.gr/Article/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-beta-keys-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Hearthstone-Heroes-of-Warcraft/19331.html?cpage=1&page=1#commentlast , οι 30 πρώτοι που θα αφήσουν μύνημα και θα στείλουν pm στον admin παίρνουν κλειδάκι , εγω το έκανα , Γρήγορα λοιπόν !!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ 35ος, αλλά παίζει ρόλο και αν έστειλες και μύνημα στον admin. Ας ελπίσουμε ότι κάποιοι από τους 30 δεν έκαναν το 2ο βήμα :PP

Δημοσ.

Εγω παντως σαν 12ος ακομα δεν έχω πάρει το κλειδάκι , θα δουμε αν πρόλαβα και εγω.

Υ.Γ : Κανει και κατι καλο το facebook αμα δεν εχεις τι να κανεις και χαζεύεις :P

Edit 2 : Το πηρααααααα

Δημοσ.

Λογικα μεχρι να βρουν ποιοι ειναι οι legit θα αργησουν 

Δεν πιστευω να εχουμε τιποτα περι καινουριων account κτλ , δν λεει κατι

Αμα το παρω κερναω μπουκαλακι Παολαρα :D

• Like 1
Δημοσ.

τον είδα το διαγωνισμό πριν αλλα βαριόμουνα να φτιάξω account και να στείλω και pm
θα περιμένω να βγει σε open γιατι τα τελευταία δυο χρόνια όποτε έχω ενθουσιαστεί με mmo ή κάτι παρεμφερές στο τέλος πέφτει ξενέρωμα

εσείς που παίζεται πως το βλέπεται ? θα έχει επιτιχία ? έχει αυτό το κάτι ?
σε αυτούς που τους αρέσει η θεματολογία και το είδος του ofc 

Δημοσ.

Εγω παντως σαν 12ος ακομα δεν έχω πάρει το κλειδάκι , θα δουμε αν πρόλαβα και εγω.

Υ.Γ : Κανει και κατι καλο το facebook αμα δεν εχεις τι να κανεις και χαζεύεις :P

Edit 2 : Το πηρααααααα

Congrats, άντε και στα δικά μας :P

Μόλις πήρα κι εγώ, χαχα!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...