Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Murlock deck έχει στρατηγική όπως και όλα τα άλλα decks,τώρα εσύ αμόλα και καλούμπα εάν θέλεις,you know better.

Εφάμιλλη με αυτή των huntards;

Zomg skillz!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εφάμιλλη με αυτή των huntards;

Zomg skillz!!!!

Dat skillz!!! Σου έβαλα ως μέτρο σύγκρισης και ομοιότητας με τους huntards? Εγώ σου ανέφερα ότι έχει strategy κι εσύ τσίου τσίου το πουλάκι.

Sorry για την ενόχληση your highness, συνέχισε να είσαι pro

Γενικα το παιχνιδι δεν θελει ιδιαιτερο skill αλλα οπως και να το κανουμε τα aggro face θελουν τη λιγοτερη σκεψη. Miracle rogue και control warrior θα ελεγα τα class που θελουν το περισσοτερο skill και γενικα τα control decks που σε βαζουν να σκεφτείς και 10sec καμια φορα.. :P

• Like 2

Ξεκίνησα πριν λίγο καιρό και είμαι 16 στο constructed με mage χωρίς epic ή legendary. Τελικά είμαι καλός παίκτης..... 

τι παιχτάρα είσαι εσυ

Ρε chill για πες battle tag

Θα στο στείλω σε λιγάκι.

Εν τω μεταξύ που ναι οι huntards οέο; Απο εκεί που 9 στους 10 που αντιμετώπιζα ήταν huntards από την αύξηση σε mana του uth ζήτημα να εχω βρει 2-3 σε 3 μέρες.....τόσο μεγάλο ήταν το nerf τελικά;

2/3 τα κέρδιζες με το unleash, 3/4 χαμένα τα κέρδιζες με το unleash. πρέπει να βγούνε νέα decks και builds. το +1 σε πάει ουσιαστικά 1 γύρο μετά που αυτό είναι το crucial στο παιχνίδι

Εν τω μεταξύ που ναι οι huntards οέο; Απο εκεί που 9 στους 10 που αντιμετώπιζα ήταν huntards από την αύξηση σε mana του uth ζήτημα να εχω βρει 2-3 σε 3 μέρες.....τόσο μεγάλο ήταν το nerf τελικά;

Ειναι και η ψυχολογια του nerfed class..

2/3 τα κέρδιζες με το unleash, 3/4 χαμένα τα κέρδιζες με το unleash. πρέπει να βγούνε νέα decks και builds. το +1 σε πάει ουσιαστικά 1 γύρο μετά που αυτό είναι το crucial στο παιχνίδι

Τον μόνο huntard που βρήκα και κέρδισα μετά το nerf δεν χρησιμοποίησε uth. Οπότε για μένα καμία διαφορά :lol:

n00kish#2936 το btag μου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...