Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σωστό αυτό που κάνουν αλλά το πρόβλημα είναι το combo με buzzard που σου δίνει κάρτες και σε συνοδεία με τα φτηνα removals σκοτώνουν τον αντίπαλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πιθανοτατα σου δινει μια γυρα ακομα πριν το κομπο, απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο...ενα επιπλεον taunt μπορει να αλλαξει ολο το παιχνιδι κοντρα σε hunter

τεσπα, εχω μαθει να παιζω κοντρα σε hunter, αν δεν εχουν τελειο draw το παλευω...το προβλημα μου ειναι το zoo και εκει δεν νομιζω οτι μπορουν να γινουν και πολλα...απλα πρεπει να εχω το τελειο draw για να κερδισω

Αυτο με τους hunters που με 3-6 μανα τελειωνουν το game σε 1 turn το βαρεθηκα ,ξαφνικα ολοι παιζουν hunter .

Βεβαια καταλαβαινω οτι το να γινει balanced ενα παιχνιδι σαν το hearthstone ειναι αδυνατο ακομα και αν ειχαν προσβαση ολοι σε ολες τις καρτες , ποσο μαλλον τωρα που πρεπει να φαρμαρεις σαν τρελος, γιαυτο και το βαρεθηκα , καιω τα 2κ που εχω μαζεψει σε αρενες και τερμα :P

Το τι βεντούζες εχω φάει απο huntards ως lock με giants deck δεν λέγεται. Έχω καλό win ratio με τα αλλά classes αλλά μπιλοζιρια με τους κυνηγούς και μιας και η πλειοψηφία των αντιπάλων ειναι huntards νομίζω πως πρέπει να αλλάξω deck.

Το τι βεντούζες εχω φάει απο huntards ως lock με giants deck δεν λέγεται. Έχω καλό win ratio με τα αλλά classes αλλά μπιλοζιρια με τους κυνηγούς και μιας και η πλειοψηφία των αντιπάλων ειναι huntards νομίζω πως πρέπει να αλλάξω deck.

πως την παλευεις κοντρα στο zoo? αν δεν κατσει watcher με taunt στο ξεκινημα η μονη ελπιδα ειναι 2 molten giants με taunt 1 γυρα πριν σε τελειωσουν...

πως την παλευεις κοντρα στο zoo? αν δεν κατσει watcher με taunt στο ξεκινημα η μονη ελπιδα ειναι 2 molten giants με taunt 1 γυρα πριν σε τελειωσουν...

Really? handlock παίζει να χει το καλύτερο matchup εναντίον zoo

Καταρχάς Hellfire η Shadowflame rip board

Δεύτερο τι κανεις για turn 4 twilight drake 4/9 η για mountain giant?

Τρίτον τι κανεις για double molten giant + sunfury η argus?

Με μονο direct dmg τα δυο soulfire, χωρίς hard removal που πας ενάντια handlock?

• Like 1

Really? handlock παίζει να χει το καλύτερο matchup εναντίον zoo

Καταρχάς Hellfire η Shadowflame rip board

Δεύτερο τι κανεις για turn 4 twilight drake 4/9 η για mountain giant?

Τρίτον τι κανεις για double molten giant + sunfury η argus?

Με μονο direct dmg τα δυο soulfire, χωρίς hard removal που πας ενάντια handlock?

Εξαρταται απο το draw σου ομως να κανεις stabilize με τα taunts νωρις στο game, ενω απο την αλλη το zoo γεμιζει το board οτι και να τραβηξει συνεχεια οποτε αν του δωσεις εσυ μερικα rounds χωρις απάντηση εισαι dead σιγουρα.

VS hunter παντως εχει πολυ χειροτερο matchup ο handlock παρα με zoo.

Μου συνέβει το εξής bug ή πουστιά: ξεκίνησε το παιχνίδι και δεν μπορούσα να κανω τιποτα. Ο χρόνος μου τελείωνε αμέσως κ ο άλλος κανονικά με βαρούσε στο ψαχνό.

Άλλο τρελό, ρίχνω seal of argus και δεν παίρνουν shield τα minion που πρέπει.

Παίζω την έκδοση του iPad αν εχει σημασία.

Η σεζόν θα κλείσει στο επίπεδο 7 και αν με παει καλά αύριο και πιο ψηλά. Παίζω giants lock deck τις τελευταίες ημέρες και τους έχω σαπίσει :)

Δοκίμασε με murlock deck να δεις κλάμα που έχουν να ρίξουν :)

Δοκίμασε με murlock deck να δεις κλάμα που έχουν να ρίξουν :)

Θεωρώ το rwlrwlrwlrwl deck το λιγότερο γελοίο και γενικότερα τα rush decks δεν ειναι του στιλ μου.

• Like 1

Θεωρώ το rwlrwlrwlrwl deck το λιγότερο γελοίο και γενικότερα τα rush decks δεν ειναι του στιλ μου.

Παίξτο πρώτα και θα δεις ότι είναι σχεδόν ανίκητο και θα κάνεις τρελό σερί σε νίκες, τώρα το rwlrwl το έχει η Blizz από τα γεννοφάσκια της, αυτό σε χαλάει?

Σε σύγκριση με giant deck έχω αρκετές περισσότερες νίκες.

Rwlrwlrwl forevah !

Εφτασα ενα ρανκ10 με πριστ ντεκ πααααλι ρανκ13 με τους κωλοhunters.

στα 8 μανα βγαζουν 18 dmg , δεν εχει λογικη αυτη η αηδια.

Παιχνίδι της blizzard....κλασσικά fotm λογική. Κάποτε ήταν ο priest, έφαγε το nerfbat και πλεον συναντάς ελάχιστους. Το ίδιο θα γίνει με τους huntards....

Πάντως ολα τα tards deck ειναι copycat. Πρωτοτυπία μηδέν.

Παίξτο πρώτα και θα δεις ότι είναι σχεδόν ανίκητο και θα κάνεις τρελό σερί σε νίκες, τώρα το rwlrwl το έχει η Blizz από τα γεννοφάσκια της, αυτό σε χαλάει?

Σε σύγκριση με giant deck έχω αρκετές περισσότερες νίκες.

Rwlrwlrwl forevah !

Αυτο το οποίο λέω ειναι ότι θελω να παίζω με στρατηγική....όχι να αμολαω καρτούλες με 1-2 mana.

• Like 1

Παιχνίδι της blizzard....κλασσικά fotm λογική. Κάποτε ήταν ο priest, έφαγε το nerfbat και πλεον συναντάς ελάχιστους. Το ίδιο θα γίνει με τους huntards....

Πάντως ολα τα tards deck ειναι copycat. Πρωτοτυπία μηδέν.

Αυτο το οποίο λέω ειναι ότι θελω να παίζω με στρατηγική....όχι να αμολαω καρτούλες με 1-2 mana.

Το Murlock deck έχει στρατηγική όπως και όλα τα άλλα decks,τώρα εσύ αμόλα και καλούμπα εάν θέλεις,you know better.

Παιζουν ακομα τα murlocks?? Πραγματικα δεν εχω δει κανενα ολοι οι πρωην murlockades το εχουν γυρισει σε zoo.. Ουτε εμενα ειναι το στυλ μου αυτα τα deck σε φαση mindless face dmg..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...