ADHD Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Και silence να φαει παραμενει 5/5 και -1 silence απο το χερι του αντιπαλου, ειναι το μοναδικο legendary που εχω σε ολα τα deck πραγματικα.. Στην αρχη οταν την εκανα παρομοια αποψη ειχα, μερικα games μετα την εκτιμησα πραγματικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 τι γινεται αν βαλω taunt σε κατι που ειναι stealth? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Τιποτα απολυτως. Το taunt θα αρχισει να ισχυει οταν κανεις επιθεση με το τερας αυτο και βγει απο Stealth. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 To nat pagle που λέγαμε ειναι καλο με stealth.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmurdoc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 To nat pagle που λέγαμε ειναι καλο με stealth.. Αχαχα! Έδωσες φανταστική ιδέα τώρα! Φαντάσου Ragnaros stealth!!! Ποιά άλλη κάρτα θα άξιζε να είναι stealth? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Αχαχα! Έδωσες φανταστική ιδέα τώρα! Φαντάσου Ragnaros stealth!!! Ποιά άλλη κάρτα θα άξιζε να είναι stealth? Hogger και να βγαζει συνεχεια 2/2 Minions 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 ε ενταξει το stelath δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να βαρεσεις καθολου καποιο τερας. kκαι το stealth στ ο ragnaros δεν νομιζει οτι στεκει αφου επιτεθει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μπορει να επιτεθει ο Ragnaros , αυτο ειναι το point Αν ηταν stealthed θα βαραγε καθε κινηση χωρις να βγει απο stealth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Φυσικα την μεγαλυτερη τρολλ κινηση για να ψαρωσει ο αλλος που μπορεις να κανεις με Stealth ειναι σε Ancient Watcher,και ασε τον αλλο να νομιζει οτι θα βαλεις Taunt πανω του Ωραια χρηση για Stealth επισης θα ηταν στον Questing Adventurer ή στον Grull για να τους δυναμωνεις συνεχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 knife juggler με stealth, κανει και αυτός damage χωρίς να επιτεθεί http://www.youtube.com/watch?v=YjLMa7PU92s&feature=c4-overview&list=UUHo7eUDXGS35Pk1xfw44J3Q Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μπορει να επιτεθει ο Ragnaros , αυτο ειναι το point Αν ηταν stealthed θα βαραγε καθε κινηση χωρις να βγει απο stealth Οτιδήποτε damage κάνε ένα minion με stealth, χάνει το stealth. Το έχουν αναφέρει και ως bug το συγκεκριμένο αλλά μάλλον είναι intended. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Θεωρητικα οπως το καταλαβαινω εγω δεν θα επρεπε να βγαινει απο stealth μιας κ το dmg στην προκειμενη περιπτωση προερχεται απο passive ability κ οχι απο direct damage Λογικο θα μου φαινοταν κ απο την αλλη να ειναι intended μιας κ ακουγεται broken Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Εχω βαρεθει να πετυχαίνω warlock Με Murloc deck ολη την ωρα. Ελεος με αυτο το copy paste των decks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 ε τι copy paste, ολα τα murlocks βαζουν και ολα τα χαμηλα mana του warlock(μονο με τα aoe του mage τους φερνω βολτα) btw επικο fail το τελευταιο παιχνιδι παιζω mage κοντρα σε shaman, εχω 26 ποντους ζωης κοντρα σε 2 του shaman, εγω εχω μονο τον spellbreaker με iceblock κατεβασμενο και ο αλλος εχει 6 totem και κατι τετοια... παιζει αναμενομενα το 2ο του bloodlust και οταν με φτανει στον 1 ποντο ζωης αποκαλυπτεται το iceblock, και ο καριολης βγαζει τοτεμ και βγαινει το taunt...ελεος...εγω τραβηξα ασχετο τερατακι, ενω ειχα και τα 2 fireball στο deck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Copy paste εννοω οτι το ξεκινησαν 2-3 αυτο και απο τοτε ολοι οι αλλοι αντιγραφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις