Jenkins Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ (αεκάκι) Στην Arena μου δίνει συνέχεια άθλιες κάρτες να επιλέξω. Είτε θα μου δίνει 2 Legendary και όλες οι άλλες μαύρα χάλια, είτε θα μου δίνει μέτριες χωρίς καν epic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Αποτο ίδιο δίκτυο, το ίδιο LAN δηλαδή? και πώς καταλαβαίνει το παιχνίδι οτι είναι στο ίδιο LAN? Δεν ξερω, παντως στους βγαζει στο players near me κατω κατω για να καταλαβεις αν το εκανες σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamemaniac Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Αμάν αυτή η blizzard...το πρωί είχε maintenance και πάλι down είναι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δεν ξερω, παντως στους βγαζει στο players near me κατω κατω για να καταλαβεις αν το εκανες σωστα. Δεν παίζω σε LAN και δέν μου βγάζει κάτι τέτοιο, μόνο friends βλεπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carrypizza Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 παιδια κανα καλο tip για να αναβω στα ranked? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 παιδια κανα καλο tip για να αναβω στα ranked? ignite Άκυρο, νόμιζα ήταν στο «League of Legends» topic, με μπέρδεψε το avatar σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carrypizza Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 λολ βουτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 βρές ή φτιάξε καλές κάρτες και φτιάξε καποιο deck απο τα γνωστά πχ zoo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carrypizza Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μπορεις να μου στειλεις ενα λινκ που να εχει τα decks ευχαριστβ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamemaniac Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 http://www.hearthpwn.com/decks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carrypizza Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 εισαι θεος ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis76 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα,, Ξέρει κανείς για to bug που ο αντιπαλός σου την ώρα που είναι σειρά σου να παίξεις κάνει targetting ενα απο τα minions του με αποτέλεσμα να μην μπορεις να ρίξεις κάποιο spell? Εννοώ είναι bug η το κάνει ο άλλος σκόπιμα έχω κρατήσει nickname και screenshot .Αν συμβαίνει το δεύτερο μπορώ με κάποιο τρόπο να τον κάνω report ? Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει ξαναγίνει τέτοια συζητηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα,, Ξέρει κανείς για to bug που ο αντιπαλός σου την ώρα που είναι σειρά σου να παίξεις κάνει targetting ενα απο τα minions του με αποτέλεσμα να μην μπορεις να ρίξεις κάποιο spell? Εννοώ είναι bug η το κάνει ο άλλος σκόπιμα έχω κρατήσει nickname και screenshot .Αν συμβαίνει το δεύτερο μπορώ με κάποιο τρόπο να τον κάνω report ? Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει ξαναγίνει τέτοια συζητηση. Δεν υπαρχει κατι τετοιο απ'οσο ξερω, για βαλε εδω το screenshot να δουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis76 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 http://s12.postimg.org/sh2s9avnh/Hearthstone_Screenshot.jpg Είναι η σειρά μου να παίξω και θέλω να του φάω με το spell μου το 6/6 του και δεν μπορώ λόγω οτι κάτι κάνει αυτός σαν targeting χωρις να είναι το turn του. Mόνο σε αυτό το turn έγινε αυτο η υπολοιπη ροη του παιχνιδιου πηγε καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 λάγκαρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις