Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έπαιξα super ανατρεπτικό ranked μόλις τώρα. Mage vs Mage και το πάμε σε πολύ close match. Εγώ έχω τελειώσει τις κάρτες στο deck στον προηγούμενο γύρο και αυτός έχει μια κάρτα στο deck και μια στο χέρι. Έχω ένα mana wyrm στο παιχνίδι και αυτός τραβάει κάρτα και παίζει secret. Επειδή είχε παίξει πάρα πολλά secret στους προηγούμενους γύρους φαντάστηκα ότι θα ήταν Ice Block.

Είμαστε με 2 Health αυτός και με 14 εγώ. Έρχεται ο γύρος μου και τρώω το 1 damage από το fatigue και του κάνω επίθεση με το 2/3 Mana Wyrm που έχω. Ενεργοποιείται το Ice Block. Πάω πάσο γιατί δεν έχω να παίξω κάτι.

Αυτός παίζει Pyroblast και με αφήνει με 3 hp και επειδή δεν έχει άλλη κάρτα να παίξει πάει πάσο.

Παίζω εγώ, τρώω το 2 damage από fatigue και τον τελειώνω.

Αν είχε τα 2 mana για το hero attack θα με τελείωνε. Εντελώς στο τσακ γλύτωσα.

EDIT: Συνεχίζω με το παραπάνω deck μου και έφτασα rank 18 :P

Επεξ/σία από dNt^
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έπαιξα super ανατρεπτικό ranked μόλις τώρα. Mage vs Mage και το πάμε σε πολύ close match. Εγώ έχω τελειώσει τις κάρτες στο deck στον προηγούμενο γύρο και αυτός έχει μια κάρτα στο deck και μια στο χέρι. Έχω ένα mana wyrm στο παιχνίδι και αυτός τραβάει κάρτα και παίζει secret. Επειδή είχε παίξει πάρα πολλά secret στους προηγούμενους γύρους φαντάστηκα ότι θα ήταν Ice Block.

Είμαστε με 2 Health αυτός και με 14 εγώ. Έρχεται ο γύρος μου και τρώω το 1 damage από το fatigue και του κάνω επίθεση με το 2/3 Mana Wyrm που έχω. Ενεργοποιείται το Ice Block. Πάω πάσο γιατί δεν έχω να παίξω κάτι.

Αυτός παίζει Pyroblast και με αφήνει με 3 hp και επειδή δεν έχει άλλη κάρτα να παίξει πάει πάσο.

Παίζω εγώ, τρώω το 2 damage από fatigue και τον τελειώνω.

Αν είχε τα 2 mana για το hero attack θα με τελείωνε. Εντελώς στο τσακ γλύτωσα.

EDIT: Συνεχίζω με το παραπάνω deck μου και έφτασα rank 18 :P

skills.

Εκανα ενα ωραιο σερι (μετα την πανωλεθρία 10-15) απο 14 που ημουν σε 9 χωρις ήττα και μαντέψτε το class που εχασα.. :P

retard hunter  :mad:  θελει nerf αυτη η βλακεία στη μουρη dmg, ακομα και το zoo δεν σου δινει αυτη την αισθηση οτι και να κανεις θα χασεις απο UTH/ 2x kill command στο τελος, η πλακα ειναι οτι ειχα και giant με taunt αλλα φυσικα hunters mark με 0 mana.. Στον συγκεκριμενο πρεπει να πεταξα 2x watchers με taunt και 2x giants με taunt και παλι τα ηλιθια hunters mark και destroy a random enemy minion(το οποιο χτυπαγε παντα το taunt φυσικα..) Αρνουμαι να παιξω τετοια ηλιθια deck αν και ειμαι σιγουρος οτι θα ανεβαινα πολυ γρηγορότερα.

με λιγα λογια QQ post :P

γμστα, φτανει με τους ηλιθiους hunters...

9 στις 10 χανω απο hunter, δεν παιζω minions μου βαζουν παγιδες με το οπλο, παιζω minions, uth, βαζω taunts σου παιζουν και το mark....δλδ ελεος δεν μπορεις να φυλαχτεις απο πουθενα

βασικα εχω καταληξει πως ισως θα ηταν αποτελεσματικοτερο το να μην κανεις τιποτα...

εβαλα 2 defender of argus στο deck, πλεον νικαω μονο hunter :P

εχετε καμια ιδεα για το πως αντιμετωπιζετε το zoo?

o cairne πολυ ωραια καρτα, απελπιζομαι οποτε τη βλεπω...

πηγα level 4 σημερα με μια δικη μου εκδοχη token druid, μου εκανε εντυπωση οτι στα ψηλοτερα λεβελ δεν ειχε καθολου rush hunter, εκτος αν ηταν τυχαιο...

όσο ανεβαίνει ο hunter προσπαθεί να κάνεi combo με τα beasts, έτσι μπορεί να μη κατεβάσει και τίποτα πρώτους γύρους απότι βλέπω

o cairne πολυ ωραια καρτα, απελπιζομαι οποτε τη βλεπω...

+1 εύχεσαι να έχεις destroy minion αλλιώς πασχίζεις να παλέψεις κάπως αλλιώς τη παρτίδα

golden baroon geddon εκατσε σημερα, κραφταρα το ραγκναρος, επομενη σταση ο λιροι και στη συνεχεια βλεπουμε για αλεξτραζα

καταραμένα golden legendaries... μη πεις δεν είχες δεύτερες σκέψεις για το αν θα γίνει de η όχι, αν και ο συγκεκριμένος μαζί με μερικές άλλες δεν είναι για πολλά πολλά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...