Millennium Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Κοινώς...περιμένετε και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Έχω ξεμείνει με το παλιό μου λάπτοπ τώρα για τις γιορτές, ελπίζω να αξίζει το game γιατί δεν έχω τίποτε άλλο να παίξω Ok, θα σου στείλω. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ειπαν παντως οτι θα στείλουν σε ολους invite που εχουν κανει opt in για την beta , κατι ειναι και αυτο οποτε τσεκάρετε τα mail σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bardock300 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μου ηρθε κλειδι και ειχα υποσχεθει οπως μου το εδωσαν απο εδω θα δωσω και εγω οταν μου ερθει, οποτε με τον κλασσικο τροπο, το επομενο ποστ που θα ζητησει κλειδι το πηρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Θα ηθελα εγω ενα κλειδακι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bardock300 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Σου εστειλα pm καλο καψιμο και καλες γιορτες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 στο ranked ποια ειναι η μεγαλητερη βαθμολογια σας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 στο ranked ποια ειναι η μεγαλητερη βαθμολογια σας? Εγώ είμαι 12 αλλά δεν έχω παίξει και πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 εμπρός εμπρός καλή μου κωλοφαρδία φέρε μου και thalnos/ragnaros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 thalnos , leeeeeroy , τον αλλον με τα 1/1 squirel - 5/5 devilsaur , tirion fording , van cleef αυτα θελουμε....Μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 thalnos , leeeeeroy , τον αλλον με τα 1/1 squirel - 5/5 devilsaur , tirion fording , van cleef αυτα θελουμε....Μονο Δηλαδη Ragnaros σε χαλαει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 εγώ πλέον παίζω rogue main, όπως και στο wow πριν αιώνες χαχα, για ολοκληρωμένο deck απο legendary χρειάζομαι thalnos asap ,van clief asap ,και leeroy για το extra damage για φουλ deck. η sylvanas είναι απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες στο wow, κρίμα που είναι κάρτα και όχι hero, εννοείται είναι φοβερή κάρτα και μπαίνει παντού,απο legendary μόνο sylvanas/ragnaros/thalnos μπαίνουν παντού imo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Και ο black knight ειναι καλος καθως και ο τυπος που αφηνει ενα ιδιο 4/5 αφου πεθανει, επαιξα με ενα paladin με το secret που το ξαναφερνει πισω και ηταν αηδια πραγματικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δηλαδη Ragnaros σε χαλαει?? μου εχουν κατσει rag , sylvanas , deathwing , 2 φορες black knight , al akir και εφτιαξα jaraxxus απο τον εναν black knight , so ναι δεν θελω δευτερo rag =p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bardock300 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 ΠΩΣ!! , εγω δεν εχω ουτε μια legendary ελεος, rare μου τυχαινει και νιωθω οτι γ**ησα Επισης, μου ηρθε και το δευτερο κλειδι για οποιον θελει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις