KilliK Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Εχω το εξης θεμα , πηγα στο πατρικο λογο πασχα και ειμαι σε ενα παλιο laptop που δεν σηκωνει σχεδον τιποτα απο games ,εκανα εγκατασταση το hearthstone και το παιζει σε medium αναλυση .Εκανα το λαθος και πατησα στις επιλογες απο το μενου του παιχνιδιου να ανεβασει την αναλυση και απο τοτε η οθονη του παιχνιδιου ειναι ολη ροζ και δεν μπορω να αλλαξω την αναλυση.Εκανα uninstall και install αλλα εχει κρατησει την αναλυση ,υπαρχει τροπος να αλλαξω παλι σε medium χωρις να μπω στο μενου του παιχνιδιου? Παρακαλω σωστε με απο 15 μερες αφορητης βαρεμαρας,ευχαριστω! για δες εδω: http://hokage.org/content/hearthstone-stuck-click-start-fix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Ξέρει κανείς αν οι παρακάτω ειναι μέλη του insomnia ? βρήκα friend requests στο bnet μdayfas#2160Prospector#2648SlavEATgoD#2828thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Beware the Curse of Naxxramas! Hearthstone’s highly anticipated single player Adventure Mode has been officially announced today at PAX East! Curse of Naxxramas: A Hearthstone Adventure! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Insomnia name: Tmark - IGN: Tmark#2929 Insomnia name: GaGas_Thess - IGN: GaGaS#2825 Insomnia name: Atallos1 - IGN: Atallos1#2729 Insomnia name: SPANK - IGN: Spank#1478 Insomnia name: ..MementoMori.. - IGN: Jinxx#2481 Insomnia name: Zeniath - IGN: Zeniath#2397 Insomnia name: klainmaingr - IGN: Random#2218 Insomnia name: Sistah - IGN: Sistah#2434 Insomnia name: Impious - IGN: Impious#1341 Insomnia name: <-Nosakos<- - IGN: Nosakos#224 Insomnia name: MeSiaSs - IGN: Madness#2886 Insomnia name: Locko - IGN: Locko#2839 Insomnia name: SilverVAR - IGN: Silver#2399 Insomnia name: nrkmaiden - IGN: NrkMaiden #2588 Insomnia name: Stavrakas13 - IGN: Prince#2122 Insomnia name: nicoc89 - IGN: nicoc89#2782 Insomnia name: LRoi - IGN: Dayfas#2160 Insomnia name: link012000 - IGN: link#2865 Insomnia name: mmurdoc - IGN: Manolhs21#2312 Insomnia name: Grobath - IGN: Grobath#1267 Insomnia name: Prospector8 - IGN: Prospector#2648 Insomnia name: thyra_7 - IGN: ScarecrowGT#2475 Insomnia name: xavier - IGN: xavthesinner#2283 Insomnia name: Killik - IGN: KilliK#2286 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Beware the Curse of Naxxramas! Hearthstone’s highly anticipated single player Adventure Mode has been officially announced today at PAX East! Curse of Naxxramas: A Hearthstone Adventure! αν ακουστουν πληροφοριες για pricing, να το πειτε, να ξερουμε αν αξιζει να κρατησουμε gold για το expansion... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Καπου διαβασα δωρεαν το 1ο wing και πληρωμη με gold η ευρω τα υπολοιπα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rib21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Λοιπόν Γεια Σας!!! Μπορεί κάποιος να μου πει τη βάση να δώσω στον Hunter πως περίπου δουλεύει και κάνα καλό deck Και καμία κάρτα για combo!!θα προτιμούσα απλά ελληνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Λοιπόν Γεια Σας!!! Μπορεί κάποιος να μου πει τη βάση να δώσω στον Hunter πως περίπου δουλεύει και κάνα καλό deck Και καμία κάρτα για combo!!θα προτιμούσα απλά ελληνικά καπως ετσι ειναι το standard aggro hunter deck, παιζεις με τα charge και τις παγιδες για να μεγαλωνεις το eaglehorn και στις γυρες 6-7 κανεις unleash the hounds με leroy combo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 το κατεβαζω στο ipad, 800MB εγινε available εδω και κατι ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bomberb17 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Για Android έχουν πει τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Για Android έχουν πει τίποτα? Δεν εχω διαβασει κατι συγκεκριμενο απο την blizzard. Πολλοι το περιμενουν για android παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 εχουν πει οτι θα βγει και για android, λογικα δεν θα αργησει, το ειχαν ανακοινωσει μαζι με το ipad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Το κατέβασα κι εγώ στο iPad να δω τι λέει και σαν παιχνίδι. Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο. 2η φορά που η Blizzard μου διαψεύει τα γούστα μου Πάντως στο tablet μια χαρά δουλεύει η εφαρμογή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Το ξαναπιανω και γω επειδή το iPad του παει γενικά...στο PC το βαρέθηκα γιατι απλά δεν έβρισκα λόγο να κάτσω στο PC για ενα casual game , εδώ ναι εύκολα κάθομαι Τουαλέτα και πάλι τουαλέτα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Άψογο στο iPad....ξανά κόλλησα και παει...6 Δεν παίζει να το ξανά παίξω στο pc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις