babis76 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δεν είμαι και πολύ σίγουρος για αυτό που λές γιατί ο αντίπαλος άλλαζε το target του απο το ένα στο άλλο minion του συνέχεια και το ποιό σημαντικό ότι με το που πάτησα end turn πήρε την εντολή κατευθείαν .Μου έχει τυχει να λαγκαρω και στο end turn μου αργούσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ναι λαγκαρες δεν υπαρχει καποιο τετοιο exploit στο παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamemaniac Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 υπάρχει..και εγώ το έπαθα..και υπάρχει και τοπικ στο battle.net .. Δεν μπορείς να κάνεις target unit...μόνο aoe spells .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Αν λες ενα σπανιο φαινομενο που κολλαει το δικο σου target arrow για αυτο δεν μπορεις φτιαχνει απλα αν διαλεξεις κατι αλλο να κανεις target χωρις να ειναι αναγκη να το χρησιμοποιησεις απλα να βγαλεις target απο αλλου. Αυτο μου εχει συμβει και εμενα 2-3 φορες αλλα εφτιαξε ετσι οπως ειπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Πριν 2 μέρες ξεκίνησα και γω το παιχνιδάκι...Κανένα tip? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 αυτος ο βλακας ο rdu φταιει, τωρα πειτε κανα τιπ για να κερδισεις το freeze mage με handlock και η χαζομαρα ειναι οτι χανω ακομα και χωρις να παιξουν την αλεξτραζα ουσιαστικα πρεπει να εχω syphon soul και earthring οταν αρχιζει το κομπο, να εχω owl για το doomsayer να εχω lethal 2 φορες μετα τα iceblock...πρεπει να συνομωτησει το συμπαν για να κερδισω... την μοναδικη φορα που κερδισα, ηταν γιατι δεν ειχα κανενα minion κατω και ο αλλος αισθανοταν ασφαλης(δεν εβαλε iceblock), και εκανα 18 damage με το leroy+soulfire κτλ επαιζα druid, αλλα επεφτα συνεχεια σε druids με black knight που δεν εχω και εχανα, με handlock πηγα 3 level και το παλευω για παραπανω, αλλα πεφτω συχνα σε freeze mages και με κοβουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Ειναι πολυ ασχημο matchup, εσυ μπορεις να πιεσεις στην αρχη με watcher+owl να τον αναγκασεις να ριξει τα frost nova εκει, να προσεχεις το health σου αρκετα και να ελπιζεις να μην τραβηξει το combo του. Οταν παιξει alexstrasza πρεπει να εχεις taunts κατω και heals για να εχεις καποια ελπιδα. Δεν εχω παιξει πολλα vs freeze mage (rank 5 handlock) γιατι δεν παιζω και πολυ γενικα απλα οπως το εχω δει ειναι απο τα χειροτερα matchup μαζι με shockadin. Σε φαση δηλαδη να κανεις concede για να γλυτωσεις χρονο.. Η λυση αν συναντας πολλους freeze mage ειναι control warrior, και ο druid μπορει να δουλεψει λογο armor αλλα νομιζω vs control warrior δεν εχει τυχη ο mage, δεν μπορει να τα βαλει με τοσο armor που βγαζεις ταυτοχρονα με τα big minions. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 control warrior μου λειπουν 5-6 leg o rdu κερδισε 3-0 τον amaz στο τελικο της dreamhack με freeze mageκαι ξαφνικα αρχισε να παιζεται παιζω ενα owl και νομιζω οτι το σωστο ειναι το κρατησω για το doomsayer-frostnova. γενικα νομιζω οτι η μονη ελπιδα ειναι να μη τραβηξει το iceblock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Αν τους συναντάς πολύ , βάλε και δεύτερο owl. Τωρα παίζω miracle rogue στο Ρανκ 6 , και καταπινω κάτι μαπες απο zoo ντεκ χωρίς λογική που απλα πετάνε κάτω μινιονς ειτε πάλα ειτε λοκς. Δυσκολεύτηκα πολύ μέχρι να μάθω να παίζω vs handlock με miracle αλλά οκ την παλευω πλεον. Freeze mage εχω φαει μονο μαπες με rogue , Παρολαυτά ο druid κάτι κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 καλα rogue δεν νομιζω οτι εχει καμια τυχη με freeze, vaporize leroy και τελος κοντρα σε miracle rogue με handlock απλα κανω bait το 1ο swap, διπλο taunt μετα με giants ή drake, πρεπει να εχω πολυ ασχημο draw για να χασω. στο shockadin pala ή στο zoo, μονο με molten giants νικαω, αν δεν εχουν removal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Το παιζουν το freeze mage γιατι κανει counter 2 δυνατα deck το miracle και τον handlock, ειναι ασχημη επιλογη για laddering imo ειναι περισσοτερο tournament deck. Παντα 2 owl στον handlock για εμενα, εκτος για τα minion του αντιπαλλου τα θες για να κανεις silence τον δικο σου watcher το οποιο ειναι ενα πολυ δυνατο early play αντιστοιχο με innervate+yeti του druid. Γενικα αν θες ενα deck χωρις κανενα πολυ ασχημο matchup αυτη τη στιγμη η γνωμη μου ειναι να πας σε midrange druid, ο handlock εχει ασχμημα match και πολλες φορες κανεις misplay λογο των επιλογων που εχεις, στον druid τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 o druid δεν ειναι επιλογη στο current meta γιατι οι περισσοτεροι παιζουν druid, ποσσο να προχωρησεις στο ladder οταν παιζεις συνεχεια mirror το owl,giant combo ειναι οκ, αλλα τρως πολλες καρτες, δλδ coin-giant-1 γυρο, owl 2, χωρις να τραβας καρτες, ειναι εντελως all in , μια και μετα δεν προκειται να παιξεις τους giants...οι watcher ειναι χρησιμοι και με taunt και με shadowflame, δεν ειναι απαραιτητο το silence. το 2ο owl το εβγαλα για να βαλω 2ο hellfire, hellfire - double molten giants, sunfury protector, καθαριζεις τα περισσοτερα deck. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Υπαρχουν αρκετες παραλαγες druid δεν ειναι ολοι το ιδιο, επισης κανεις adjust το deck αν συναντας πολλα mirror, διαφωνω και θα ελεγα οτι ειναι η καλυτερη επιλογη atm εκτος και αν εισαι πολυ δυνατος miracle παιχτης η θελεις να grindareis με τα aggro. Ειναι ενα σταθερα καλο class στο ladder με μερικες απο τις καλυτερες class specific καρτες. Vs zoo και πολυ aggro decks δεν εχεις την πολυτέλεια για lifetaps+giants ειδικα αν εχουν και καλο starting hand οποτε το play owl+ancient ειναι αρκετα καλο γιατι σου δινει tempo να μπεις σε emergency mode. Το ιδιο ειναι και sunfury+watcher αλλα προτιμω να το κραταω για τους molten επειδη ειναι αρκετα φτηνο στα 2 mana. Μπορεις να παιξεις 2 hellfire+2 owl και αλλαζε σε διπλο shadowflame αν συναντας πολλα miracle(εκει παιρνεις το περισσοτερο value με τους concealed auctioneers) Εμενα το deck μου ειναι καπως ετσι τωρα και αλλαζει αναλογα την περισταση, ειτε αλλαζω το 1 hellfire για 2 shadowflame η βγαζω 1x siphon soul για 2x manipulator και σκεφτομαι να βγαλω και alex αναλογα τι συνανταω, δεν εχω καταληξει σε κανενα ιδανικο ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Υπαρχουν αρκετες παραλαγες druid δεν ειναι ολοι το ιδιο, επισης κανεις adjust το deck αν συναντας πολλα mirror, διαφωνω και θα ελεγα οτι ειναι η καλυτερη επιλογη atm εκτος και αν εισαι πολυ δυνατος miracle παιχτης η θελεις να grindareis με τα aggro. Ειναι ενα σταθερα καλο class στο ladder με μερικες απο τις καλυτερες class specific καρτες. Vs zoo και πολυ aggro decks δεν εχεις την πολυτέλεια για lifetaps+giants ειδικα αν εχουν και καλο starting hand οποτε το play owl+ancient ειναι αρκετα καλο γιατι σου δινει tempo να μπεις σε emergency mode. Το ιδιο ειναι και sunfury+watcher αλλα προτιμω να το κραταω για τους molten επειδη ειναι αρκετα φτηνο στα 2 mana. Μπορεις να παιξεις 2 hellfire+2 owl και αλλαζε σε διπλο shadowflame αν συναντας πολλα miracle(εκει παιρνεις το περισσοτερο value με τους concealed auctioneers) Εμενα το deck μου ειναι καπως ετσι τωρα και αλλαζει αναλογα την περισταση, ειτε αλλαζω το 1 hellfire για 2 shadowflame η βγαζω 1x siphon soul για 2x manipulator και σκεφτομαι να βγαλω και alex αναλογα τι συνανταω, δεν εχω καταληξει σε κανενα ιδανικο ακομα. Χρυσος Leeroy,Alexstraza και Giant και Faceless Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Ο λογος που ξεκινησα handlock ηταν, επειδη πετυχα χρυσες μερικες καρτες του. O manipulator συγκεκριμενα πρεπει να ηταν στο πρωτο pack που ανοιξα ποτε, ηθελα να τον κανω dust αλλα ειδα το potential που ειχε. Ελπιζω να φαει nerf ο leeroy να παρω το dust να κανω τιποτα αλλο btw.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις