Sorath Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Πάντως φαίνεται οτι για να προχωρήσεις απο ένα σημείο και μετά, θέλει χρήμα. Μου σκάνε παίχτες με κάτι κάρτες, άστα να πάνε...
jmirko15 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Πάντως φαίνεται οτι για να προχωρήσεις απο ένα σημείο και μετά, θέλει χρήμα. Μου σκάνε παίχτες με κάτι κάρτες, άστα να πάνε... Ή μπορεί να ήταν τυχεροί στις κάρτες.. Αλλά ναι και εμένα μου σκάνε κάτι τούμπανα ώρες ώρες -.-"
Dimitris1948 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Πάντως φαίνεται οτι για να προχωρήσεις απο ένα σημείο και μετά, θέλει χρήμα. Μου σκάνε παίχτες με κάτι κάρτες, άστα να πάνε... Δεν ισχύει αυτό λες. Εγώ πήγα legend με deck που δεν έχει ούτε μια legendary μέσα.
Sorath Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Φίλε μου, δεν νομίζω οτι η Blizzard (όπως και κάθε άλλη εταιρία) θα έβγαζε ένα δωρεάν παιχνίδι με in-game αγορές αν δεν ίσχυε.
KilliK Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δεν εχω διαβασει κατι συγκεκριμενο απο την blizzard. Πολλοι το περιμενουν για android παντως εχει ανακοινωσει πως θα βγει και για ανδροιδ.
Sephir Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Φίλε μου, δεν νομίζω οτι η Blizzard (όπως και κάθε άλλη εταιρία) θα έβγαζε ένα δωρεάν παιχνίδι με in-game αγορές αν δεν ίσχυε. Nope. Τρανά παραδείγματα League of Legends και Path of Exile. Το Hearthstone δεν είναι pay2win game, αλλιώς θα είχε ήδη φάει άκυρο από πολύ κόσμο. 1
Sorath Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Και γιατί χάνω συνέχεια που να με πάρει; Που διάολο τις έχουν βρει αυτές τις κάρτες; Πάντως, άσχημο που σου δείχνει μόνο αριθμό νικών, και όχι ποσοστό νικών/ηττών.
Dimitris1948 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Και γιατί χάνω συνέχεια που να με πάρει; Που διάολο τις έχουν βρει αυτές τις κάρτες; Πάντως, άσχημο που σου δείχνει μόνο αριθμό νικών, και όχι ποσοστό νικών/ηττών. Παίζοντας arena? Το να αγοράσει κάποιος με πραγματικά λεφτά μερικά packs το δέχομαι ότι μπορεί να τον boostαρει μερικά ranks άλλα μέχρι εκεί αν δεν παίξει πρώτα να μάθει το παιχνίδι δεν θα πάει παραπάνω, δεν αρκεί μόνο να έχεις κάρτες πρέπει να ξέρεις και πως να τις χρησιμοποιείς. Η εμπειρία δεν αγοράζεται με λεφτά, εκτός απο αυτο το in-game shop το μόνο που πουλάει είναι packs το οποία packs μπορείς να αποκτήσεις παίζοντας και μόνο. Το pay2win που το βλέπεις σε όλο αυτό? Το οτι κάποιοι αντίπαλοι σου έχουνε κάποιες συγκεκριμένες κάρτες δεν σημαίνει σώνει και καλά ότι αγοράσανε 100 packs μπορεί απλά να κάνανε μερικά arena runs και να μαζέψανε κάρτες, εσύ αμέσως να βγάλεις το παιχνίδι p2w.
Sorath Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Κοίτα, όταν παίζεις ranked game, o άλλος είναι 20, και έχει συνεχώς από rare και πάνω κάρτες, ε μάλλον τα έχει σκάσει και έχει αγοράσει ένα σκασμό packs = καλές κάρτες. Πρέπει να έχω παίξει καμιά 100αριά παιχνίδια, ε πάνω από 2 αρένες, δεν μου έχει φτάσει τα gold για να παίξω. Ο άλλος μπορεί να παίζει αρένες, πληρώνοντας € αντί για gold, οπότε και από εκεί όπως λες κι εσύ, αρχικά, παίρνει γρηγορότερα και ευκολότερα το καλό το πράγμα.
ADHD Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Οτι τα εχει σκασει δεν σημαινει οτι δεν ειναι και καλος παιχτης και θα εχανες ετσι και αλλιως ομως..
Sorath Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Σαφώς. Αλλά από τη στιγμή που έχει το πλεονέκτημα, you never know.
XPHSTOS_ Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Gold μαζεύεις σχετικά εύκολα με τα daily quests και στην αρένα αν κάνεις 2 νίκες συνήθως παίρνεις πακέτο + gold + gold οπότε έκανες απόσβεση και μερικά από τα gold που ξόδεψες για να μπεις... Είχα μαζέψει 1000 gold και ακόμη έχω και κάνω αρένες...Το θέμα με τις κάρτες όμως... το παρατηρώ και εγώ...Εγώ δεν πήρα beta key (άσχετα αν είχα δηλώσει 1 μήνα πιο μπροστά από όλους τους φίλους μου... καταραμένη blizzard) και όσο βρισκόντουσαν σε beta, έκαναν τρελά drops!!! Legendary Gold σήκωσε ο άλλος και μετα από 1-2 μέρες normal Ragnaros...Εγώ ο κακόμοιρος, το έχω λιώσει και έχω τραβήξει μόνο τον Ragnaros και από gold ότι έχω είναι από το lvl up που έκανα στους χαρακτήρες...(Μεγάλη μλκια να μην μπορώ να τις σπάσω αυτές τις κάρτες... και καλά soulbound... μου δίνει την ίδια κάρτα σε gold και δεν με αφήνει τουλάχιστον να σπάσω την normal! 5 Dust, 5... δεν πειράζει... φασούλι φασούλι γεμίζει το σακούλι. Τεσπα)Και επειδή εκνευρίζομαι εύκολα στο ranked, παίζω casual και αρένες, αν και στην αρένα είναι μερικοί κωλόφαρδοι ώρες ώρες...Name: Oxyhydrogen, όποιος θέλει κάνει add.
xavier Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 το οτι καποιος ειναι rank20 δεν σημαινει τιποτα...μπορει απλα να μην επαιξε rank μετα το reset που γινεται καθε μηνα...επισης ειμαστε ηδη ποσσο, εξαμηνο απο τοτε που μπηκε η μπετα?ειναι λογικο να υπαρχει πολυς κοσμος με πολλες καρτες... τα drops απο τα πακετα ειναι εντελως random, μου ειχαν κατσει 2 legendaries σε 3 πακετα, και μετα απο ενα μηνα που ανοιγα καθε μερα ενα πακετο να μην εκατσε κανενα... παντως το παιχνιδι σιγουρα δεν ειναι p2w, εγω μεχρι το 4-5 ανεβαινω ανετα...και το προβλημα μου ειναι περισσοτερο αυτο το ηλιθιο zoo deck, που δεν εχει καθολου legendaries. Γενικα aggro hunter και zoo ειναι πολυ φθηνα decks και μπορει να σε ανεβασουν πολυ ψηλα στην καταταξη...ουσιαστικα το μονο legendary που χρειαζεσαι στο ξεκινημα ειναι ο leroy και μπορεις να παιξεις ολα τα aggro decks μεχρι τη κορυφη...
Luxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Σημερα ξεκινησα το παιχνιδι. Επαιζα 7 ωρες σερι! Αλλα το μονο που καταφερα στις casual μονομαχιες ηταν να παρω μια νικη στο πρωτο παιχνιδι. Μετα ειχα 10+ σερι ηττες! Τι στο καλο; Ποιος ηρωας ειναι σχετικα δυνατον; Μεχρι τι λεβελ παει ο καθε χαρακτηρας; Το παιχνιδι μετα απο καποια στιγμη θελει λεφτα για να συνεχισω να παιζω; Ή ειναι τελειως δωρεαν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις