iceman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Εψαχνα για κάτι μικρό για τα παιδιά τι λέει αυτό; http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909539 Θα βρω drivers για windows?
g_kor06 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Εψαχνα για κάτι μικρό για τα παιδιά τι λέει αυτό; http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909539 Θα βρω drivers για windows? Καλημερα, Χτες το αγορασα...Στιβαρη κατασκευη ,αξιζει τα χρηματα του πιστευω... Drivers οντως υπαρχουν στο site της Asus Εχει προεγκατεστημενα τα ubuntu αλλα θελω και εγω να περασω win7. Καλη συνεχεια...
iceman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ αμφοτέρους για τις απαντήσεις! Οντως και εγώ μετά ψάχνοντας βρήκα το site και μάλιστα βρήκα και ένα βιντάκι στο you tube για τοποθέτηση SSD... Φαντάζομαι ότι λόγω επεξεργαστή και INTEL HD 4000 θα είναι αξιοπρεπές για αναπαραγωγή αρχείων ήχου και εικόνας με σύνδεση HDMI σε μεγάλη οθόνη κλπ....
g_kor06 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 από αυτονομία τι γίνεται; Δεν έχω προλάβει ακόμα να την υπολογίσω...Θα ενημερώσω μετά απο λίγο διάστημα χρήσης.. Οποιος πάντως δοκιμάσει να περάσει κάποια έκδοση των Win. ας μας ενημερώσει λίγο για την διαδικασία.. Σε κάποιο forum διάβασα ότι στο Usb Stick στο οποιο θα έχουμε βάλει ήδη τα WIn.πρέπει οπωσδήποτε να περάσουμε και τους drivers της Asus για το μηχάνημα...
fsbmaniac Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Το πηρα στα 319 απο eshop απο προσφορα mail ,θα ελεγα στα χρηματα του απλα εξαιρετικο στιβαρο και με καλη αυτονομια . Εβαλα win7 64 αν και με τα win8 που δοκιμασα ηταν αισθητα γρηγοροτερο αλλα...πρεπει αν βαλω win 7 για καποιους λογους συμβατοτητας με καποια προγραμματα στο μεταπτυχιακο. Την εγκατασταση την εκανα με εξωτερικο drive οποτε δεν ξερω την διαδικασια με usb αλλα με ενα Google search δεν νομιζω να ειναι ουτε καν δυσκολο. Οι drivers υπαρχουν ολοι ...καποιοι σε διαφορετικες εκδοσεις λογω διαφορετικου hardware αλλα οκ ευκολο και αυτο, Εχω να πω οτι εχει εξαιρετικο wifi και πολυ καλο πληκτρολογιο . Μελλοντικα θα βαλω ssd λεω... Η αυτονομια σε ωρες τωρα με τερμα φωτεινοτητα βγαζει 2 ωρες καθαρες..και ταινια πχ ...σερφαρισμα με μεση φωτεινοτητα 3.5 ωρες... σε word γραψιμο ξεπερνα τις 4 με μεση φωτεινοτητα τοσο στο περιπου βεβαια.
g_kor06 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα, Επειδή προκειται και εγώ τις προσεχείς μέρες να του εγκαταστήσω Win 7 (μεσω usb port) θα ηθελα να μου πεις αν πρωτα χρειάστηκες να σβησεις το ubuntu η το αφησες εγκατεστημενο και το λειτουργεις ως dual boot... Ευχαριστω
fsbmaniac Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Φυσικα εκανα clean install μπορεσα μεσα απο το format menu των win 7 εσβησα ολα τα partitions και δημιουργησα ενα 150gb και ακομα ενα για τα data ...επισης σερνονταν τα ubuntu ..
iceman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Φυσικα εκανα clean install μπορεσα μεσα απο το format menu των win 7 εσβησα ολα τα partitions και δημιουργησα ενα 150gb και ακομα ενα για τα data ...επισης σερνονταν ubuntu .. Ποιους drivers εβαλες; Εγω εχω ακόμα ερωτηματικά στο device manager
iceman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Ποιους drivers εβαλες; Εγω εχω ακόμα ερωτηματικά στο device manager Τελικά ήθελε να περαστούν όλοι οι drivers της Intel... Εβαλα και τον Samsung 840 πάνω και το μηχανάκι πάει άριστα....
g_kor06 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Αριστες οι πρωτες εντυπωσεις επισης... Eχω και εγω μια αγνωστη συσκευη στο device manager.. Θα δοκιμασω να ξαναπερασω τους drivers της intel. Drivers για την καρτα ηχου περασατε η αφησατε τους drivers των win;;
iceman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Αριστες οι πρωτες εντυπωσεις επισης... Eχω και εγω μια αγνωστη συσκευη στο device manager.. Θα δοκιμασω να ξαναπερασω τους drivers της intel. Drivers για την καρτα ηχου περασατε η αφησατε τους drivers των win;; Πέρνα ότι έχει η Intel στο site... Ηχος έπαιζε και με τους drivers των windows αλλά πέρασα και τους realtek που έχουν και κάποια ρυθμιστικά επιπλέον...
iceman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Κάνω κάτι λάθος ή όντως δεν έχει bluetooth το συγκεκριμένο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα