Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με πόσα games συνολικά?

δεν εχει σχέση με τα games απλά πρέπει να κερδίσεις κάποιον που είναι ποιο πάνω απο εσένα ¨)

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά αν παίζει κανα κλειδάκι και δεν το θέλετε στείλτε κανα pm και εδώ :) , δεν βλέπω να στέλνει αλλα κλειδιά η blizzard

Δημοσ.

δεν βλέπω να στέλνει αλλα κλειδιά η blizzard

Γιατί ετοιμάζουν την open beτα για live σύντομα, υπομονή.

Δημοσ.

Πάντως απ'ότι βλέπω πέφτει πολύ χρήμα για F2P παιχνίδι. Ο μέσος όρος είναι γύρω στα 100ευρώ και αυτό για την closed beta έτσι; Ναι οκ είναι TCG και σε αυτά τα παιχνίδια όποιος δίνει τα περισσότερα κερδίζει αλλά άμα είναι να σκάσουμε 100-200 για να φτιάξουμε decks τότε να το χέσω το θέμα. Είχα την ελπίδα ότι θα μπορείς να παίζεις και σαν απλός F2P user αλλά μάλλον χλωμό 

Δημοσ.

υπαρχουν πολλα videakia απο youtube για οποιον δεν μπορει να περιμενει .

απο totalbiscuit ,the cynical brit συγκεκριμενα ,

:-)

Δημοσ.

Πάντως απ'ότι βλέπω πέφτει πολύ χρήμα για F2P παιχνίδι. Ο μέσος όρος είναι γύρω στα 100ευρώ και αυτό για την closed beta έτσι; Ναι οκ είναι TCG και σε αυτά τα παιχνίδια όποιος δίνει τα περισσότερα κερδίζει αλλά άμα είναι να σκάσουμε 100-200 για να φτιάξουμε decks τότε να το χέσω το θέμα. Είχα την ελπίδα ότι θα μπορείς να παίζεις και σαν απλός F2P user αλλά μάλλον χλωμό 

Εγώ πιστεύω ότι με 50€ γίνεσαι άκρως competitive αν έχεις και λίγο τύχη.

Δημοσ.

Γενικά με τα TCG αν έχεις τύχη και ένα decent deck νικάς κατά τη γνώμη μου. Και πάλι δε μπορείς να φτιάξεις κάρτες έτσι και αλλιώς? Δηλαδή μπορεί να πάρει καιρό αλλά εν τέλει δε μπορείς να γίνεις competitive με F2P?

Δημοσ.

Η αρενα που ειναι η ουσια του παιχνιδιου δεν ειναι εντελως random καρτες?

δεν εχει Pay 2 win εκει , εκτος και εαν εχω καταλαβει κατι λαθος.

Δημοσ.

Η αρενα που ειναι η ουσια του παιχνιδιου δεν ειναι εντελως random καρτες?

δεν εχει Pay 2 win εκει , εκτος και εαν εχω καταλαβει κατι λαθος.

Απόλυτα σωστός !! ¨Εχω παίξει 3 φορές και έχω κάνει 7-3 , 7-3 , 8-3 . Επίσης παίζει ρόλο και η κρίση , δηλαδή : σου δίνει να διαλέξεις από 3 τυχαίες κάρτες την μία , Όποτε οι περισσότεροι (κατα την γνώμη μου  ) που πληρώνουν δεν πολύ καταλαβαίνουν τι πρέπει να διαλέξουν .(και ειδικά για όταν πρέπει να κάνεις πολύπλοκους συνδυασμούς για να κάνεις καλά combo)

Δημοσ.

Μπα δεν νομιζω για open beta συντομα , καπου διάβασα οτι ακομα ειναι μακριά και θα γίνει αλλη μια μαζική αποστολή κλειδιών για την beta

Να ρωτήσω κατι υπάρχει καποιο ελληνικό community / forum για το hearthstone ? γιατι αν δεν υπάρχει δεν θα ηταν άσχημη ιδέα να φτιάξουμε κατι οποιος ενδιαφέρεται :) απλα το αναφέρω σαν σκέψη

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...