Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα-σπέρα!

Είπα να ξεκινήσω και εγώ το Hearthstone να δω τι παίζει. Είμαι εντελώς noobas και δεν ντρέπομαι να το πω.

Έφτιαξα αυτό το deck για mage από guides που διάβασα στο internet. Κάθε διόρθωση ευπρόσδεκτη.

2jg8o77.png

Και αυτό το deck για Warrior. Πάλι κάθε βοήθεια και διόρθωση ευπρόσδεκτη.

ngefx2.png

Επίσης, κάθε βοήθεια σχετικά με το gameplay θα με βοηθούσε αφάνταστα. Π.χ. να βγάζω στρατό από minions ή να ρίχνω μετά μανίας spells? κλπ κλπ κλπ

Ευχαριστώ :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο mage deck και το water elemental είναι καλό, αντί πχ του booty bay bodyguard,

και mana wyrm αντι goldshire footman

γενικά θέλεις να συσσωρεύεις πλάσματα και

με spells στοχεύεις κυρίως τα αντίπαλα πλάσματα.

στο warrior βαλε και 4 οπλα του και ο gurubashi berseker ειναι αρκετα καλος και για τα 2 deck σου, επισης γιατι τοσση αγαπη στο bloodfen raptor εχει καλυτερα 2 mana που τουλαχιστον κανουν κατι...π.χ. το ooze που ειδα οτι το εχεις

Το mana wyrm δεν το έχω για να το βάλω στην τράπουλα. Είναι από τις κάρτες που αποκτάς απλά παίζοντας ή πρέπει να την κάνω craft?

Ειναι απο αυτες που τις βρισκεις αλλα ειναι common οποτε ειναι και σχετικα ευκολο να κανεις craft, αυτο αν θες να παιξεις mage.

Ειναι απο αυτες που τις βρισκεις αλλα ειναι common οποτε ειναι και σχετικα ευκολο να κανεις craft, αυτο αν θες να παιξεις mage.

Τι είναι πιο OP? (nooboquestion αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ) :P

Ζοο/Giants Warlock, control warrior αλλα πρεπει να τα σταξεις με f2p δεν κανεις δουλεια, ειδικα για control warrior. Επισης αυτα αλλαζουν συνεχεια καλυτερα παιξε ενα class που το γουσταρεις αν δεν εχεις σκοπο να ριξεις χρημα στο παιχνιδι..

Ζοο/Giants Warlock, control warrior αλλα πρεπει να τα σταξεις με f2p δεν κανεις δουλεια, ειδικα για control warrior. Επισης αυτα αλλαζουν συνεχεια καλυτερα παιξε ενα class που το γουσταρεις αν δεν εχεις σκοπο να ριξεις χρημα στο παιχνιδι..

Μου φαίνεται θα κάτσω μόνο με τον Mage μου :)

Δεν έχω πολλή όρεξη να ρίξω χρήματα σε ένα παιχνίδι. Αρκετά έχω ρίξει στο LoL ;(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...