alan2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 στο παιχνίδι πόσες κάρτες μαζέψατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Υπάρχουμε και εμείς οι κακόμοιροι που ζηλεύουμε εδώ πέρα λυπηθείτε μας έτσι λίγο Ακόμα στη φάση των active accounts σε wow βρίσκονται ή πήρε κλειδί και κάποιος με Frozen? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 εγω active ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 απο το μεσημερι και μετα δεν βλεπω την friend list μου ... Zfour εσυ εισαι οκ ; να πω καποια αρνητικα .... δεν μπορεις να κανεις chat με τον αντιπαλο σου ........γιατι δεν καταλαβαινω ..... !!!! Δεν εχει achievement ?!?!? αρχισαμε τις μαμακιες......d/c Και τωρα μου λεει οτι δεν μπορω να συνδεθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 το ιδιο και εγω...beta είναι ρε σεις. Gaga πες name να σε κανω duel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 GaGaS#2825 κανε add μια και οταν ΘΑ μπουμε θα κανουμε κατσε ομως ειμαι Noob τωρα κανω πειραματα μπηκα !!! δοκιμασε συνεχιζω να μην βλεπω την friend list Παρολο που ο Liopyr Μου μιλησε !!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 noobas είμαι και εγω...πρωτη επαφη με card games..μπαινω σε λιγο, είμαι wow τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 οταν μπεις πες μου αν βλεπεις friend list . ειδα το request σου σε εκανα add αλλα παλι βλεπω αδεια λιστα Παλι με πεταξε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 ενταξει εχουν σπασει τα νευρα μου με τα Heal του Priest Και του Paladin ετσι ;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 ενταξει μας δουλευει ο Paladin . εχει σκασει 5 καρτες taunt Και 3 καρτες +6 heal....τι γινεται ρε ?!?!?!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Να κλήσει αυτο το thread να ανοίξει ενα αλλο για τους beta testers γιατι ζηλεύουμε χαχαχαχα :-D 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 εκτος από GAGA που είναι πλεον easy target...xaxaxa...υπάρχει άλλος που θελει challenge? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Νομιζεις οτι παιζει κ κανας αλλος? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Περιμενε να τους παω ξανα ολους 10 και να αγορασω 5,10,100 boosterakia να παρει τα πανω του το deck μου Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Περιμενε να τους παω ξανα ολους 10 και να αγορασω 5,10,100 boosterakia να παρει τα πανω του το deck μου Sent from my iPhone using Insomnia Άμα βαριέσαι ρε παιδί μου να σε βοηθήσω εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις