Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλα καποιοι το παιζουν το παιχνιδι πολυ καιρο...για τους καινουριους, το 1ο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι να πας ολους τους χαρακτηρες στο level 10, ακομα και αν χρειαστει να παιζεις μονο με την ΑΙ. 

μεχρι τοτε θα εχεις μαζεψει αρκετο gold, ξεκινας μετα να παιζεις στην αρενα, δες κανα guide για το πως κανουν draft στην αρενα και εισαι ετοιμος...

με το ranked για το ξεκιμημα μην ασχολεισαι...

ιδιως το πρωι πολυ παιζουν casual για να κανουν τις dailies quest, οποτε ειναι λογικο να εχουν ανεπτυγμενα deck...

αυτος ειναι ο δρομος για να μαζεψεις τις καρτες που χρειαζεσαι 

Δημοσ.

Εγώ έχω μία σχετική εμπειρία(κάποια χρόνια.) στο magic the gathering, το ξεκίνησα προχθές και μπορώ να πω ότι αν και ήμουν επιφυλακτικος με κερδίζει, ευχάριστο και γρήγορο και δεν λείπει η στρατηγική, ενώ μερικές κάρτες είναι ολοιδιες με το mtg. Σε καμία 30αρια παιχνίδια εναντίων άλλων παικτών ακόμα δεν έχω χάσει ενώ μόνο ένας με ζορίσε... Ειδωμεν :) Orgios όποιος θέλει για add

Δημοσ.

Εγώ έχω μία σχετική εμπειρία(κάποια χρόνια.) στο magic the gathering, το ξεκίνησα προχθές και μπορώ να πω ότι αν και ήμουν επιφυλακτικος με κερδίζει, ευχάριστο και γρήγορο και δεν λείπει η στρατηγική, ενώ μερικές κάρτες είναι ολοιδιες με το mtg. Σε καμία 30αρια παιχνίδια εναντίων άλλων παικτών ακόμα δεν έχω χάσει ενώ μόνο ένας με ζορίσε... Ειδωμεν :) Orgios όποιος θέλει για add

θελει και το battletag

Δημοσ.

Εγώ παίζω 4 μήνες και έχω κάνει σχεδόν όλα τα daily quest από τότε που άρχισα και τα legendary που μου έχουν τύχει στα πακέτα είναι μόνο τα harrison jones,  Lord Jaraxxus και Nozdormu
και μετά από πολύ κόπο μάζεψα dust και έφτιαξα τον king krush

Μάλλον είμαι λίγο άτυχος εε?

Δημοσ.

harrison jones, Jaraxxus, gruul, beast, golden baron geddon,thalnos, illidan αυτοι μου εχουν κατσει, παιζω απο το σεπτεμβρη

η στατιστικη μας λεει περιπου 1 legendary στα 20 πακετα?εχει νοημα να αγορασεις πακετα?

επρεπε να κανεις τον leroy, οχι τον king krush :P

Δημοσ.

harrison jones, Jaraxxus, gruul, beast, golden baron geddon,thalnos, illidan αυτοι μου εχουν κατσει, παιζω απο το σεπτεμβρη

η στατιστικη μας λεει περιπου 1 legendary στα 20 πακετα?εχει νοημα να αγορασεις πακετα?

Η αλήθεια είναι ότι τους ήθελα και τους δύο, αλλά τελικά προτίμησα τον δεινόσαυρο

Δημοσ.

τι εννοεις αν εχει νοημα? :P

αν εχεις τα λεφτα , ναι εχει πλακα. εγω εχω αγορασει  2χ15 ξερωγω

επισης 1 στα δεκαπεντε πακετα εχει περιπου μια legendary...

συμφωνω για leeroy , κολλαει σε απειρα decks σε σχεση με το late game charge του krush....

Δημοσ.

εννοω οτι αν εχεις τις βασικες καρτες και σου λειπουν κυριως epic και legendary το να αγορασεις πακετα δεν θα σε βοηθησει και πολυ...

πολυ σπαστικο να παιζω turn 4 μετα απο wild growth και διπλο innervate ragnaros και ο αλλος turn 3 να κραταει big game hunter στο χερι...

Δημοσ.

Ελάτε Κρητικοί να μαζευτούμε για το fireside gathering. Ας δηλώσουν εδώ όσοι άλλοι θέλουν και μπορούν να βρεθούμε!!! Κανονίζουμε ώρα και μέρος μαζί!!! Έχουμε 2-3 άτομα στο Ηράκλειο ως τώρα!!!

Υγ. Στέλνετε και PM, αν θέλετε! :P

Δημοσ.

Το παιχνιδι κολλαει; Βασικα δε με βαζει καν μεσα τωρα.

Υπαρχουν αντιστοιχα παιχνιδια;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...