Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραία τα daily rewards (εκτός φυσικά και αν παίζεις άλλα card game που έχουν γενικά daily login rewards ) και όχι μόνο εν όψη νέας συλλογής.

Όπως και να έχει παρόλο που θα ήθελα να βάλει daily ή να βάλει achievements ή και άλλους τρόπους να παίζεις παράδειγμα παιχνίδι μόνομε  basic cards / classic / naxxramas κλπ κλπ κλπ αντί μόνο standard + wild(που το τελευταίο καιρό δεν έχει καμμία διαφορά γιατι και στο wild πάλι pirate + reno έβλεπες δεν θα κολήσουμε στο αν είχα 2-3 κάρτες διαφορετικές) , αν δεν φτιάξει το gameplay που είναι αχταρμάς ακόμα και εγω που είμαι νέος παίκτης το παρατάω.

Όχι άλλα deck που να νικάνε 4ο γύρο ώστε να μην χρειάζονται και κάρτες όπως Reno , και όχι άλλο OP rng κάρτες.

Παρόλο που έχουν βγάλει πολλά discover με τη νέα συλλογή τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν είναι κάτι OP.Και το adapt απο την ώρα που δεν έχει charge στο μενού και απο την ώρα που τα μινιον με adapt είναι understated μπορώ να πω είναι κάπως στα πλαίσια της λογικής,παρόλο που πάλι είναι gamble.

Πάντος μέχρι στιγμής βλέπω το gold που μαζεύω να το ξοδεύω σε τίποτα classic packs πάλι και να κάνω craft τις ελάχιστες κάρτες που θέλω να δοκιμάσω.

• Like 1
Δημοσ.

Ο λογος που αρκετοι streamers και οχι μονο περιμενουν το expansion ειναι γιατι ολως τυχαιως οι περισσοτερες καρτες που παρουσιαστηκαν ειναι anti aggro/pirate καρτες. 

Οσο για τα περι standard και wild ο μονος λογος που δεν εχω ασχοληθει με το wild ειναι αυτος

wild(που το τελευταίο καιρό δεν έχει καμμία διαφορά γιατι και στο wild πάλι pirate + reno έβλεπες

Γιαυτο και ειπα οτι το community φταιει περισσοτερο παρα η blizzard(που και αυτη βεβαια εχει μεριδιο ευθυνης).

• Like 1
Δημοσ.

Nα κανω μια ερωτηση μιας και δε πολυασχολουμαι με τους streamers κτλ. Αυτος ο pawnyhof γιατι τρωει τοσο hate? 

Δεν τον γνωριζω τον κυριο.

Τους μονους που παρακολουθω πιο πολυ γιατι μου ειναι ευχαριστοι σαν χαρακτηρες ειναι κυριως ο Savjz(επειδη δειχνει να ευχαριστιεται το παιχνιδι,ουτε βριζει ουτε γινεται καραγκιοζης σαν αρκετους αλλους), λιγο το Kibler,πιο σπανια τον Firebat ή Strifecro(δεν πολυ κανει stream πλεον)και Sjow(μονο και μονο επειδη ο τελευταιος παιζει πολλες ωρες,γιαυτο και τον εχω σαν τελευταια επιλογη).

Δημοσ.

Εγώ βλέπω kripp, είναι ο μόνος που σκάω στα γέλια(drooling noobs , rng just shits on my face , f***** unreal bro , i've been traumatized by noobs , Tyranosaurus rekt , Super Super f****ed και πάει λέγοντας) αλλά μου αρέσει ο Trump γιατί πάντα είναι χαρούμενος ακόμα και σε τρελές στιγμές rng αντιπάλου.

Δημοσ.

Εγώ βλέπω kripp, είναι ο μόνος που σκάω στα γέλια(drooling noobs , rng just shits on my face , f***** unreal bro , i've been traumatized by noobs , Tyranosaurus rekt , Super Super f****ed και πάει λέγοντας) αλλά μου αρέσει ο Trump γιατί πάντα είναι χαρούμενος ακόμα και σε τρελές στιγμές rng αντιπάλου.

Για τον πρωτο κυριο τον παρατησα για δυο λογους

1)Απο οταν ξεκινησε και επαιζε μονο αρενες

2)Επειδη το chat του ειναι κυριολεκτικα αχταρμας και φυσικα ο ιδιος απο πλευρας σχολιασμου ειναι.....

Οσο για τον δευτερο αν και τον εβλεπα στις αρχες και αυτον τον παρατησα γιατι εγινε ο ορισμος του sellout(σε σημειο να το παραδεχτει και ο ιδιος). Επισης για το δευτερο που γραφεις πιστεψε με αλλα αν επαιρνες και εσυ τα χρηματα που παιρνουν αυτοι παιζοντας το παιχνιδι,ο μονος λογος για να νευριαζες θα ηταν για να ψαρωσουν στο chat οι υπολοιποι.

• Like 1
Δημοσ.

Για τον πρωτο κυριο τον παρατησα για δυο λογους

1)Απο οταν ξεκινησε και επαιζε μονο αρενες

2)Επειδη το chat του ειναι κυριολεκτικα αχταρμας και φυσικα ο ιδιος απο πλευρας σχολιασμου ειναι.....

Οσο για τον δευτερο αν και τον εβλεπα στις αρχες και αυτον τον παρατησα γιατι εγινε ο ορισμος του sellout(σε σημειο να το παραδεχτει και ο ιδιος). Επισης για το δευτερο που γραφεις πιστεψε με αλλα αν επαιρνες και εσυ τα χρηματα που παιρνουν αυτοι παιζοντας το παιχνιδι,ο μονος λογος για να νευριαζες θα ηταν για να ψαρωσουν στο chat οι υπολοιποι.

Μα το έχει πει και ο ίδιος.Κάποιος τον ρώτησε αν μπορεί να παίζει χωρίς γκρίνια και σχολιασμούς και είπε πως είναι μέρος της δουλειάς του και του stream.Αλλά παραμένει να είναι αστείο όπως και να έχει.

Δημοσ.

Μα το έχει πει και ο ίδιος.Κάποιος τον ρώτησε αν μπορεί να παίζει χωρίς γκρίνια και σχολιασμούς και είπε πως είναι μέρος της δουλειάς του και του stream.Αλλά παραμένει να είναι αστείο όπως και να έχει.

Αστειο παρεμενε τις πρωτες φορες που ειδα αυτο το χαος. Το να βλεπεις ενα συνεχες σπαμ με ολα αυτα τα κατεβατα και ο αλλος να ψιλο κοιμαται ορθιος οταν παιζει ε δεν βοηθαει και πολυ. Εννοειται οτι ειναι πολυ καλος στις αρενες δεν λεω το αντιθετο,απλα ειναι βαρετος στο να τον βλεπει καποιος απο ενα σημειο και μετα.

Δημοσ.

Μαλλον το μπερδευεις μς το Duelyst!

ξερω για το Duelist αλλα κατι ειχα διαβασει και για το ESL. τεσπα.

Ηafu και Eloise. ειδικα η Eloise, εκτος απο ultra cute, εχει και φοβερη πλακα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...