Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ 7 είμαι αλλά είναι λίγο βαρετό το  lvl up .    εγώ αλλο θέλω να ρωτήσω , oi heroes  μέχρι 60 πάνε ?

αα...εγινε και reset σμρ !!

καθε μηνα γινεται

Δημοσ.

Αλλο ενα "τυχαιο" disconnect σε αρενα αποψε , παμε γερα μωρη blizzard !!!

Περιπου 2/5 Arena runs πεφτει τουλαχιστον ενα disconnect  με ευθυνη καθαρα της blizzard , πως να τους δοσεις τα λεφτα σου μετα ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αλλο ενα "τυχαιο" disconnect σε αρενα αποψε , παμε γερα μωρη blizzard !!!

Περιπου 2/5 Arena runs πεφτει τουλαχιστον ενα disconnect  με ευθυνη καθαρα της blizzard , πως να τους δοσεις τα λεφτα σου μετα ?

Εντάξει, αναμενόμενο είναι.... Το παιχνίδι είναι ακόμα beta.

Δημοσ.

τοσσα legendaries υπαρχουν, γιατι γινεται παντοτε να μου καθονται αυτα που δεν θελω...ο harrison jones αξιζει? ποτε δεν εχω δει να τον παιζουν...

Δημοσ.

τοσσα legendaries υπαρχουν, γιατι γινεται παντοτε να μου καθονται αυτα που δεν θελω...ο harrison jones αξιζει? ποτε δεν εχω δει να τον παιζουν...

Ε δεν μπορείς να πεις οτι είναι και απο τα καλύτερα legs.. Αλλά  βάλτον σε κανα fun deck ...

Εμένα παντως αρενα δεν μου έχει κάνει disconnect ποτέ ...Αλλά ναι μου το έχουν πει πολλά παιδιά ...Υπομονή !

Δεν έλεγα τπτ άλλο..... -.-  έχω κολλισει με έναν και περιμένουμε να δούμε ποιος θα βγει...

Δημοσ.

οποτε παμε ολοταχως για greenskin,cho,nozdormu,millhouse, μετανιωσα που εκανα disenchant mukla και beast...ο στοχος ειναι να εχω ολα τα αχρηστα legs ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...