Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ (αεκάκι) :P

Στην Arena μου δίνει συνέχεια άθλιες κάρτες να επιλέξω. Είτε θα μου δίνει 2 Legendary και όλες οι άλλες μαύρα χάλια, είτε θα μου δίνει μέτριες χωρίς καν epic

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αποτο ίδιο δίκτυο, το ίδιο LAN δηλαδή? και πώς καταλαβαίνει το παιχνίδι οτι είναι στο ίδιο LAN?

Δεν ξερω, παντως στους βγαζει στο players near me κατω κατω για να καταλαβεις αν το εκανες σωστα.

Δεν ξερω, παντως στους βγαζει στο players near me κατω κατω για να καταλαβεις αν το εκανες σωστα.

Δεν παίζω σε LAN και δέν μου βγάζει κάτι τέτοιο, μόνο friends βλεπω.

Καλησπέρα,,

Ξέρει κανείς για to bug που ο αντιπαλός σου την ώρα που είναι σειρά σου να παίξεις κάνει targetting ενα απο τα minions του με αποτέλεσμα να μην μπορεις να ρίξεις κάποιο spell? Εννοώ είναι bug η το κάνει ο άλλος σκόπιμα έχω κρατήσει nickname και screenshot .Αν συμβαίνει το δεύτερο μπορώ με κάποιο τρόπο να τον κάνω report ?

Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει ξαναγίνει τέτοια συζητηση.

Καλησπέρα,,

Ξέρει κανείς για to bug που ο αντιπαλός σου την ώρα που είναι σειρά σου να παίξεις κάνει targetting ενα απο τα minions του με αποτέλεσμα να μην μπορεις να ρίξεις κάποιο spell? Εννοώ είναι bug η το κάνει ο άλλος σκόπιμα έχω κρατήσει nickname και screenshot .Αν συμβαίνει το δεύτερο μπορώ με κάποιο τρόπο να τον κάνω report ?

Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει ξαναγίνει τέτοια συζητηση.

Δεν υπαρχει κατι τετοιο απ'οσο ξερω, για βαλε εδω το screenshot να δουμε..

http://s12.postimg.org/sh2s9avnh/Hearthstone_Screenshot.jpg

Είναι η σειρά μου να παίξω και θέλω να του φάω με το spell μου το 6/6 του και δεν μπορώ λόγω οτι κάτι κάνει αυτός σαν targeting χωρις να είναι το turn του. Mόνο σε αυτό το turn έγινε αυτο η υπολοιπη ροη του παιχνιδιου πηγε καλά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...