Nick511 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 ποιος εχει κανένα key για το παιχνιδι που να του περισεβει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα το play button είναι γκριζαρισμένο πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 εδώ και 3 μέρες είναι : p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα το play button είναι γκριζαρισμένο πάντως. Έρχεται η open beta για αυτο :-D Λέμε τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας, θα το εκτιμούσα αν κάποιος μου παρείχε κλειδί για το παιχνίδι σε περίπτωση που είχε κάποιο επιπλέον. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Για key που βλεπω και ρωταμε μερικοι ,υπαρχουν ηδη πανω απο 3-4 ατομα που εχουν ζητησει για key,και επισης υπαρχει και το ολο θεμα με το οτι μερικοι τα βαζουν και σε αγγελιες,αρα δυσκολα τα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 ναι αλλά οι "τακτικοί" που είναι εδώ πήραν τα δικά τους άρα no worries ότι έμεινε κανένας παραπονεμένος... εάν κατά τύχη κάποιος δεν έχει πάρει κλειδάκι ας το γράψει εδώ (από τους κλασικούς πάντα). τώρα για όλους τους άλλους opt in, και θα πάρετε επάνω στον μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Το λεω γιατι βλεπω και μερικα ακυρα ατομα που προσωπικα δεν πολυεμπιστευομαι στο οτι θελουν να παιξουν το παιχνιδι,και ποιο πολυ τους κόβω για να θελουν να το πουλησουν το παιχνιδι. Τελος τι στο καλο γινεται ρε γμτ στην Blizzard. Ουτε Hearthstone ουτε Diablo,το κέρατο μου μεσα με τα Always Online παιχνιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bmv Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αν περισσεύει παιδιά κανά key ενδιαφέρομαι εγώ..Μια βδομάδα έχω κάνει sign και ακόμα στην αναμονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αλλοι περιμενουν 3 μηνες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Εδώ άλλοι έχουν key και δεν μπορούν να παίξουν γαμώ την Blizzard 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Κλειδακι για τον πρωτο που θα απαντησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jamest Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Κλειδακι για τον πρωτο που θα απαντησει Όντως παίζει κλειδακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Yep αν το θες , δικο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jamest Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Yep αν το θες , δικο σου Αν το θέλω λέει? εννοείτε!,! Χίλια ευχαριστώ στον αταλλο για το cd key! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις