gamemaniac Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 εγώ επιασα 10αδα σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 11-2 στην αρενα και πήγαινα για το τελευταίο παιχνίδι. Ήμουν σχετικά μπροστά αλλά ο αντίπαλος ήταν mage και στον 7ο γύρο έριξε flamestrike.... όπως και στον 8ο.... όπως και στον 9ο.... και τα consecration μου άφαντα (μήπως και μπορούσα να το ισορροπήσω).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 οταν παιζεις αρενα και εχεις κανει ας πουμε 8 νικες, παιζεις με αντιπαλο που και αυτος εχει κανει 8 νικες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Γενικά ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ambrogms Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδιά είμαι τόσο γκαντέμης να μην σταυρώνω win με druid;; Μπορεί κάποιος πραγματικά να μου κάνει αυτή την χάρη να μου φτιάξει ένα deck?? Εγώ απλά θα γράψω εδω ποιες κάρτες έχω από druid και γενικά neutral (rare,common) Druid: innervate moonfire claw mark of the wild wild growth healing touch mark of nature savage roar swipe starfire ironback protector Neutral: southsea deckhand dire wolf alpha earthen ring farseer injured blademaster dark iron dwarf violet teacher silver hand knight spiteful smith priestess of elune windfury harpy (Γράφω μόνο τις κάρτες που έχω και είναι rear ή common και όχι τις standart) Όποιος βοηθήσει guyz είναι τρομερό αλάνι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Πηρες και εσυ το πιο ακριβο deck.. Δεν δοκιμάζεις κανενα hunter καλύτερα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 http://www.hearthpwn.com/deckbuilder/druid#31:2;60:2;74:2;84:2;174:2;209:1;238:2;246:2;258:1;282:1;289:2;326:2;532:2;548:2;557:1;620:2;667:2; Ένα Deck Druid σύμφωνα με αυτά που έχεις. Αν και έχεις δρόμο ακόμα να θεωρείσαι μέτριος παίχτης και να μπορείς να το παίξεις σωστά, το Deckaki δεν είναι κακό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 δεν ειναι για begginers ο druid...θελει τουλαχιστον 1 ancient of war, 2 druid of the claw, 2 keeper of the grove για αρχη και μετα force of nature,nourish,cenarius στα υψηλοτερα lvl παντως ας δοκιμασει και αυτο http://www.hearthpwn.com/decks/29422-dat-winstreak-beginner-druid-deck hunter ή warrior ειναι πολυ καλυτερα για αρχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Όταν βλέπω Ogre μία φορά σε beginners deck, τραβάω τα μαλλιά μου. Η κάρτα είναι OP σε basic deck και αν ήθελα να ζορίσω high level druids, θα έπαιζα και το ogre. Πολύ κρέας σε μια κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmurdoc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 http://www.icy-veins.com/hearthstone-druid-decksΔοκιμασε και αυτό το βασικό deck, και προσπάθησε να πας προς low budget->mid budget->... αν σου αρέσει.Εδώ μέσα έχει καλά στημένα deck για όλες τις classes για ξεκίνημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ambrogms Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Σας ευχαριστώ όλους παιδιά τα δοκιμάζω τώρα όλα και λέω εντυπώσης αργά ή γρήγορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmurdoc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 11 Πακετα μαζέψαμε αυτή τη βδομάδα και τα άνοιξα απόψε στο stream!Θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα!!!http://youtu.be/CC0LfkZ7yok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamemaniac Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 11 Πακετα μαζέψαμε αυτή τη βδομάδα και τα άνοιξα απόψε στο stream! Θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα!!! http://youtu.be/CC0LfkZ7yok Μια χαρα ρε συ ! και γαμω τα legs εκατσε! μεγιες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Powerslave013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Περιπου ποσο καιρο παιρνει να ξεκλειδωσει καποιος ολες τις καρτες αν δεν βαλει καθολου χρηματα? Το εχει κανει/υπολογισει καποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Περιπου ποσο καιρο παιρνει να ξεκλειδωσει καποιος ολες τις καρτες αν δεν βαλει καθολου χρηματα? Το εχει κανει/υπολογισει καποιος? πιστευω οτι 2χρονια ειναι αρκετος χρονος, αν δεν βγει καποιο expansion στο μεταξυ... τεσπα, σοβαρα τωρα, το προβλημα ειναι τα legendaries ειναι αρκετα και βγαινουν περιπου 1 σε καθε 20-30 πακετα αν εισαι τυχερος και φυσικα μιλαμε οτι μπορει να σου κατσουν οι ιδιες καρτες...επισης στην αρενα οσο καλυτερος εισαι τοσσο περισσοτερα πακετα παιρνεις, οποτε αυτο διαφερει ανα παιχτη... παντως δεν τις χρειαζεσαι ολες τις καρτες... παντως πολλα θα αλλαξουν οταν θα μπουν τα rewards στο παιχνιδι...αλλα αυτο μαλλον αργει ακομα Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2014 από xavier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις