Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για τη σύνθεση του Zaknafein

το τροφοδοτικό δεν είναι καλό, σε καμία περίπτωση μην το πάρει, κινδυνεύει όλο το σύστημα

ssd στα 32gb είπαμε πως δεν αξίζει, ας βάλει η 120 gb και οχι hdd η 1 τερα hdd και οχι ssd

η ραμ έχει πολύ χαμηλά ρολόγια και θα σέρνετε το pc, καλύτερα στα 1600 και ανω

ο επεξεργαστής είναι διπύρηνος και θα δυσκολεύετε αρκετά στο photoshop που θέλει και η κάρτα γραφικών δεν είναι αρκετά δυνατή για να τρέξει έστω και το πιο απλό παιχνίδι (δεν μιλώ για facebook και flash)

Κατι τετοιο αν και περναει τα 300 (330) πιστευω ειναι πολυ καλο.

αν είναι 109 για α8 5600κ ας δώσει 111 για α8 6600κ που είναι φρέσκο μοντέλο και έχει πιο δυνατή κάρτα γραφικών

Δημοσ.

@micahel Το ξέρω το reputation της Deer, παρόλα αυτά για τόσο light χρήση (no GPU, APU με TDP 65W) λογικά δεν θα υπάρχει θέμα και γλυτώνει 10-15€ σε σχέση με τα καλύτερα. Σε budget 250-300€ κάθε ευρώ μετράει :P Γενικά προσπάθησα να σεβαστώ το όριο του προϋπολογισμού και δεν επέλεξα βάσει ποιότητας/απόδοσης αλλά καθαρά βάσει τιμής.

Έκανα τη σύνθεση με στόχο <300€ και μετά πρόσθεσα τον SSD για να το έχεις σαν επιλογή για γρήγορο boot και εκκίνηση browser/photoshop κτλ.Η δική μου πρόταση είναι μια καλή ένδειξη των παραχωρήσεων που θα πρέπει να κάνεις αν θες να κατέβεις χαμηλότερα και ναι, είναι μεγάλες παραχωρήσεις.

@A_panM Κάπου διάβασα ότι Q1 '14 αναμένεται νέος A8 και A10, δεν θυμάμαι αν πρόκειται για FM2 ή νέο slot

Δημοσ.

Εγώ θα πήγαινα για κάτι τέτοιο:

Κουτί: Zalman ZM-T1 Black

APU: AMD A6 6400K 3.9Ghz

Μητρική: Asrock FM2A55M-DGS

Μνήμη: 4GB 2x Kingston KVR1333D3S8N9/2G 2GB

HDD: Seagate ST320DM000 BARRACUDA 320GB

SSD: SanDisk SDSSDRC-032G READYCACHE 32GB

DVD-RW: SAMSUNG DVD-RW SH-224DB/BEBE SATA BLACK BULK

PSU: Deer DR-8460BTX 450W

Σύνολο 318,35€ και μπορείς να πέσεις αν αφαιρέσεις τον SSD και πας σε μεγαλύτερο HDD. Επίσης με κατάργηση του HDD πας σε αρκετά μεγαλύτερο SSD στην ίδια τελική τιμή.

μια ερωτηση για να μην ανοιγω καινουριο θεμα. με την παραπανω συνθεση μπορεις να βλεπεις HD ταινιες? (για download & movies ενδιαφερεται ενας φιλος μου και δεν θελει να δωσει πανω απο 3 κατοσταρικα κ αυτος)

Δημοσ.

μια ερωτηση για να μην ανοιγω καινουριο θεμα. με την παραπανω συνθεση μπορεις να βλεπεις HD ταινιες? (για download & movies ενδιαφερεται ενας φιλος μου και δεν θελει να δωσει πανω απο 3 κατοσταρικα κ αυτος)

ανετα

Δημοσ.

Φιλε εχω παραγγειλει το pc και περειμενω να μου το φερουν αν θες μπορεις να περιμενεις σχολια :D

Δημοσ.

με το καλο να σου ερθει λοιπον το μηχανημα και καλοδουλευτο να ειναι φιλε :)

Ευχαριστω δεν θα το δουλεψω καθολου ( μονο για να του βαλω τα windows :P αχαριστες γυναικες βλεπεις μονο χαρες θελουν )

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα και παλι στην παρεα , για να μην ανοιξω καινουργιο θεμα , δημιουργηθηκε ενα θεμα με τον υπολογιστη που ειχα παραγγειλει , σημερα εκει που ηταν στο ιντερνετ ξαφνικα βγηκε απο το ιντερνετ και δεν μπορουσα να το φτιαξω και ειπα να κανω ενα φορματ και να βαλω windows ειχα  linux πριν , και συνεχιζει να μην μπαινει και μου λεει οτι δεν βρησκει το driver , μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος που να βρω το driver ?

Βρηκα αυτο http://www.nodevice.com/driver/ga-f2a55m-ds2/get97630.html#download_form , ειναι αυτο που χρειαζεται πιστευετε ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...