nasos o psaras Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 να μην μπω με το mage πχ και κανω ενα progess και μετα μπω με το priest και το διαλησω αυτο λεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δεν εχει σημασια με τι class θα μπεις , το rank ειναι για τον λογαριασμο σου Οι classes ειναι απλα για τις class cards/abilities Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 thanos5151 btw ign οποιος θελει add εχει και # 2183 δεν ξερω τι ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Έχει πέσει σήμερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μπηκα λιγο πριν κανα 2ωρο και τωρα δεν μπορω να μπω, υπαρχει θεμα με το authentication το γραφει και στον bnet client.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 εγω παιζω κανονικα, αλλα εκει που λεει το ονομα των αντιπαλων, λεει uknown στο rank τι νουμερο φτασατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μην κανεις log out τοτε γιατι μπορει να μη μπορεςι να ξαναμπεις.. Εγω ειμαι 16 τωρα νομιζω αλλα δεν εχω παιξει πολυ μετα το patch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 η open beta ποτε ξεκινανε; ειπανε τιποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 η open beta ποτε ξεκινανε; ειπανε τιποτα; "Soon" εχουν πει, με οτι αυτο σημαινει σε blizzard time.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 τωρα μαλλον μπαινει ξανα, γιατι βλεπω ξανβγαζει τα ονοματα...εγω εκει που παλευα στο 17-18 με warrior , εβαλα ενα basic mage deck, και πηγα ψιλοσερι στο 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Λέει πρόβλημα με authentication servers, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 η open beta ποτε ξεκινανε; ειπανε τιποτα; η open beta τους μάρανε, χτες πιτάρισαν οι eu servers ,δεν μπορούσες να μπεις ούτε Hs ούτε diablo3, και για μια στιγμή που έμπαινες μετά απο λίγο έβλεπες unknown αντιπάλους και έτρωγες disconnect δεν είναι έτοιμοι για open beta, άποψη μου,μοίρασαν πολλά κλειδιά και εφόσον το είχαν σταθερό μοίραζαν κι άλλα και ήρθε η κυριακή μπήκαν όλοι μέσα ταυτόχρονα και μαμήθηκαν οι σέρβερ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Crash test ήταν το χθεσινό, open beta με την καμία μετά από το φιάσκο της Κυριακής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Τετοια περιστατικά οπως αυτο μου θυμιζουν για πιο λογο ειναι χαλια το να ειναι μονο Online ενα παιχνιδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε?στο launcher το κουμπί play είναι σκιασμένο. το πρόβλημα είναι και σε άλλα παιχνίδια SC2, wow, diablo3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις