evagelou Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 θελώ και εγωωωω ενα key !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Φίλε evagelou σβήσε κανα pm δεν μπόρεσα να σου στείλω το key και είναι και φρέσκο πράμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jamest Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, μόλις μου ήρθε ένα cd key. Ο πρώτος που θα ποσταρει το παίρνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 εσβησααααααααααααααα! εσβησααα!!! περιμενω το key 1000 ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allokotos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Αργησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ratattack Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα παίδες, αν περισσεύει κανένα κλειδάκι θα ήμουν ευγνώμων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστω πολυ τον jamest!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 μου ηρθε και εμενα ο πρωτος που θα κανει ποστ το παιρνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Εκανα paladin, μου φαινεται καλυτερος απο frost mage πριν το nef.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μεχρι 7 ιανουαριου θα στελνει keys γραφει στο τουιτερ,οποτε καπου εκει θα σταματησει κ η open beta!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Sorry παιδιά, ήμουν afk αυτές τις ώρες, αλλά απ'ότι φαίνεται πήρατε κλειδί. Έχω ακόμα το δικό μου για αν ενδιαφέρεται κανείς. (μάλλον στον Fulgore θα πάει έτσι όπως το βλέπω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Πού τα βρίσκετε τα keys ρε μάγκες? Αν περισσεύει κανένα εδώ είμαι εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ok, θα σου στείλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Hearthstone™ Update—Open Beta With all of that said, we believe the right thing to do for the game is to not rush it out into open beta, but to instead hold onto it a little longer to make sure it’s ready for wider testing. At BlizzCon, we mentioned that we hoped to get the game into a state where it’s ready for open beta this month, but we’re just not quite there yet. The development team has been working hard to get this out before the end of the year, but our highest priority is that Hearthstone has an awesome launch when all gates are lifted and everyone can download it and play at the same time. We’re close to the open beta—very close. And to enter this final part of our beta phase, we need your help. Keep trying out new decks, reporting bugs, and giving your feedback on our forums. That’s the best way you can help the team get Hearthstone into everyone’s hands as soon as possible. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Το very close της Blizzard μεταφράζεται ποικιλοτρόπως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις