Tmark Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 παντως πολλα θα αλλαξουν οταν θα μπουν τα rewards στο παιχνιδι...αλλα αυτο μαλλον αργει ακομα Δεν νομίζω ότι αργούν τα rewards. Μέχρι Πάσχα το αργότερο εδώ θα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχουν καθημερινά τουρνουά στο http://www.esl.eu/gr/hearthstone. Αύριο έχει ένα druid deck only tournament που ξεκινάει 8 το απόγευμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamemaniac Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 esl ??? υπάρχει ακόμη ? πω πω , μου θύμισες εποχές wc3 τώρα .. Έπαιρνα μέρος κάθε Κυριακή ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Παίζει κάνα Cοde παίδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Τι code? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Παίζει κάνα Cοde παίδες? open ειναι η beta πλεον, μπες και παιξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Γαματο vid... Ps1: αλλος ακομα πουλαει beta keys στις αγγελιες. Ξαδελφος του τυπου που βρηκαν το '75 να κρυβεται σε νησι απο τον β παγκοσμιο θα ειναι prolly Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Οποιος θελει να παιξει μαζι μου, ας μου στειλει ενα invite. Ειμαι ο KilliK στο παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 θελει και τους αριθμους απο πισω, ανοιξε τη λιστα με τους friends για να το δεις π.χ. εμενα ειναι xavthesinner#2283 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_0b Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Γαματο vid... Ps1: αλλος ακομα πουλαει beta keys στις αγγελιες. Ξαδελφος του τυπου που βρηκαν το '75 να κρυβεται σε νησι απο τον β παγκοσμιο θα ειναι prolly Sent from my iPhone using Insomnia Αν ειμουν ο αντιπαλος του θα ειχα σπασει το pc ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Εναν tinkmaster και θα έκλαιγε ο van cleef.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 νομίζω έχω ξενερώσει καλύτερα τον άλλον στον 2ο γύρο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 θελει και τους αριθμους απο πισω, ανοιξε τη λιστα με τους friends για να το δεις π.χ. εμενα ειναι xavthesinner#2283 α ναι. ειναι KilliK#2286. οποιος θελει ας με κανει invite, να παιζουμε κανα ματσακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις