CloudyMike Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 όντως από τις καλύτερες rom! Εγώ θέλω να ρωτήσω όμως αν γίνεται να βάλω ραδιόφωνο; :/ Spirit UL
andrikakis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 όντως από τις καλύτερες rom! Εγώ θέλω να ρωτήσω όμως αν γίνεται να βάλω ραδιόφωνο; :/ Spirit UL Ευχαριστώ!Θα μπορούσες να μου δώσεις λίγες παραπάνω πληροφορίες;;;
leviathan2400 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Τον cyanogen τον ήθελε η sony, αλλά ευτυχώς για εμάς δεν "του έκατσε" αυτή η δουλειά. Πλέον είναι ολόκληρο team από πολλά ταλαντούχα άτομα, αλλά πρέπει να παραμείνει community based rom και σιγά σιγά να απεξαρτητοποιηθεί από λογαριασμούς της google πλήρως (η υποστήριξη owncloud κτλ είναι μια καλή λύση). Αγαπάω το android και το χρησιμοποιώ από την έκδοση 1.5, αλλά πλέον κοιτάω άλλες λύσεις με λιγότερο φακέλωμα. Αν συνεχίσει έτσι η google, τότε τα παιδιά μας θα αναγκαστούν να αλλάξουν ταυτότητα όταν μεγαλώσουν. Τέσπα εκεί που ήθελα να καταλήξω είναι ότι μας συμφέρει όλους μας οι cyanogen να παραμείνουν εκτός εταιριών Ντάξει έχει φύγει γενικά έτη φωτός η Cyanogenmod σαν ROM. Απορώ που δεν τους αγοράζει κάποιος κατασκευαστής. Είναι ό,τι πιο stable και optimized υπάρχει. (για τις official stable μιλάω). Σχεδόν το 80% των custom roms που κυκλοφορούν είναι παραλλαγές της cyanogenmod.
nem52 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Έλα ρε παιδιά.. Ξέρετε πολλούς που έχουν ακατάλληλες φωτο και "βίντεο" με την κοπέλα τους στο κινητο τους μεσα..; Αυτά τα εχεις καλα κρυμμένα σε κανέναν hdd στον υπολογιστη σου.. Οχι στο κινητό σου. Μεγαλες κουβεντες λες.. την εχω παθει.. και πολυ σοβαρα.. προς το παρων δεν εχω βρει κατι στα τσοντο σιτες.. (ΟΧΙ ΟΤΙ ΨΑΧΝΩ ΕΤΣΙ... οταν πεφτει το ματι μου τελος παντων O.o) ((το εσωσα τωρα δηθεν..))
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα