anrim27 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Αγορασα το απογευμα,το παραπανω modem/router αλλα δεν μπορω να το εγκαταστησω. Αφου τοποθετησα τα καλωδια ethernet και αυτο που καταληγει στην πριζα του τηλεφωνου, μπηκα μεσω του browser στη σελιδα routerlogin.net.Και αφου εδωσα τα username και password(σιγουρα σωστα) μου εβγαζε μνμ οτι εχω γραψει κατι λαθος. Εκανα επανεκκινηση του pc και του router προσπαθησα ξανα.Αυτη τη φορα επιτυχημενα. Αλλα δεν συνδεομαι ουσιαστικα στο internet αφου η σελιδα που εμφανιζεται παρακατω δειχνει αυτο...
dr_papas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 τσεκαρε στις ρυθμισεις του vpi/vci εχεις διαλεξει τις τιμες 8/35
anrim27 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Που ειναι αυτες οι τιμες? Τις βρηκα,ναι. 8/35 ειναι. Να τις αλλαξω?
dr_papas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 δεν θυμαμαι ακριβως ψαξε να βρεις την καρτελα που να λεει adsl set up η κατι τετοιο με το adsl και βαλε τις τιμες που σου ειπα αν δεν κανω λαθος το netgear ενδεχομενως εχει τωρα την τιμη 0/35 γι αυτο και δεν παιζει. Σε ποιον παροχο εισαι?
anrim27 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Forthnet. Δες και παραπανω που εγραψα.. 8/35ειναι.
dr_papas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Forthnet. Δες και παραπανω που εγραψα.. 8/35ειναι. οχι μη τις πειραξεις να σου πω εισαι σιγουρος οτι το στοιχεια εισοδου τα βαζεις σωστα? καπου ειχε αναφερθει για αυτο το ρουτερ οτι δεν επαιρνε καποιους χαρακτηρες οταν πληκτρολογεις κοιτα αν παιρνει ολα τα στοιχεια βεβαια υπαρχει περιπτωση απλα να μην παιζει για καποιο λογο περιεργο οπως εμενα σε γραμμη της hol χωρις κωδικους δεν επαιξε ποτε και το γυρισα πισω. κανε καλου κακου ενα reset απο πίσω και ξαναπερνα τα στοιχεια απο την αρχη και σε καθε περιπτωση περιμενε και τις γνωμες και αλλων
anrim27 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Στο 'ονομα χρηστη' και 'κωδικο προσβασης' γραφω οπως λεει και στις οδηγιες εγκαταστασης 'admin' και 'password'. Αυτα δεν ειναι στανταρ? θυμαμαι μου ειχαν δωσει κατι αναλογους κωδικους απο τη forthnet αλλα δεν τους ξαναχρησιμοποιησα και τους ξεχασα πλεον..
Λύση dr_papas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Λύση Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 οχι αυτοι ειναι συνηθως οι κωδικοι για να μπαινουμε στη σελιδα του ρουτερ εσυ εχεις κωδικους προσβασης στο internet της μορφης [email protected] η κατι παρεμφερες και εναν κωδικο password ειναι αυτοι οι κωδικοι που εχεις ξεχασει να παρεις τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων και να τους ζητησεις και αν δεν μπορουν να δουν το password πες να σου φτιαξουν καινουριους και λογικα θα εισαι οκ
anrim27 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Τους πηρα τηλ εκει στη forthnet,αφου δεν κοιμουνται,και μου εδωσαν το username και καινουργιο password. Πως,που να τα χρησιμοποιησω αυτα? EDIT dr_papas σε ευχαριστω.Τελικα εβαλα αυτα τα username και password που μου εδωσαν καπου στο μενου του modem/router, που λεγοταν setup wizard και συνδεθηκα κανονικα.
dr_papas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 τιποτα φιλε να σαι καλα εδω ειμαστε οπου μπορουμε να βοηθαμε ο ενας τον αλλον με το καλο να χαρεις το καινουριο σου ρουτερ!! 1
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 και προληπτικα κοιτα και για firmware update αν υπαρχει και καντο.β.τα support ειναι παντα 24 ωρα.το admin και password ειναι για να μπεις στο μενου του ρουτερ .αλλαξε τα και αυτα προληπτικα.επισης στα ρουτερ που δινει η forthnet δεν βαζεις τα στοιχεια επειδη οταν το κουμπωνεις πανω στην γραμμη τα παιρνει μονο του απο την forthnet αυτοματα.στα 3rd parties ρουτερ πρεπει να τα βαλεις εσυ manually
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα