chill Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Το Murlock deck έχει στρατηγική όπως και όλα τα άλλα decks,τώρα εσύ αμόλα και καλούμπα εάν θέλεις,you know better. Εφάμιλλη με αυτή των huntards; Zomg skillz!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhonios Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Εφάμιλλη με αυτή των huntards; Zomg skillz!!!! Dat skillz!!! Σου έβαλα ως μέτρο σύγκρισης και ομοιότητας με τους huntards? Εγώ σου ανέφερα ότι έχει strategy κι εσύ τσίου τσίου το πουλάκι. Sorry για την ενόχληση your highness, συνέχισε να είσαι pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Γενικα το παιχνιδι δεν θελει ιδιαιτερο skill αλλα οπως και να το κανουμε τα aggro face θελουν τη λιγοτερη σκεψη. Miracle rogue και control warrior θα ελεγα τα class που θελουν το περισσοτερο skill και γενικα τα control decks που σε βαζουν να σκεφτείς και 10sec καμια φορα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 10 secs σκέψης σε miracle rogue = πως να τον κάνω να φάει ο άλλος από 15 aoe dmg έως 30 single burst : p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 νταξ και τα aggro θελουν σκεψη(αν δεν εχεις το leroy ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ρε chill για πες battle tag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Γιατί ένας δεν είναι ποτέ αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ξεκίνησα πριν λίγο καιρό και είμαι 16 στο constructed με mage χωρίς epic ή legendary. Τελικά είμαι καλός παίκτης..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag10 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ξεκίνησα πριν λίγο καιρό και είμαι 16 στο constructed με mage χωρίς epic ή legendary. Τελικά είμαι καλός παίκτης..... τι παιχτάρα είσαι εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 τι παιχτάρα είσαι εσυ Εγω δεν τον πιστευω ετσι ευκολα παντως, παιζει να πλερωσε και να μην το λεει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ρε chill για πες battle tag Θα στο στείλω σε λιγάκι. Εν τω μεταξύ που ναι οι huntards οέο; Απο εκεί που 9 στους 10 που αντιμετώπιζα ήταν huntards από την αύξηση σε mana του uth ζήτημα να εχω βρει 2-3 σε 3 μέρες.....τόσο μεγάλο ήταν το nerf τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 2/3 τα κέρδιζες με το unleash, 3/4 χαμένα τα κέρδιζες με το unleash. πρέπει να βγούνε νέα decks και builds. το +1 σε πάει ουσιαστικά 1 γύρο μετά που αυτό είναι το crucial στο παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Εν τω μεταξύ που ναι οι huntards οέο; Απο εκεί που 9 στους 10 που αντιμετώπιζα ήταν huntards από την αύξηση σε mana του uth ζήτημα να εχω βρει 2-3 σε 3 μέρες.....τόσο μεγάλο ήταν το nerf τελικά; Ειναι και η ψυχολογια του nerfed class.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 2/3 τα κέρδιζες με το unleash, 3/4 χαμένα τα κέρδιζες με το unleash. πρέπει να βγούνε νέα decks και builds. το +1 σε πάει ουσιαστικά 1 γύρο μετά που αυτό είναι το crucial στο παιχνίδι Τον μόνο huntard που βρήκα και κέρδισα μετά το nerf δεν χρησιμοποίησε uth. Οπότε για μένα καμία διαφορά n00kish#2936 το btag μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Καλά έκανα και φύλαγα golden unleash, 400 dust so sweet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις