Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy express I8730

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Έχει λίγες μέρες που αγόρασα αυτό το κινητό και θέλω να κάνω μια ερώτηση. Ποιά είναι η διάρκεια μιας πλήρης φόρτισης? Εμένα μου διαρκεί περίπου 4 ώρες και μου φαίνεται κάπως πολύ. Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει το ίδιο μοντέλο πόσο διαρκεί. Το ίδιο γίνεται και με τα άλλα μοντέλα??

Δημοσ.

Πως σου φαινεται το κινητο; Σκεφτομαι να το παρω κι εγω. Ειναι γρηγορο; Αξιζει τα λεφτα του; Η οθονη ειναι ικανοποιητικη;

Δημοσ.

Ναι σαν κινητό είναι πάρα πολυ καλό. Έχει γρήγορο επεξεργαστή και η οθόνη του είναι πολύ καλή.

Με την φόρτιση όμως απορώ γιατί κάνει τόση ώρα...

Δημοσ.

Εχει και λιγο τερας μπαταρια, αλλα δεν δικαιολογειται. Με τον φορτιστη του το φορτιζεις εννοειται, ετσι; Αλλη μια ερωτηση... εχει gorilla glass και αν οχι, πιστευεις παιζει ρολο; Ξερει καποιος αλλος;

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει gorilla glass αν και δεν το γράφει πουθενα...

Ναι με τον φορτιστή του φορτίζω εννοείται... Απλώς είναι ένα usb καλώδιο που μπαίνει στον φορτιστή...

Δημοσ.

το τηλέφωνο το είχα για ένα μήνα είναι άψογο όσο άφορα την φόρτιση όταν το έχεις  το τηλέφωνο ανοιχτό και τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ενεργοποιημένα λογικό είναι να υπαρχη  επιμήκυνση   στην  φόρτιση του  Το 4G στην Ελλάδα εχη μικρο χάρτη κάλυψης μέχρι στιγμής όποτε γίνετε εναλλαγή συνεχεία του δικτύου από H+ σε 4G και για αυτό σου φτανη τη φόρτιση στης 4 ώρες  άπλα δοκίμασε να φόρτισης το τηλέφωνο σου μια φορά κλειστό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...