Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

wild growth turn 2 και μετα violet ειναι πολυ δυνατο play, επισης μπορεις να κανεις swipe+wrath ενα turn νωριτερα η να τραβηξεις καρτες στο 10 mana η να φτιαξεις tokens με την violet. Tο drake το θες για το card cycle+body+spellpower ειναι παρα πολυ δυνατο 5 drop. Παιζουν αρκετοι druid/handlocks στο ladder για να θελω να εχω τον black knight σε καθε druid deck αυτη τη στιγμη λογο ελλειψης αλλου removal. Το θεμα με τον leeroy ειναι οτι σε αυτο το deck δεν λειπει το dmg, καλυτερα να θυσιασεις λιγο για περισσοτερο stability, σαν ιδεα ειναι καλη βεβαια δεν μπορω να πω οτι δεν θα δουλευει.

Αποψη μου παντα, μπορει να δουλευει τελεια το deck δεν λεω.. :D

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο amaz παιζει σχεδον μονο priest δεν ειναι και πολυ familiar με ολα τα class, με priest επαιξε πολυ καλα παντως τα ειδα ολα τα παιχνιδια του.

True, αλλά γιατί δεν έπαιζε όλα του τα παιχνίδια με Priest? Ειδικά με druid στον τελικό τα σκάτωσε.

Δημοσ.

Γιατι δεν ξεκιναγε παντα με priest λες?? γιατι δεν μπορεις να παιξεις το ιδιο class συνεχεια, αν χασεις γινεται eliminate το deck.. Oι περισσοτεροι ξεκινουσαν με druid λογο stable class και μετα επαιζαν τα υπολοιπα..

Δημοσ.

o Αμαζ έχει σηκώσει σχεδόν σε ότι έχει πάει ή φτάνει τελικό. Μην ακούμε κουφά. Και είναι μαζί με τον Reynad τα καλύτερα stream στο Hearthstone

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που δεν παρακολουθώ streams, δεν είμαι υποχρεωμένος να τον ξέρω. Ίσως είχε άγχος ο άνθρωπος, δεν λέω.

Κι εγώ χεσμεντέν θα ήμουν, αλλά αφενός διαπίστωσα ότι στον πρώτο ματς τα σκάτωσε τρελά , αφετέρου τώρα διαβάζω ότι κάποιος μάγκας σφύριξε στον RDU τις κάρτες του Amaz στο δεύτερο game. Έπρεπε να επαναληφθεί το ματς κι ας λέει ο Amaz ότι δεν έκλεψε ο αντίπαλος. Πρόθεση δεν είχε, αλλά η πατάτα από τους fans του έγινε.

Δημοσ.

o Αμαζ έχει σηκώσει σχεδόν σε ότι έχει πάει ή φτάνει τελικό. Μην ακούμε κουφά. Και είναι μαζί με τον Reynad τα καλύτερα stream στο Hearthstone

True dat αν και προτιμώ Trump αντί για Reynad

Δημοσ.

Αξίζει να σπάσω golden card? Έχω Dark Knight και μου δίνει 1600 σκόνες και έχω άλλες 1400. Με αυτές μπορώ να φτιάξω μία Legendary και μερικές epic, όπως και την απλή του Dark Knight.

Γενικώς οι golden, πέρα από το συλλεκτικό τους χαρακτήρα, έχουν κάποιο άλλο νόημα?

Δημοσ.

Θα παρεις 1600 dust, ακριβως όση θες για να φτιαξεις ενα κανονικο legendary, οποτε για εμενα σπας golden που δεν παίζονται για να φτιάξεις ενα που παιζει. Ο black knight παιζει σε παρα πολλα decks και δεν θα τον εσπαγα αυτη τη στιγμη.

Οχι δεν εχουν κανενα αλλο νοημα απλα φαινονται ωραιες.. :P

Δημοσ.

Μα θα τον σπάσω από golden και με 400 σκόνες θα τον φτιάξω απλό

1600 εχει να τον φτιαξεις απλο, ενα golden αν το σπασεις σου δινει 1600 οσα δηλαδη εχει ενα κανονικο, για αυτο σου λεω τον σπας μονο οταν θες να κανεις ενα αλλο legendary..

Δημοσ.

Σε control warrior είναι value να έχεις στο deck Dread Corsair ??

Το ρωτάω αυτό γιατί γενικά τον βλέπω πολύ σπάνια κ σε Ranked αλλά κ σε streams που βλέπω...Εγώ τον έχω δύο φορές και πιστεύω ότι ίσως είναι η καλύτερη neutral common που ταιριάζει σε warrior και μόνο.

HS_DRENEU.jpg

Δημοσ.

για aggro ειναι καλος, για control το 3/3 ειναι ψιλολιγο, τεσπα αν παιζεις με warsong commander,bloodsail raider, worgen ειναι καλη καρτα

Δημοσ.

το ipad version του application υποστηρίζεται Ελλάδα? Δεν έχω ipad λέω να πάρω ένα και να βάλω 3g να παίζω hearthstone στις παραλίες στις διακοπές μου!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...