Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατί κάνει 2 update την ημέρα? το κάνει σε όλους τόσα πολλά update o client?

και Ποσο χρυσό να αποταμιεύσω για το expanssion(εχω ήδη 1000 coins)?

το effect του stormwind champion δεν γίνεται silence αν κάνω silence το πλάσμα που πήρε +1/+1 ?

πχ

http://youtu.be/KwtCGzAjWpI

sto 5:00 καλύτερα θα ήταν να εκανα silence to champion αντι το abomination?

Νομίζω το καλύτερο θα ήταν να κανεις 2 dmg με τον keeper στην abomina να βάραγες με hero για kill να healares το aoe της abominas me την darkscale και killares ton stormwind με τον ogre.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το silence κανει remove ολα τα text effect μια καρτας, πρεπει να κανεις silence το champion για να μην τα δινει πλεον οχι τα διπλανα του. Δεν ειναι σαν να buffareis μια καρτα δηλαδη οπως με το power world shield/mark of the wild etc.

Τωρα καλα εκανες το abomination silence γιατι αλλιως θα γινοταν enrage το berserker με το deathrattle.

Εγω θα σκοτωνα το champion με το ogre για αυτο, νομιζω ειναι καλο trade, anyway αρενα δεν παιζω ποτε παιζει να μην ειναι το καλυτερο play. Απλα μου φαινεται καλυτερο να αφησω το 4/3 και το 2/3 παρα το 6/6 που buffarei τα υπολοιπα απο την στιγμη ειδικα που δεν εχω και removals στο χερι.

Εγω θα σκοτωνα το champion με το ogre για αυτο, νομιζω ειναι καλο trade, anyway αρενα δεν παιζω ποτε παιζει να μην ειναι το καλυτερο play. Απλα μου φαινεται καλυτερο να αφησω το 4/3 και το 2/3 παρα το 6/6 που buffarei τα υπολοιπα απο την στιγμη ειδικα που δεν εχω και removals στο χερι.

To ίδιο λέμε :) σκοτώνεις την abomina με keeper + hero και μετα με τον ogre  το champion και σου μένει το berseker και έχεις 3 minions.

δεν λες και σε εμας την ρουφιανια γιατι και μενα μαρεσε αυτο. :P

Κανεις 3 hs account δεν στελνεις friend request ομως, μπαινεις ταυτοχρονα απο το ιδιο δικτυο και παιζεις μερικα match και με τους 2, ελεγε 3 match με εναν αλλα πρεπει να επαιξα 5 με τον 1 και 2 με τον αλλο. Πρεπει να τους δεις ως players nearby αν το εχεις κανει σωστα και να εχεις το challenge nearby players enabled στα settings, εκει απλα πατας challenge και κανεις concede μεχρι να στο δωσει.

Αν δεν εχεις 3 συσκευες μπορεις και με multibox software απο το ιδιο pc.

• Like 1

Κανεις 3 hs account δεν στελνεις friend request ομως, μπαινεις ταυτοχρονα απο το ιδιο δικτυο 

Αποτο ίδιο δίκτυο, το ίδιο LAN δηλαδή? και πώς καταλαβαίνει το παιχνίδι οτι είναι στο ίδιο LAN?

ενα ακομα παραπονο που εχω, ειναι οτι ποτε δεν εχω συναντησει shaman που να μην εχει earthshock στο χερι, οταν παιζω twilight drake...

Και Druid χωρις keeper of the groove :P

Γενικότερα υπάρχει κάπου να δω πώς αποκτάς τα card back? Απείχα κανένα 6μηνο από το παιχνίδι και τώρα που το ξανάρχισα, έχω μείνει πίσω. Απλά είχα 2200 gold και έχω λιώσει στην Arena, αλλά card back τζίφος...

http://hearthstone.gamepedia.com/Card_back

Στην χτεσινή σου arena έκανες 3-3!!! FYI ο βάζελος στην δική του θα κάνει 3-2 :lol:

Και κλάμα και εσύ και ο ηγέτης και ο Μώραλης και ο Πειραιάς!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...