StigmaX Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 To οτι με 2-3 low budget cost FOTM decks μπορείς να προχωρήσεις αρκετά σε ρανκ δε σημαίνει οτι το game δεν είναι p2w... Απο τι σιγμή που ο άλλος με 300-400$ φτιάχνει top tier deck, που για να το κάνεις grind θες τρεις χειμώνες και δυο καλοκαίρια, είναι ορισμός του P2W. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Sorry αλλα λεμε οτι υπαρχουν ατομα που πηγαινουν legend με f2p και δεν σας κανει γιατι ειναι ..καλοι παιχτες. Δηλαδη τι θελετε ο αμπαλος να πηγαινει legend με f2p?? Και δεν ειναι οι μαθηματικες διάνοιες ο trump και οι λοιποι απλα λιωνουν και δεν κανουν λαθος ευκολα, δεν ειναι καμια επιστημη το hs.. Aπλα οταν ξεκινας αρνητικα θα ριχνεις παντα το φταιξιμο στις καρτες που δεν εχεις και οχι στο λαθος που πιθανώς εκανες.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 ρε παιδες υπαρχει κοσμος που παιζει 7-8 μηνες, καθε μηνα το παιχνιδι ασφαλως και γινεται δυσκολοτερο. εγω εχω 7-8 legendaries και δεν εχω δωσει ουτε φραγκο...το miracle rogue deck , που ειναι το top deck αυτη τη περιοδο εχει μονο 1 legendary...το ιδιο και ο hunter...το zoo ενα ή και κανενα... αν βλεπατε συνεχεια control warrior να πω ενταξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 (και το 1 που έχει είναι το class specific legendary γτ απλά δουλεύει αρκετά καλά με αυτό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Άστα άστα βάζουνε τα σπίτια τους υποθήκη μερικοί για να αγοράσουν packs, 300-400$? 1000$ και βαλε Αη κραη εβρη ταημ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ειναι κάτω οι servers; Δεν μπορω να μπω (iPad).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ειναι κάτω οι servers; Δεν μπορω να μπω (iPad).... ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 φθηνά ντεκ https://sites.google.com/site/trumpdecks/freetoplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μια συμβουλη για handlock ποτε δεν παιζεις πρωτα soulfire για να χτυπησεις καρτα με 5 ζωη, ελπιζοντας οτι το mortal coil θα σου μεινει στο χερι μετα το discard και 10 καρτες να εχεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 lmao http://imgur.com/a/GZYp6?cid=social_20140518_24110104 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μια συμβουλη για handlock ποτε δεν παιζεις πρωτα soulfire για να χτυπησεις καρτα με 5 ζωη, ελπιζοντας οτι το mortal coil θα σου μεινει στο χερι μετα το discard και 10 καρτες να εχεις... Αν και καταλαβαινω γιατι το λες σε αυτη την περιπτωση αν δεν εχεις τι αλλο να κανεις υπολογιζεις την πιθανοτητα να πετυχει το mortal coil σκεφτεσαι και λιγο τι θα γινει αν αφησεις το 5 health κατω και αποφασίζεις αναλογα. Πχ εχω 8 καρτες στο χερι μαζι με το soulfire αν το ριξω εχω 14.3% πιθανοτητα να πετυχω το mortal coil και 85.7% να μην το πετυχω, αν δεν κανω τιποτα και αφησω το 5/5(η οσο attack ειχε) κατω εκτιμω οτι θα χασω το match 8/10 με συμφερει να το κανω εκει?? Το θεμα ειναι να κανεις το σωστο play in the long run.. (Βασικα οχι τωρα που το σκέφτομαι, hs ειναι have fun and nevar soulfire με καρτα που δεν θελετε να φυγει... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 απλα λεω mortal coil πρωτα...τεσπα αυτο που εννοω ψιλοαστεια, ειναι οτι 9/10 φορες το soulfire κανει discard τη μοναδικη καρτα που θελω να κρατησω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Εγω αν εξαιρεσεις τα daily που κανω παιζω αποκλειστiκα arena , για ποιο λόγο να παιξεις ranked?? ποιο το νοημα? το κέρδος? Μπαινεις σε ενα τριπ του να παιζεις εναντια στα ιδια deck συνεχως και να παιζεις πετρα - ψαλιδι - χαρτι με το meta... Παιξτε arena να σωθειτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moxalis Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Κι εγώ της ίδιας φιλοσοφίας είμαι. Αν και μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να ελκύει κάποιον το constructed, μου φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα η Arena. Λιγότερα copy/paste decks και mirror matches. Όπως και το skill κάποιου νομίζω φαίνεται πολύ περισσότερο στην arena, από το drafting μέχρι και τον τρόπο που παίζεις ενάντια στον αντίπαλο, χωρίς να ξέρεις τι να περιμένεις στο deck του, παρά μόνο βάσει το rarity της κάθε κάρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις