Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άρχισα και εγώ το παιχνιδι και πέρα το οτι είναι γαματο θα ήθελα να ρωτησω αμα ο mage είναι καλό class σε σχέση με τα υπολοιπα.(αμα έχει φάει τίποτα νερφ πχ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν ξεκινας τωρα, δεν εχει σημασια....παιξε ολες τις classes , θεωρητικα δεν ειναι η πιο δυνατη  class...

warlock,warrior,hunter,shaman,druid αν εχεις τις αναλογες καρτες ειναι πιο δυνατες, αλλα νταξ μπορεις να παιξεις ανετα με ολες τις class

ιν αδερ νιους, σημερα εκατσε και ο θαλνος, οποτε κατι αρχιζει να γινεται 

Επεξ/σία από xavier

σημερα που ξεκινησα να παιζω αρενα, βρεθηκε να εχει προβληματα ο σερβερ και να κανει συνεχεια αποσυνδεσεις. :mad:

Lucky you.. Και εγώ θα τελείωνα το daily quest -.-"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα cool game που είχα πριν λίγη ώρα εναντίον Priest  :-)  http://www.twitch.tv/jacotheslime/c/3985663

Aλλο ένα βιντεάκι μου που έχει γέλιο: http://www.twitch.tv/jacotheslime/c/3990951

Επεξ/σία από Hom3sick
  • Like 1

καποια παπαρια πρεπει να καναν μετα το reset, σημερα ξεκινησα να παιζω μετα το reset, με εβαλε στο 17 γιατι ημουν 4 στη προηγουμενη σεζον αλλα τωρα με βαζει συνεχεια με αντιπαλους 4-5 λεβελ μεγαλυτερα απο το δικο μου...οχι οτι με χαλαει να το παω σερι μεχρι να αρχισουν να δυσκολευουν τα πραγματα...

Πέτυχα μέρα δλδ ε; Είπα να το ξαναξεκινήσω και έπεσα σε ladder reset? Nice :D Τελευταία φορά που έπαιξα ήμουν Master 3 (ούτε καν ήξερα για ranks). Έφτιαξα ένα deck lock, και από 25 πήγα 14. Not bad για αρχή μετά από τόσο καιρό. Απλά πρέπει να συνηθίσω το meta κλπ που παίζει. Βέβαια παίζει αύριο να το βαρεθώ πάλι γιατί είμαι πολύ σταθερός σε τέτοια θέματα...

• Like 1

Εχω το εξης θεμα , πηγα στο πατρικο λογο πασχα και ειμαι σε ενα παλιο laptop που δεν σηκωνει σχεδον τιποτα απο games ,εκανα εγκατασταση το hearthstone και το παιζει σε medium αναλυση .Εκανα το λαθος και πατησα στις επιλογες απο το μενου του παιχνιδιου να ανεβασει την αναλυση και απο τοτε η οθονη του παιχνιδιου ειναι ολη ροζ και δεν μπορω να αλλαξω την αναλυση.Εκανα uninstall και install αλλα εχει κρατησει την αναλυση ,υπαρχει τροπος να αλλαξω  παλι σε medium χωρις να μπω στο μενου του παιχνιδιου?

Παρακαλω σωστε με απο 15 μερες αφορητης βαρεμαρας,ευχαριστω!

Παιζω αρενα και επιλεγω τον Νat Pagle. Εβλεπα στο ranked που τον χρησιμοποιουσαν συχνα και τους εδινε 2-3 καρτες μεχρι να τον φαω, οποτε λεω ευκαιρεια να τον δοκιμασω και εγω.

Τον βγαζω στο παιχνιδι και καταφερνω να τον κρατησω για 5 γυρους. Δεν μου εδωσε καμια εξτρα καρτα.

αει σηχτιρ, ρε παλιοψαρα με τα βρωμοψαρα σου.  :mad:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...