Tmark Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Γράψτε λίγο τα IGN σας οι πιο νέοι που μπήκατε για να ενημερώσω το thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Που είναι τα ign να τα περάσω, στην πρώτη κοίταξα αλλα δεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/496654-hearthstone-heroes-of-warcraft/page-58 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μπουστερακι είναι βρε δεν έχει να λέει το τι έχει μέσα απο το σκορ σου στη αρένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν, το κλειδί υπάρχει ακόμα μιας και μέχρι να ξανασυνδεθώ ο bardock300 είχε βρει και επειδή οι panos και nasos είχαν γράψει και οι 2 ότι το θέλουν και επειδή και τα 2 posts έγιναν το ίδιο λεπτό, για να είμαι δίκαιος θα το δώσω σε όποιον από τους δύο μου απαντήσει πρώτος εδώ ότι το θέλει! το προλαβα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 αν καποιος μπορει να στειλει και σε μενα ενα κλειδι. απο την πλευρα μου, το μονο που μπορω να δωσω ειναι ενα resurrection of scroll για το WoW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Γράψτε λίγο τα IGN σας οι πιο νέοι που μπήκατε για να ενημερώσω το thread. asdf1234#2431 το δικο μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μπουστερακι είναι βρε δεν έχει να λέει το τι έχει μέσα απο το σκορ σου στη αρένα... Ναι αλλα γνωριζω αρκετα ατομα που ακομα δεν τους εχει κατσει ουτε ενα Legendary μετα απο αρκετα packs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 και εκεί που σκέφτηκα να πάω σε warrior deck για pure aggro/charge τσοουυυπ στο πρώτο μπουστεράκι 2 epic shield slam(ή όπως λέγεται το 1 crystal που βαράει όσο άρμορ έχεις σε minion χαχαχα ) στο ίδιο και ένας rare καταπέλτης ,μια χαρά !! btw απο χτες είχα ένα τραγικό deck σε αρένα και πήγα μόνο 2νίκες , πήρα 50 gold και ένα booster, ακριβώς στις 2 νίκες λοιπόν εξισσοροπείται το arena vs boosters buy ,αν κάποιος δεν φτάνει τις 2 νίκες καλύτερα ας αγοράζει boosters καθώς αντί για 2 arena(20-50 gold ή dust ή 2 random card kai 2 booster) θα έχει 3 boosters σε 300 gold, οπότε σημαντικό αν δεν φτάνετε 2 νίκες ή κρατάτε gold μέχρι να νιώσετε καλύτερα το game ή πάτε για Boosters. εγώ προσωπικά θα κάνω αρένες πάλι, ρίσκο αλλα συνήθως με λίγη τύχη φτάνω τα 6-7 wins και λογικά θα παίρνω καλά rewards, σήμερα δεν πρόλαβα, ίσα ίσα έφτιαξα deck και είμαι 1-0 με war.τα σπάει ο warrior ο ένας charge 4-3 και ο άλλος που κάνει τα άλλα charge είναι πολύ imba για aggro deck και με το arcanite να πετσοκόβεις ότι κινείται δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο aggro ,εκτός απο κάτι murloc decks που είναι heavy early aggro και πολύ Hit and miss. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Το point δεν ειναι να μπαινεις κ να κανεις 2 νικες αλλα αν μπορεις να συντηρεισαι η τουλαχιστον να μενεις κοντα στα gold για να μπορεις να ξαναμπαινεις Κι εγω χθες εκανα 2-3 γιατι ειχα κακιστο deck , στο αμεσως επομενο εκανα 7-3 κ πηρα τα λεφτα μου πισω μαζι με ενα pack αν κ παλι ειχα κακο deck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 πολύ καλή μέρα σήμερα και νέο προσωπικό ρεκόρ ποστάρετε και εσείς πικς απο τις αρένες να έχουμε να λέμε για την τύχη του καθενός χαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpi4 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καρντασια μου και αλανια μου,μολις χθες παρελαβα ενα key για το παιχνιδι που ολοι αγαπαμε!λεω να το πουλησω κανα 50αρικο να βγαλουμε τη χασουρα επειδη εγω το αγορασα! πλακα κανω!!!θα το χαρισω σε καποιο παιδι απο εδω μεσα και ο τροπος που σκεφτηκα ειναι να κανετε 40 like στην σελιδα μου στο fb και 10 retweet γραφοντας για ποιον λογο το αξιζετε! και παλι πλακα!ο πρωτος που θα στειλει pm θα το παρει κιολας!καλο απογευμα! edit: το key πηγε στον φιλτατο fernandes οπως μπορει να επιβεβαιωσει και ο ιδιος!να ειστε καλα και να μοιραζεστε τα ΔΩΡΕΑΝ πραγματα!(το τονιζω γτ οπως προειπα το αγορασα(μλκια μου θα πειτε αλλα ξερετε τι παει να πει hype κλπ))φιλια τα λεμε στις αρενες! Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2013 από delpi4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Καρντασια μου και αλανια μου,μολις χθες παρελαβα ενα key για το παιχνιδι που ολοι αγαπαμε!λεω να το πουλησω κανα 50αρικο να βγαλουμε τη χασουρα επειδη εγω το αγορασα! πλακα κανω!!!θα το χαρισω σε καποιο παιδι απο εδω μεσα και ο τροπος που σκεφτηκα ειναι να κανετε 40 like στην σελιδα μου στο fb και 10 retweet γραφοντας για ποιον λογο το αξιζετε! και παλι πλακα!ο πρωτος που θα στειλει pm θα το παρει κιολας!καλο απογευμα! edit: το key πηγε στον φιλτατο fernandes οπως μπορει να επιβεβαιωσει και ο ιδιος!να ειστε καλα και να μοιραζεστε τα ΔΩΡΕΑΝ πραγματα!(το τονιζω γτ οπως προειπα το αγορασα(μλκια μου θα πειτε αλλα ξερετε τι παει να πει hype κλπ))φιλια τα λεμε στις αρενες! Ευχαριστώ και ανοιχτά τον delpi4 για το key, ο αδερφος μου είχε φάει τα συκώτια (και τώρα να σου σκάνε σειρά παπάδες και να έχεις και τον αδερφό από πίσω να δίνει πόνο "κάνε αυτό κανε εκείνο" δεν βολεύει) οπότε thanks για το key! Ps: μόλις έρθει το spare, θα ανακοινωθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μάλλον θα πάρω pack με 100 γιατι αρένα δεν πηγα ποτέ καλά 3 νικες το πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δεν σε συμφερει να παρεις pack , βαλε 50 gold κ κανε arena , κερδισμενος βγαινεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις