Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

-Γενικά ο Artosis είναι αχώνευτος και όλο το Team Dogehouse βγάζει κάτι το αντιπαθητικό. Ο Kripp είναι ο μόνος αυθεντικός bro, στο Fight Night έχει την καλύτερη πόζα. Ο Trump είναι μάλλον ο καλύτερος streamer από "διδακτικής" πλευράς αν θέλετε, αλλά είναι αυτιστικός και δεν αντέχεται για πολύ.

-Το "nerf" στο Pyro ήταν αναμενόμενο, το class εξακολουθεί να είναι δυνατό, δεν έχει σημασία όμως. Πιο πολύ θα έπρεπε να σας χαλάει που ο hunter είναι ακόμα σκατά ας πούμε.

-Novice Engineer, 2013-2014

Goodnight sweet princess

• Like 1
Δημοσ.

-Γενικά ο Artosis είναι αχώνευτος και όλο το Team Dogehouse βγάζει κάτι το αντιπαθητικό. Ο Kripp είναι ο μόνος αυθεντικός bro, στο Fight Night έχει την καλύτερη πόζα. Ο Trump είναι μάλλον ο καλύτερος streamer από "διδακτικής" πλευράς αν θέλετε, αλλά είναι αυτιστικός και δεν αντέχεται για πολύ.

-Το "nerf" στο Pyro ήταν αναμενόμενο, το class εξακολουθεί να είναι δυνατό, δεν έχει σημασία όμως. Πιο πολύ θα έπρεπε να σας χαλάει που ο hunter είναι ακόμα σκατά ας πούμε.

-Novice Engineer, 2013-2014

Goodnight sweet princess

Και εγω μαζι σου για την ποζα του Kripp,πως φενεται ο ώριμος ανθρωπος απο τα παιδαρέλια τους αλλους :D

Δημοσ.

Και εγω μαζι σου για την ποζα του Kripp,πως φενεται ο ώριμος βαρεμενος ανθρωπος απο τα παιδαρέλια τους αλλους :D

FTFY :D

Δημοσ.

FTFY :D

Ε μα τι να πω ρε αταλλε,δες ποζες απο τα αλλα ζωα οπως Gnimsh,Nyphx,Ek0p,Strife,Trump.Ελεος λες και βλεπουμε Smackdown ειναι :P

Δημοσ.

To site της TeamLiquid για το Hearthstone το έχετε δει; Μου φαίνεται αρκετά διεξοδικό και κατανοητό, αλλά πονοκεφάλιασα διαβάζοντας.

Δημοσ.

Αν μεταφράσεις ότι το 2ο pack είναι 100 gold πήρες 335 gold + 1 pack. Στις 8 νίκες πόσα gold πήρες?

Δημοσ.

Το παιχνιδι ειναι δωρεαν; Ειναι παιχνιδι με καρτες σαν το yu-gi-oh; Εγω που δεν εχω ιδεα απο warcraft, θα μπορεσω να το παιξω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...