Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και εμένα μου αρέσει περισσότερο η αρένα απο το constructed, αλλά κυρίως γιατί δεν έχω κάρτες αφού παίζω μια ευδομάδα μόνο. 

Στην αρένα έχω 9 wins στο constructed είμαι rank 15. Στο 15 ήδη οι περισσότεροι έχουν 3-4 legendary μέσα στο deck και epics

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν και καταλαβαινω γιατι το λες σε αυτη την περιπτωση αν δεν εχεις τι αλλο να κανεις υπολογιζεις την πιθανοτητα να πετυχει το mortal coil σκεφτεσαι και λιγο τι θα γινει αν αφησεις το 5 health κατω και αποφασίζεις αναλογα. Πχ εχω 8 καρτες στο χερι μαζι με το soulfire αν το ριξω εχω 14.3% πιθανοτητα να πετυχω το mortal coil και 85.7% να μην το πετυχω, αν δεν κανω τιποτα και αφησω το 5/5(η οσο attack ειχε) κατω εκτιμω οτι θα χασω το match 8/10  με συμφερει να το κανω εκει?? Το θεμα ειναι να κανεις το σωστο play in the long run..

(Βασικα οχι τωρα που το σκέφτομαι, hs ειναι have fun and nevar soulfire με καρτα που δεν θελετε να φυγει... :P)

Δύσκολο να φύγει το mortal coil....αν έχεις legendary στο χέρι. Αυτή την εντύπωση μου εχει αφήσει. Πάντα discard κάποια σημαντική κάρτα μου κάνει και ω ναι αν εχω jaraxxus στο χέρι θα φύγει αυτός 100%!!!

Τυχαια εντελως ειναι εκτος αν εχεις αποδείξεις με significant στατιστικό δείγμα για να αποδείξεις το αντιθετο, τοτε απλα το hs θα ειναι rigged και θα μιλαμε πρακτικα για σκάνδαλο της blizz.. :P

Υποθετικά random είναι ποια κάρτα θα γίνει discard....πρακτικά χέσε με blizzard. Αν ειναι ο jaraxxus στο χέρι μου θα φύγει.

QQ thresh ( δεν ξέρω αν ειναι ο δικός μας xaxa)

post-57520-0-40645200-1400717131_thumb.jpg

Έφτασα σήμερα για πρωτη φορα lvl5. Μπήκα σε αυτό το lvlμε σερί νικών λαμβάνοντας διπλά stars. Με το που μπήκα στο lvl ωστόσο τα διπλά stars τελείωσαν ενώ συνέχισα το σερί. Δεν κατάφερα να ξανακάνω τρεις συνεχόμενες νίκες για να τσεκάρω αν working as intended ή bugαρε;

Ναι μετα το 5 δεν εχει πια bonus streak.

Κατι αλλο, αυτο το cardback πως το παιρνουμε ακριβως??

150px-Card_back-Fireside_Friends.png?ver

Λεει να παιξεις 3 παιχνιδια στο same subnet και να ειναι παρων τουλαχιστον 3 ατομα, τι ακριβως ειναι αυτο?? Εχει σχεση με τα players near me οπως βλεπω αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν μπορουμε πχ 3 ατομα απο εδω να το παρουμε απλα παιζοντας η θελει να ημαστε στο ιδιο LAN..

Γιατί κάνει 2 update την ημέρα? το κάνει σε όλους τόσα πολλά update o client?

και Ποσο χρυσό να αποταμιεύσω για το expanssion(εχω ήδη 1000 coins)?

το effect του stormwind champion δεν γίνεται silence αν κάνω silence το πλάσμα που πήρε +1/+1 ?

πχ

http://youtu.be/KwtCGzAjWpI

sto 5:00 καλύτερα θα ήταν να εκανα silence to champion αντι το abomination?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...