ADHD Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ο blood knight ειναι situational αρκετα, θα ελεγα και εγω 1x lay 1x avenging και τα υπολοιπα κρατα τα για κατι καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmurdoc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Συμφωνώ κ εγώ, 1 lay on hands, 1 avenging wrath πρώτα. Βάλε 1 holy light,με 2 mana συνδιαζεται εύκολα κ με αλλες.Blood knight έπαιζε ποιό πολύ ενάντια στα aggro decks, τωρα με τα control μπορεις να βαλεις ένα big game hunter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Έχω 1400 dust. Να φτιάξω 2 x lay on hands, 1 x Avenging Wrath ή να περιμένω για Tirion? lay on hand kai avenging wrath oposdipote. ase ton Tirion gia pio meta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Avenging wrath έχω ένα, για 2ο μιλούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmurdoc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 NAI ANETA. Στο σημείο που είναι τώρα το παιχνίδι οι περισσότεροι αντίπαλοι θα κρατάνε ένα hard removal για tirion/ragnaros.Βάλε Sunwalker, ή/και Sen'jin που παίζει τελευταία στο paladin deck, αλλά το 2ο Avenging wrath είναι must have !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Ναι αλλα και ο tirion για paladin ειναι απαραιτητος, και να φαει black knight δινει το weapon που σε εκεινη τη φαση του παιχνιδιου μπορει να γυρισει τα δεδομενα. Σιγουρα τρωει silence τις περισσοτερες φορες βεβαια.. Και εγω δεν εχω δει deck με 1 μονο avenging wrath αλλα γενικα προτιμω να φτιαχνω τα legendary πρωτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Tinkmaster κ τα μυαλα στα καγκελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Open beta live at North America. Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Open beta live at North America. Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Τελειωσε και αυτο το serial.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Open beta live at North America. Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Ναι http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/12440010 Αντε να δούμε για Ευρώπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Βέβαια δεν ξέρω αν διαβάσε κανείς αυτό στο τέλος του άρθρου: Please be aware that if smoke starts curling out of our servers due to unexpectedly high demand for Hearthstone, we may have to temporarily disable Open Beta account activations until we’re ready to take on more players. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 αφου ξεκινησε η open beta, λογικα το παιχνιδι θα βγει στους επομενους δυο μηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ακομα δεν καταλαβαινω γιατι δεν γινεται reset απο closed beta σε open beta Αυτος που θα μπει τωρα κ θα παιξει constructed κ θα παιζει vs legendaries στο rank 20 πως θα ανεβει? Θα αναγκαστει να πληρωσει θα μου πειτε , oh well Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ναι ισχύει αυτό. Πλέον το πάρατηρώ κι εγώ, από rank 20 και κάτω κατεβάζει αρκετά καλά decks ο αντίπαλος, με 2-3 core legendaries.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Και reset να γινει δεν μπορουν να σου φανε τα λεφτα θα τα παρεις πισω σε dust οποτε και παλι θα εχεις πλεονεκτημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις