Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι ειναι οι dream cards;

Η ysera κάνει generate μια κάρτα μετα το τέλος κάθε γύρου αυτού που την έχει παίξει, αυτές οι dream cards.

Επεξ/σία από Dimitris1948
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνουμε ένα bump εδώ ξανά!

Ελάτε Κρητικοί να μαζευτούμε για το fireside gathering. Ας δηλώσουν εδώ όσοι άλλοι θέλουν και μπορούν να βρεθούμε!!! Κανονίζουμε ώρα και μέρος μαζί!!! Έχουμε 2-3 άτομα στο Ηράκλειο ως τώρα!!!

Στείλτε εδώ ή σε  PM, να κανονίσουμε!

Τι ειναι οι dream cards;

κανει draw a card αλλα δεν ειναι απο τις κλασικες που ξερουμε ειναι random dream cards οι οποιες ειναι πραγματικα οτι να ναι και καμια φορα σε σωνουν και καποια αλλη σε σκιζει εχω τυχει μια dream που ειχε "deal to all characters 5 damage"

κανει draw a card αλλα δεν ειναι απο τις κλασικες που ξερουμε ειναι random dream cards οι οποιες ειναι πραγματικα οτι να ναι και καμια φορα σε σωνουν και καποια αλλη σε σκιζει εχω τυχει μια dream που ειχε "deal to all characters 5 damage"

except ysera !~! :P

Wow μετά από τόσο καιρό αχρήστων καρτών σε πακέτα πέτυχα ragnaros!!!!!πήρα και 300 gold για 100 νίκες!!!να ρωτήσω έχετε κάποιο guild κανείς τι παίζει???παίζω Hunter και θέλω να μάθω warlock

Μια ερώτηση για τα quests. 

Π.χ. μου λέει πρέπει να κερδίσω 2 game με warrior. Αν παίξω με κάποιον της friend list μου πιάνεται και αυτό?

Γιατί στην αρχή όταν ξεκλειδώνεις τους characters, μπορείς να μπεις με ένα φίλο και να κάνει concede κατευθείαν και να ξεκλειδώσεις τον αντίστοιχο χαρακτήρα.

<p>Μια ερώτηση για τα quests. </p>

<p> </p>

<p>Π.χ. μου λέει πρέπει να κερδίσω 2 game με warrior. Αν παίξω με κάποιον της friend list μου πιάνεται και αυτό?</p>

<p>Γιατί στην αρχή όταν ξεκλειδώνεις τους characters, μπορείς να μπεις με ένα φίλο και να κάνει concede κατευθείαν και να ξεκλειδώσεις τον αντίστοιχο χαρακτήρα.</p>

Όχι φίλε δεν γίνεται μόνο σε play mode και arena αυτά τα quests

Ποτε ξεκιναει η νεα season; Ειμαι 20 level, αλλα ειχα φτασει και 18, την σπανια καρτα της season θα την παρω;

Το faerie dragon που λεει οτι "cant be targeted by spells or hero powers", αλλα οταν πχ παιζω καρτα με μαζικο dmg, τρωει και το faerie dragon. Ειναι bug;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...