bourinio2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κανένας για ποιόν λόγο όταν μπαινω σε ιστολίδες να δώ κάποιο live streaming μου βγάζει "αυτη η προσθηκη δεν υποστηρίζεται" και έχω όντως κατεβασμένα το adobe flash player.Όποιος ξέρει κάτι ας βοηθησει.ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Με ποιο browser μπαινεις φιλε μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κανένας για ποιόν λόγο όταν μπαινω σε ιστολίδες να δώ κάποιο live streaming μου βγάζει "αυτη η προσθηκη δεν υποστηρίζεται" και έχω όντως κατεβασμένα το adobe flash player.Όποιος ξέρει κάτι ας βοηθησει.ευχαριστώFirefox beta,μ'αυτο τον browser θα εισαι οταν θες να εχεις προσβαση σε flash! https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mozilla.firefox_beta&hl=el Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Επίσης μπορεί να δοκιμάσει dolphin,boat,next. Είναι ελαφρύτερο ι και δεν έχουν τους λοξυγγες του Firefox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Παιδια οταν μιλαμε για flash player εννοουμε και τα ποδοσφαιρικα σαιτ με αγωνες? Γιατι εγω βλεπω κανονικα Livestream σε καναλια αλλα και youtube και απο την εφαρμογη youtube και απο τον browser κατευθειαν,αλλα αγωνα ποδοσφαιρου στα γνωστα σαιτ π.χ sportlemon η hahasport δεν εχω καταφερει να δω. Μoυ λεει error loading player:no playable sources found Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Απο τον firefox beta παιζουν κανονικά,αν εχεις εγκστεστημενο το flash player! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bourinio2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας, για αθλητικά σαιτ έλεγα live streaming.Απο τον chrome μπαίνω και δεν μου ανοίγει,θα δοκιμάσω τους υπόλοιπους που μου προτείνατε.... παιδιά κατέβασα το firefox beta αλλά πάλι τα ίδια.ποιό flash player πρέπει να κατεβάσω???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας, για αθλητικά σαιτ έλεγα live streaming.Απο τον chrome μπαίνω και δεν μου ανοίγει,θα δοκιμάσω τους υπόλοιπους που μου προτείνατε.... παιδιά κατέβασα το firefox beta αλλά πάλι τα ίδια.ποιό flash player πρέπει να κατεβάσω???? Ποιο flash player εχεις εγκαταστησει?Εχω τον 11.1 και το site(sportlemon) που εδωσες τα παιζει μια χαρα στον ff beta!Στους υπολοιπους δε παιζουν καθολου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bourinio2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 to adobe air εχω...δεν χέρω.αν μπορεις στείλε μου σε link αυτό που έχεις και παίζει να το κατεβασω αν σου είναι εύκολο.ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgt Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Κατέβασε το flash player 11.1.115.69 (Latest release 11.1.115.69 για Android 4.0+) Επίσης επέλεξε απο το menu ρυθμίσεων του firefox, να είναι ενεργοποιημένο το flash. (Δοκίμασε και dolphin browser. Τον θεωρώ καλύτερο απο τον firefox. Και πάλι απο τις ρυθμίσεις, επέλεξε το flash να είναι πάντα ενεργοποιημένο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bourinio2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 ευχαριστω για να δουμε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bourinio2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Κατέβασε το flash player 11.1.115.69 (Latest release 11.1.115.69 για Android 4.0+) Επίσης επέλεξε απο το menu ρυθμίσεων του firefox, να είναι ενεργοποιημένο το flash. (Δοκίμασε και dolphin browser. Τον θεωρώ καλύτερο απο τον firefox. Και πάλι απο τις ρυθμίσεις, επέλεξε το flash να είναι πάντα ενεργοποιημένο). Φίλε μου αυτο το κατεβασα στον υπολογιστη αλλά δεν το αναγνωρίζει καν....ξέρεις μηπως στο κινητό τι χρειαζεται να κατεβάσω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 APK ειναι γτ δεν το αναγνωριζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bourinio2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 το κατεβασα το εβαλα στο κινητο αλλα παλι τα ιδια ...." αυτη η προσθηκη δεν αναγνωριζετα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Κατέβασε το flash player 11.1.115.69 (Latest release 11.1.115.69 για Android 4.0+) Επίσης επέλεξε απο το menu ρυθμίσεων του firefox, να είναι ενεργοποιημένο το flash. (Δοκίμασε και dolphin browser. Τον θεωρώ καλύτερο απο τον firefox. Και πάλι απο τις ρυθμίσεις, επέλεξε το flash να είναι πάντα ενεργοποιημένο). Σε μενα δε παιζει τιποτα flash στο dolphin!Αλλα γενικα σαν browser ειναι καλύτερος απο τον ff! Edit: Την εκανα τη μαμακια μου,ξεχασα να το ενεργοποιησω,γι'αυτο δε μου επαιζαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα