SPANK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 :-D ελεος μα καλα μεχρι χτες ηταν απο default οπως το ειχα αφήσει τωρα το αλλάξανε ξαφνικα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Και εγω την πατησα ετσι και τρομαξα λιγο μπορω να πω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 ξερει γιατι εδω και 3 μερες εχει γεμισει ο τοπος σαμανους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 ξερει γιατι εδω και 3 μερες εχει γεμισει ο τοπος σαμανους? Εγω δεν βλεπω σχεδον κανεναν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Καλημέρα-σπέρα! Είπα να ξεκινήσω και εγώ το Hearthstone να δω τι παίζει. Είμαι εντελώς noobas και δεν ντρέπομαι να το πω. Έφτιαξα αυτό το deck για mage από guides που διάβασα στο internet. Κάθε διόρθωση ευπρόσδεκτη. Και αυτό το deck για Warrior. Πάλι κάθε βοήθεια και διόρθωση ευπρόσδεκτη. Επίσης, κάθε βοήθεια σχετικά με το gameplay θα με βοηθούσε αφάνταστα. Π.χ. να βγάζω στρατό από minions ή να ρίχνω μετά μανίας spells? κλπ κλπ κλπ Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Mana wyrm x2, frostbolt x2 είναι solid σε κάθε Mage deck, θα έβγαζα επίσης lord of the arena για δεύτερο shieldmastah και θα έβαζα και boulderfist ogre για 6 mana. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Στο mage deck και το water elemental είναι καλό, αντί πχ του booty bay bodyguard, και mana wyrm αντι goldshire footman γενικά θέλεις να συσσωρεύεις πλάσματα και με spells στοχεύεις κυρίως τα αντίπαλα πλάσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ναι το water elemental ειναι παρα πολυ καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Το mana wyrm δεν το έχω για να το βάλω στην τράπουλα. Είναι από τις κάρτες που αποκτάς απλά παίζοντας ή πρέπει να την κάνω craft? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 στο warrior βαλε και 4 οπλα του και ο gurubashi berseker ειναι αρκετα καλος και για τα 2 deck σου, επισης γιατι τοσση αγαπη στο bloodfen raptor εχει καλυτερα 2 mana που τουλαχιστον κανουν κατι...π.χ. το ooze που ειδα οτι το εχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Το mana wyrm δεν το έχω για να το βάλω στην τράπουλα. Είναι από τις κάρτες που αποκτάς απλά παίζοντας ή πρέπει να την κάνω craft? Ειναι απο αυτες που τις βρισκεις αλλα ειναι common οποτε ειναι και σχετικα ευκολο να κανεις craft, αυτο αν θες να παιξεις mage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ειναι απο αυτες που τις βρισκεις αλλα ειναι common οποτε ειναι και σχετικα ευκολο να κανεις craft, αυτο αν θες να παιξεις mage. Τι είναι πιο OP? (nooboquestion αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ζοο/Giants Warlock, control warrior αλλα πρεπει να τα σταξεις με f2p δεν κανεις δουλεια, ειδικα για control warrior. Επισης αυτα αλλαζουν συνεχεια καλυτερα παιξε ενα class που το γουσταρεις αν δεν εχεις σκοπο να ριξεις χρημα στο παιχνιδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ζοο/Giants Warlock, control warrior αλλα πρεπει να τα σταξεις με f2p δεν κανεις δουλεια, ειδικα για control warrior. Επισης αυτα αλλαζουν συνεχεια καλυτερα παιξε ενα class που το γουσταρεις αν δεν εχεις σκοπο να ριξεις χρημα στο παιχνιδι.. Μου φαίνεται θα κάτσω μόνο με τον Mage μου Δεν έχω πολλή όρεξη να ρίξω χρήματα σε ένα παιχνίδι. Αρκετά έχω ρίξει στο LoL ;( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Η μεγαλύτερη απόλαυση, να νικάς των αντίπαλο σου με τις ίδιες του τις κάρτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις