jimn Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση : Μπορώ να παίξω 3d παιχνίδια του υπολογιστή με τα ακόλουθα που έχω? Τηλεόραση LG dm2752 και τον υπολογιστή μου με κάρτα γραφικών την παρακάτω. Και αν ναι ποια παιχνίδια είναι 3d? Ευχαριστώ
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση : Μπορώ να παίξω 3d παιχνίδια του υπολογιστή με τα ακόλουθα που έχω? Η κάρτα σου είναι σχετικά καλή για το 2008 που βγήκε, και σίγουρα παίζει παιχνίδια 3d. Ίσως όχι τα πιο σύγχρονα (όχι χωρίς προβλήματα/κολλήματα), αλλά παιχνίδια που βγήκαν κοντά στην περίοδο που κυκλοφόρησε, θα τα παίζει, ίσως με κάποιους συμβιβασμούς στις ρυθμίσεις (όχι στα υψηλότερα settings για ανάλυση/shadows/textures κλπ) Τώρα το ποιά παιχνίδια είναι 3d, είναι ερώτηση που δεν την πολυκαταλαβαίνω. Δεν γνωρίζεις τι σημαίνει 3d σε ένα παιχνίδι;
jimn Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Η κάρτα σου είναι σχετικά καλή για το 2008 που βγήκε, και σίγουρα παίζει παιχνίδια 3d. Ίσως όχι τα πιο σύγχρονα (όχι χωρίς προβλήματα/κολλήματα), αλλά παιχνίδια που βγήκαν κοντά στην περίοδο που κυκλοφόρησε, θα τα παίζει, ίσως με κάποιους συμβιβασμούς στις ρυθμίσεις (όχι στα υψηλότερα settings για ανάλυση/shadows/textures κλπ) Τώρα το ποιά παιχνίδια είναι 3d, είναι ερώτηση που δεν την πολυκαταλαβαίνω. Δεν γνωρίζεις τι σημαίνει 3d σε ένα παιχνίδι; Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση σου, η ερώτηση μου είναι αν τα παιχνίδια βγαίνουν και σε 3d έκδοση,όπως οι ταινίες για παράδειγμα, ή απλά βάζω την τηλεόραση να κάνει τη μετατροπή 2D σε 3D και βάζω και παίζω οποιοδήποτε παιχνίδι.
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Κατάλαβα. Σε αυτή την περίπτωση δεν γνωρίζω από δική μου εμπειρία. Αλλά με μια αναζήτηση στο google προκύπτει ότι η nvidia δίνει ένα ειδικο software που υποστηρίζει μια συγκεκριμένη λιστα από δημοφιλή παιχνίδια (νομίζω είναι αυτά εδώ), για αυτή τη δουλειά. nvidia 3dtv play: http://www.nvidia.com/object/3dtv-play-overview.html Από ό,τι βλέπω όμως, δεν υποστηρίζει την κάρτα σου: http://www.nvidia.com/object/3dtv-play-system-requirements.html Το προγραμμα είτε έρχεται bundled (με κάρτα ή nvidia 3d vision pcs (?)) είτε δοκιμάζεις την trial έκδοση για 14 μέρες και το αγοραζεις αν σου κάνει. όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας δώσει τα φώτα του.
jimn Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ φιλαράκι για τις απαντήσεις σου και εγώ τα ίδια βρήκα γι αυτό είπα να ρωτήσω, κανείς άλλος γνωρίζει για το θέμα αυτό?
No limit Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Όπως σου είπαν και η παραπάνω το θέμα είναι στην κάρτα.Π.χ εγώ που έχω τηλεόραση 3d και κάρτα nvidia 640gt μόλις βάζω το tomb raider γυρνάει αυτόματα σε 3d mode και μου λέει να φορέσω τα γυαλιά για να συνεχίσω.Πάντως τις περισσότερες φορές το απενεργοποιώ γιατί εμένα προσωπικά με πιάνει πονoκέφαλος όταν παίζω σε 3d.Οπότε αν η οθόνη, η κάρτα, και το παιχνίδι είναι συμβατά με 3d δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ σε οδηγεί από μόνο του σε 3d mode τουλάχιστον η δικιά μου tv έτσι λειτουργεί.Βέβαια για να συμβούν όλα αυτά πρέπει να τα ρυθμίσεις σωστά από τον πίνακα ελέγχου της nvidia, να συγχρονίσεις τα γυαλιά να ρυθμίσεις το στερεοσκοπικό 3d και τέλος να επιλέξεις και την ανάλυση της οθόνης όταν μπαίνει σε 3d mode(δεν είναι προεπιλεγμένο το 1080p π.χ μπορεί να μην το σηκώνει η κάρτα).Παρότι φαίνεται δύσκολο είναι πολύ απλή διαδικασία αρκεί η κάρτα σου να πληρεί τις προϋποθέσεις.Ελπίζω να βοήθησα!
adi32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορω να παιξω σε 3d με καρτα ATI 5770 (και smarttv samsung) ? Ποια παιχνιδια ειναι 3d?
tunerakos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω την Samsung ue40f6500 και θα ήθελα να μπορώ να παίζω σε αυτή 3D παιχνίδια συνδέοντας το pc μου. Ο υπολογιστής μου είναι ASUS Zenbook UX32VD και έχει κάρτα γραφικών Nvidia GT620m. Θέλω να μου πείτε αν το έχει δοκιμάσει κανείς και πως μπορώ να το καταφέρω και εγώ. Την τηλεόραση δεν την έχω πάρει ακόμα αλλά θα την αποκτήσω πολύ σύντομα.
xlomo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 To είχα δοκιμάσει με το skyrim και μια 570, μπορώ να πω πως δεν ενθουσιάστηκα. Δεν γίνονται βέβαια όλα τα παιχνίδια 3d στον ίδιο βαθμό, αυτό εξαρτάται και από τους drivers.
Retromaniac Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Η κάρτα σου δεν υποστηρίζεται από το 3d tv play της nvidia http://www.nvidia.com/object/3dtv-play-system-requirements.html Οπότε καλύτερη λύση http://www.tridef.com. Είναι πολύ καλό και έχει και ένα mode που αντί να κάνει το 3d κάνοντας render 2 διαφορετικά frames χρησιμοποιεί τον zbuffer. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ταχύτητα σχεδον ίδια με το να παίζεις μη-στερεοσκοπικά. Αν το ψάξεις αρκετά θα δεις ότι έχει πολλά κόλπα ώστε να κάνεις το 3d να φαίνεται πολύ καλύτερο από αυτό που θα σου δώσει out of the box. Πάντως η κάρτα σου είναι πολύ αργή για stereoscopic (εκτός από ταινίες). Οπότε καλύτερη λύση είναι να εκμεταλευτείς το ειδικό αυτό mode του tridef όπου παίζει καλά.
tunerakos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Πολύ ωραία λοιπόν θα τσεκάρω το tridef μόλις την πάρω. Άντε να δούμε τι θα παιχτεί και με τα games. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά..
Retromaniac Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Εγώ πάντως έχω ένα 3d passive monitor 27" και το έχω καταευχαριστηθεί. Πολύ πλούσιο 3d.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα