Tmark Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δες εδώ: http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/1ua5c9/hearthstone_for_beginners_guide_and_resource/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 -Γενικά ο Artosis είναι αχώνευτος και όλο το Team Dogehouse βγάζει κάτι το αντιπαθητικό. Ο Kripp είναι ο μόνος αυθεντικός bro, στο Fight Night έχει την καλύτερη πόζα. Ο Trump είναι μάλλον ο καλύτερος streamer από "διδακτικής" πλευράς αν θέλετε, αλλά είναι αυτιστικός και δεν αντέχεται για πολύ. -Το "nerf" στο Pyro ήταν αναμενόμενο, το class εξακολουθεί να είναι δυνατό, δεν έχει σημασία όμως. Πιο πολύ θα έπρεπε να σας χαλάει που ο hunter είναι ακόμα σκατά ας πούμε. -Novice Engineer, 2013-2014 Goodnight sweet princess 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 -Γενικά ο Artosis είναι αχώνευτος και όλο το Team Dogehouse βγάζει κάτι το αντιπαθητικό. Ο Kripp είναι ο μόνος αυθεντικός bro, στο Fight Night έχει την καλύτερη πόζα. Ο Trump είναι μάλλον ο καλύτερος streamer από "διδακτικής" πλευράς αν θέλετε, αλλά είναι αυτιστικός και δεν αντέχεται για πολύ. -Το "nerf" στο Pyro ήταν αναμενόμενο, το class εξακολουθεί να είναι δυνατό, δεν έχει σημασία όμως. Πιο πολύ θα έπρεπε να σας χαλάει που ο hunter είναι ακόμα σκατά ας πούμε. -Novice Engineer, 2013-2014 Goodnight sweet princess Και εγω μαζι σου για την ποζα του Kripp,πως φενεται ο ώριμος ανθρωπος απο τα παιδαρέλια τους αλλους . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Και εγω μαζι σου για την ποζα του Kripp,πως φενεται ο ώριμος βαρεμενος ανθρωπος απο τα παιδαρέλια τους αλλους . FTFY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 FTFY Ε μα τι να πω ρε αταλλε,δες ποζες απο τα αλλα ζωα οπως Gnimsh,Nyphx,Ek0p,Strife,Trump.Ελεος λες και βλεπουμε Smackdown ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Αυτο ειναι το cringe της υποθεσης ρε για αυτο εχει γελιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Τhe king of dreams, kripparrian.. Gnimsh και strifecro ειναι ανετα οι καλυτεροι παιχτες εκει περα παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 To site της TeamLiquid για το Hearthstone το έχετε δει; Μου φαίνεται αρκετά διεξοδικό και κατανοητό, αλλά πονοκεφάλιασα διαβάζοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Epic OTK http://www.youtube.com/watch?v=0puwQVH9UVg 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Πάντως εγώ παίρνω συνήθως λιγότερο gold στις 12 νίκες από ότι στις 8+ (ντακς έχεις 2 packs βέβαια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Αν μεταφράσεις ότι το 2ο pack είναι 100 gold πήρες 335 gold + 1 pack. Στις 8 νίκες πόσα gold πήρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Πηρες απλα τα 20 ακυρα dust για αυτο κ σου κακοφαινεται Στις 8 νικες πρεπει να ειναι around 190 gold Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moxalis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Έχει κανείς ιδέα τι παίζει με το greyed out "play";http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/11298249741 http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/11296849577 Με το mouse από πάνω δε μου εμφανίζει κάποιο μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Το παιχνιδι ειναι δωρεαν; Ειναι παιχνιδι με καρτες σαν το yu-gi-oh; Εγω που δεν εχω ιδεα απο warcraft, θα μπορεσω να το παιξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Αν βρεις κλειδί, είναι εντελώς δωρεάν και πανεύκολο να το παίξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις