Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν σε συμφερει να παρεις pack , βαλε 50 gold κ κανε arena , κερδισμενος βγαινεις 

αυτό έγραψα παραπάνω atallos με τις αλλαγές στην αρένα για να πάρεις 50gold θες 3 wins ,για να βγάλεις τα 150gold που σε 2 fail αρένες θα έχεις 3 packs ,αν κάποιος μπαίνει αρένα και πάει 0-3 /1-3/2-3 καλύτερα ή να παίρνει packs ή να περιμένει να γίνει καλύτερος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν συμφωνω

Παιζεις κι οτι γινει εγινε , ακομα κ αν πας 0-3 θα παρεις το pack κ κατι μικρο αλλα θα εχεις παιξει μια ακομα arena 

Αν δεν παιξεις arena δεν θα μαθεις να κανεις κ draft κι ας εισαι rank 3 στα ranked . 

Ειναι τελειως αλλο game 

Δεν συμφωνω

Παιζεις κι οτι γινει εγινε , ακομα κ αν πας 0-3 θα παρεις το pack κ κατι μικρο αλλα θα εχεις παιξει μια ακομα arena 

Αν δεν παιξεις arena δεν θα μαθεις να κανεις κ draft κι ας εισαι rank 3 στα ranked . 

Ειναι τελειως αλλο game 

κοίτα και εγώ συμφωνώ με αυτό που λες αλλα άλλος μπορεί να το δει πχ με 300gold να πάρει 3 packs απο το να πάρει 2 packs +2 crappy cards και εμπειρία. 

γενικά πιστέυω οτι πρέπει να αυξήσουν λίγο το gold σε 50 ακόμα και αν είσαι 0-3 και να είναι στάνταρ και να μειώσουν λίγο όσο πας προς το 12,τι να τα κάνει 500gold ο άλλος που και 2 αρένες να του δώσεις με 300gold θα ξαναφτάσει τα 6-7 wins στην καθεμία. φυσικά ακόμα είναι Beta μαζέυουν στοιχεία κτλπ, αυτό νομίζω έγινε για να αυξήσουν τα pack buys γιατί όλοι μπαίναν αρένα αντί να αγοράζουν. αν ρίχναν το value στα packs "τώρα που δεν μπορείς να κάνεις grind και μαζέυεις μέχρι 100gold την μέρα " σε 50-75 ίσως να αρχίσει ο κόσμος το buy packs και λιώσιμο constracted ranked, εγώ έχει 2 μέρες που ο χρόνος μου στο παιχνίδι πάει στις αρένες και συντηρούμαι απο εκεί ,μία έκανα 9 wins και άλλες 2 7 και 6 

Οπως και στο Lol, για τους αρχαριους δειτε Stream/προηγουμενα videos απο γνωστους Streamer,εμενα προσωπικα με βοηθησαν πολυ μιας και δεν ειχα καποιο γνωστο να μου τα δειξει. Γνωστοι Streamer του Twitch ειναι οι Kripparian,Trump,Hafu,Ek0p

τα ranked  εινια σαν του lol   η 4fun?

Για τώρα ειναι 4fun,αργοτερα θα βαλουν και rewards. Βεβαια πως σου ηρθε να τα βαλεις διπλα διπλα με αυτα του Lol,δεν ξερω :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...