paularas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 κι όμως βαρετό είναι, 2-3 chars έμειναν για 10 ακόμα και έστω κέρδισα όλα τα ai bots στο expert (ναι μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ δύσκολο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Αμα ειναι βαρετό παίξε και με αλλους online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/9742094161 για να μπορείτε να κάνετε και μία καλή αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 χαχαχα hunter πηρα...τον πιο useless hero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grobath Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Κανα νέο πότε για το ποτε θα στείλουν νεα κλειδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μερικες καρτες ειναι ΟΤΙ ΝΑΝΕ..... Priest μου βγαζει minion Με 6 health και 6 damage ... του τραβαει 2 καρτες +2 Health η καθεμια .... παει 10 Health - 6 damage .... Και μετα του βγαζει στον ιδιο γυρο καρτα αφου ειχε mana 10/10 double health και equal to health damage.... Και παει 20 health και 20 damage .....ΠΛΑΚΑ μας κανει ?!?!?!?!?! 1 hit εφυγα..................... ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 χαχαχα ετσι την επαθα και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Τσεκάρετε τα e-mails σας, έφυγε beta key wave για Europe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Τσεκάρετε τα e-mails σας, έφυγε beta key wave για Europe. Εγω γιατι βλεπω οτι εφυγε για NA? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Τσεκάρετε τα e-mails σας, έφυγε beta key wave για Europe. Που το διάβασες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Όντως στείλανε beta invites αλλα κλειδάκι δεν ήρθε , απορώ αυτα τα waves ποσα invites περιλαμβάνουν..... A wave of beta invites went out to eligible players in the North American and European beta regions today. If you haven't checked your BattleNet email inbox yet, now would be a great time! We've had two large waves of beta invites for two business days in a row now. More may be on the way! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Εγω γιατι βλεπω οτι εφυγε για NA? Έφυγε και για Ευρώπη. (Εγώ κλασσικά δεν μπήκα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Yep το ειδα σημερα , ουτε εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Ελπίζω μονο να μην εχουν φθάσει ακομα ολα τα email αν και τα email δεν ειναι ελληνικά ταχυδρομία οποτε ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μπα θα έχουν φτάσει σίγουρα σε όλους, εκτός κι αν έχουν μπει σε κάνα spam-junk folders. Ελέγχτε κι αυτούς για να είστε σίγουροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις