xavier Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Εγώ 7 είμαι αλλά είναι λίγο βαρετό το lvl up . εγώ αλλο θέλω να ρωτήσω , oi heroes μέχρι 60 πάνε ? αα...εγινε και reset σμρ !! καθε μηνα γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamemaniac Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 12 wins 330 gold k golden bite...κρίμα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 4 πακετα απο ενα run , μην εισαι απληστος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamemaniac Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 4 πακετα απο ενα run , μην εισαι απληστος... οχι ενταξει , απλα είχα προσδοκίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Όταν έχεις δυο ysera (με taunt) στο board σου χωρίς να έχεις ysera στο deck σου τότε ξέρεις ότι η Priest γαμάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_0b Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Αλλο ενα "τυχαιο" disconnect σε αρενα αποψε , παμε γερα μωρη blizzard !!! Περιπου 2/5 Arena runs πεφτει τουλαχιστον ενα disconnect με ευθυνη καθαρα της blizzard , πως να τους δοσεις τα λεφτα σου μετα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Αλλο ενα "τυχαιο" disconnect σε αρενα αποψε , παμε γερα μωρη blizzard !!! Περιπου 2/5 Arena runs πεφτει τουλαχιστον ενα disconnect με ευθυνη καθαρα της blizzard , πως να τους δοσεις τα λεφτα σου μετα ? Εντάξει, αναμενόμενο είναι.... Το παιχνίδι είναι ακόμα beta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamemaniac Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Εμένα παντως αρενα δεν μου έχει κάνει disconnect ποτέ ...Αλλά ναι μου το έχουν πει πολλά παιδιά ...Υπομονή ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 τοσσα legendaries υπαρχουν, γιατι γινεται παντοτε να μου καθονται αυτα που δεν θελω...ο harrison jones αξιζει? ποτε δεν εχω δει να τον παιζουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamemaniac Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 τοσσα legendaries υπαρχουν, γιατι γινεται παντοτε να μου καθονται αυτα που δεν θελω...ο harrison jones αξιζει? ποτε δεν εχω δει να τον παιζουν... Ε δεν μπορείς να πεις οτι είναι και απο τα καλύτερα legs.. Αλλά βάλτον σε κανα fun deck ... Εμένα παντως αρενα δεν μου έχει κάνει disconnect ποτέ ...Αλλά ναι μου το έχουν πει πολλά παιδιά ...Υπομονή ! Δεν έλεγα τπτ άλλο..... -.- έχω κολλισει με έναν και περιμένουμε να δούμε ποιος θα βγει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 οποτε παμε ολοταχως για greenskin,cho,nozdormu,millhouse, μετανιωσα που εκανα disenchant mukla και beast...ο στοχος ειναι να εχω ολα τα αχρηστα legs ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamemaniac Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Γιατι disenchant το mukla.? Ειναι πολυ ωραίος !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 λαθος οντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δείτε το πρώτο κλιπάκι, πανέξυπνος τρόπος να χρησιμοποιήσεις την Alexstrasza http://www.youtube.com/watch?v=X-RxHVAVdsY&list=UUgsTGuH5uCyL06kKY843fgw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 λαθος οντως με τί να συνδιάσεις το king mukla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις