Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ποτε ξεκιναει η νεα season; Ειμαι 20 level, αλλα ειχα φτασει και 18, την σπανια καρτα της season θα την παρω;

Το faerie dragon που λεει οτι "cant be targeted by spells or hero powers", αλλα οταν πχ παιζω καρτα με μαζικο dmg, τρωει και το faerie dragon. Ειναι bug;

Δεν κανουν target τα Aoe spells γιαυτο :P.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν λεει οτι δεν μπορει να χτυπηθει, δεν μπορει να στοχευθει, ειναι διαφορετικο...η διατυπωση ειναι σωστη...minion spells την αντιμετωπιζουν π.χ owl ή keeper of the grove, oπως μπορεις και να τη buffareis με sun cleric κτλ...

Μου συνέβει το εξής bug ή πουστιά: ξεκίνησε το παιχνίδι και δεν μπορούσα να κανω τιποτα. Ο χρόνος μου τελείωνε αμέσως κ ο άλλος κανονικά με βαρούσε στο ψαχνό.

Άλλο τρελό, ρίχνω seal of argus και δεν παίρνουν shield τα minion που πρέπει.

Παίζω την έκδοση του iPad αν εχει σημασία.

Η σεζόν θα κλείσει στο επίπεδο 7 και αν με παει καλά αύριο και πιο ψηλά. Παίζω giants lock deck τις τελευταίες ημέρες και τους έχω σαπίσει :)

Αυτες τις μερες εχει θεματα το battle.net κ γω εφαγα disconnect οπως και ο πιο πανω...τις περισσοτερες φορες παιζω απο ipad και δε συναντησα κανενα bug...

Κατι που μου ετυχε και μου εκανε εντυπωση ειναι που εκανα Thoughtsteal Jaraxxus σε game εναντια σε lock ενω ειχα Priest,τον κερδιζω παιζοντας Jaraxxus και μετα το exp της νικης το πηρα ως lock και οχι ως Priest :P

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινησε η νεα season. Αλλαξε κατι στον ηχο ή ειναι η ιδεα μου;

Και τι ειναι αυτα τα background sounds, σαν ομιλιες πολλων ατομων που ακουγονται κατα την διαρκεια της μαχης; Ειναι πολυ ενοχλητικο.

Επεξ/σία από Luxx

Καλα το golden δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και καλος παικτης. Μπορει να εχει 500 νικες και 3000 ηττες. Για εμενα καλυτερα να πηγαινε αναλογα με το win ratio. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...