xavier Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 aggro hunter μαζι με το hountmaster turn 4 μπορει να κανει δουλεια, aggro paladin με divine favor γενικα οτιδηποτε aggro αφου οι μπανανες θελουν 1 μανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamemaniac Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 http://www.mmocast.com/features-2/hearhtstone-patch-bring-golden-heroes/ Golden heroes στο επόμενο patch~!~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Το θέμα είναι να βγούν καινούριες κάρτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Το θέμα είναι να βγούν καινούριες κάρτες... Αυτό θα αργήσει. Επίσης οι αλλαγές που θα μπούν στο αυριανό patch. http://www.hearthpwn.com/news/375-beta-patch-4944-hearthsteed-achievements-card Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Παει o tinkmaster και ο nat, giants lock best class μετα το patch ανετα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Pagle ok, των tinkmaster όμως των πετσόκοψαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 OLEEEEEEEEE ΒΓΗΚΕ Η FINAL: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Με τι τον αλλάξατε τον tinkmaster?? Εγω κουκουβάγια εβαλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 σε warlock με power overwelming το αλλάζεις και κάνεις την ίδια δουλειά περίπου.... ps1: πάρτε και ένα καλό budget deck εάν θέλετε να σας βρίζουν πιο συχνά στο παινχίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 murlocs my ass... to hearthsteed που δίνει για το wow to έχει δεί κανείς? Πρέπει να έχει συνδρομή κανείς γιατι θέλει πρόσβαση σε ινμποξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 σε warlock με power overwelming το αλλάζεις και κάνεις την ίδια δουλειά περίπου.... ps1: πάρτε και ένα καλό budget deck εάν θέλετε να σας βρίζουν πιο συχνά στο παινχίδι αλλαξα τα murlocks με αλλα aggressive minions, και μπορω να πω κανει δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 ουσιαστικά κάνουν synergy γι αυτό τα βάζεις. άρα σκέψου εάν έπαιζες με murlocks τι θα γινόταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 φανταζομαι, αλλα δυστυχως δεν εχω το murlock deck ακομη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Τι εγινε ρε παιδιά εγιναν ολα reset ? Μπηκα τώρα και με αρχίζει απο την αρχή το παιχνίδι σαν να το εχω βάλει και για πρώτη φορά και απο τους φίλους μου εχω μονο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 δοκίμασε να το γυρίσεις europe region : p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις