BALZ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 με πόσα games συνολικά? δεν εχει σχέση με τα games απλά πρέπει να κερδίσεις κάποιον που είναι ποιο πάνω απο εσένα ¨)
SPANK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά αν παίζει κανα κλειδάκι και δεν το θέλετε στείλτε κανα pm και εδώ , δεν βλέπω να στέλνει αλλα κλειδιά η blizzard
Tmark Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 δεν βλέπω να στέλνει αλλα κλειδιά η blizzard Γιατί ετοιμάζουν την open beτα για live σύντομα, υπομονή.
zeniath Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως απ'ότι βλέπω πέφτει πολύ χρήμα για F2P παιχνίδι. Ο μέσος όρος είναι γύρω στα 100ευρώ και αυτό για την closed beta έτσι; Ναι οκ είναι TCG και σε αυτά τα παιχνίδια όποιος δίνει τα περισσότερα κερδίζει αλλά άμα είναι να σκάσουμε 100-200 για να φτιάξουμε decks τότε να το χέσω το θέμα. Είχα την ελπίδα ότι θα μπορείς να παίζεις και σαν απλός F2P user αλλά μάλλον χλωμό
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 υπαρχουν πολλα videakia απο youtube για οποιον δεν μπορει να περιμενει . απο totalbiscuit ,the cynical brit συγκεκριμενα ,
Tmark Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως απ'ότι βλέπω πέφτει πολύ χρήμα για F2P παιχνίδι. Ο μέσος όρος είναι γύρω στα 100ευρώ και αυτό για την closed beta έτσι; Ναι οκ είναι TCG και σε αυτά τα παιχνίδια όποιος δίνει τα περισσότερα κερδίζει αλλά άμα είναι να σκάσουμε 100-200 για να φτιάξουμε decks τότε να το χέσω το θέμα. Είχα την ελπίδα ότι θα μπορείς να παίζεις και σαν απλός F2P user αλλά μάλλον χλωμό Εγώ πιστεύω ότι με 50€ γίνεσαι άκρως competitive αν έχεις και λίγο τύχη.
katiepie Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Γενικά με τα TCG αν έχεις τύχη και ένα decent deck νικάς κατά τη γνώμη μου. Και πάλι δε μπορείς να φτιάξεις κάρτες έτσι και αλλιώς? Δηλαδή μπορεί να πάρει καιρό αλλά εν τέλει δε μπορείς να γίνεις competitive με F2P?
kuzko21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Η αρενα που ειναι η ουσια του παιχνιδιου δεν ειναι εντελως random καρτες? δεν εχει Pay 2 win εκει , εκτος και εαν εχω καταλαβει κατι λαθος.
BALZ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Η αρενα που ειναι η ουσια του παιχνιδιου δεν ειναι εντελως random καρτες? δεν εχει Pay 2 win εκει , εκτος και εαν εχω καταλαβει κατι λαθος. Απόλυτα σωστός !! ¨Εχω παίξει 3 φορές και έχω κάνει 7-3 , 7-3 , 8-3 . Επίσης παίζει ρόλο και η κρίση , δηλαδή : σου δίνει να διαλέξεις από 3 τυχαίες κάρτες την μία , Όποτε οι περισσότεροι (κατα την γνώμη μου ) που πληρώνουν δεν πολύ καταλαβαίνουν τι πρέπει να διαλέξουν .(και ειδικά για όταν πρέπει να κάνεις πολύπλοκους συνδυασμούς για να κάνεις καλά combo)
alan2 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Random επιλογή καρτών κατι σαν draft.. sealed θα έχει;
SPANK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Αν κρίνω απο οσα διαβάζω σε αυτο το post http://www.hearthpwn.com/blue-tracker/topic/843-does-community-want-open-beta , μαλλον η open beta εχει πολυ δρόμο ακόμα , ελπίζω τουλάχιστον να στείλουν και αλλα invites
Stavrakas13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ο Kripparian παίζει χωρίς να σκάει λεφτά πάντως και τα πάει μια χαρά, απλά το λιώνει το παιχνίδι /no_life mode
zeniath Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/11100276 Wipe Comming soon. Λέτε να πάμε για open beta? Το λογικό μετά το account wipe αυτό είναι πάντως 1
SPANK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μπα δεν νομιζω για open beta συντομα , καπου διάβασα οτι ακομα ειναι μακριά και θα γίνει αλλη μια μαζική αποστολή κλειδιών για την beta Να ρωτήσω κατι υπάρχει καποιο ελληνικό community / forum για το hearthstone ? γιατι αν δεν υπάρχει δεν θα ηταν άσχημη ιδέα να φτιάξουμε κατι οποιος ενδιαφέρεται απλα το αναφέρω σαν σκέψη 2
paularas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Τι open beta... Ακομα alpha ειναι.... Αν μπειτε μεσα θα φριξετε Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις