ADHD Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 9/10 ειναι οι hunters σε εμενα, αηδια deck πραγματικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 με paladin deck μου δεν τους κανω counter με τιποτα, βεβαια δεν εχω οτι πολυ heal,ουτε φθηνα taunts, αν δω οτι συνεχιζεται τις επομενες μερες ισως το αλλαξω...με warlock giants τους εχω στο 50/50, αν μπορεσω να βγαλω το jaraxus τους νικαω...απλα θα πρεπει να μου κατσουν τα taunts με τα drakes 4/5η γυρα... πιστευω οτι θα το νερφαρουν το deck με καποιο τροπο...ή θα καταλαγιασει απο μονο του, αν πολλοι φτιαξουν counter deck.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Hearthstone's Card Balance Philosophy http://us.battle.net//hearthstone/en/blog/12383909 ενδιαφερον και μου αρεσει ο τροπος που αντιμετωπιζουν το προβλημα. πιστευω ειναι ο πιο σωστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Το παιχνιδι ειναι σε beta ακομα; Καποιος να μου δωσει ενα κλειδι για να το δοκιμασω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Κανε opt in κ περιμενε για κλειδακι οπως ολοι Λογικα soon θα παρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δε γινεται πλεον, οπως ειπα και σε αλλο ποστ. Δεν υπαρχει επιλογη για αυτο το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Whoops , εχεις δικιο . My bad Ξεχασα οτι εκλεισαν τα opt ins στις 7 Γεναρη Τι να πω then Δεν νομιζω οτι δινουν κλειδια πλεον , ισως η καλυτερη επιλογη σου ειναι να κανεις trade με καποιον Στο reddit ειχε αρκετα keys παλιοτερα , δεν ξερω αν εχει πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ισως καποιος που δεν παιζει το παιχνιδι εδω στο forum να μπορει να μου το δωσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmurdoc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 16 Ιανουαριου : The final wave of Hearthstone opt-in invites was sent. Next on the list, open beta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
howyoumean Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Γεια σας ! πριν λίγες μέρες μου ήρθε το βετα κευ αλλά δν μπορώ να κάνω εγκατάσταση Whoops ! Looks like something broke. Please try again αυτό είναι τ μήνυμα που μ βγάζει μήπως γνωρίζεται τ πρέπει να κάνω ? ΗΥΜ Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2014 από howyoumean Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ισως καποιος που δεν παιζει το παιχνιδι εδω στο forum να μπορει να μου το δωσει; Μα ετσι ουσιαστικα ζητας ολο του το Account Δεν στεκει αυτο που λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ε δεν ξερω πως ακριβως δουλευει το θεμα.. Τοτε παω πασο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Έχω 1400 dust. Να φτιάξω 2 x lay on hands, 1 x Avenging Wrath ή να περιμένω για Tirion? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Παιζεις μονο paladin? 1 lay on hands ειναι αρκετο για μενα, avenging wrath απο την αλλη θες 2 στα περισσοτερα deck, μπορεις να βαλεις sunwalker σαν φτηνό υποκατάστατο του tirion αλλα δεν δινει το weapon αν φας black knight.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Paladin - Shaman. Από Shaman μόνο ο Al' Akir λείπει. Βασικά λέω για 1 x avenging, 1 x Lay και 1 x blood knight, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις