Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 22/8/2013 στις 12:06 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Μην λεει ο καθενας σας παρακαλω οτι του κατεβει...Στην φορολογικη δηλωση θελει 9ψηφιο αριθμο παροχης και ειναι τα πρωτα 9 ψηφια που γραφει ο λογαριασμος . Το πρωτο που εχει κενο μετα ειναι απολυτως αναγκαιο γιατι δηλωνει γεωγραφικα που ειναι η παροχη.

Ανα γραφεται σε καθε λογαριασμο ΔΕΗ

Ενιαρα γραφουμε οταν καποιο κτιριο δεν εχει ποτε ηλεκτροδοτηθει ή εχει γινει αποξηλωση της παροχης.

Αν υπαρχει η παροχη εστω και με διακοπη γραφουμε κανονικα τον αριθμο της

Αν δεν βγαλεις ακρη στειλε μου με προσωπικο μυνημα ονομα και οδο και περιοχη να σου πω.

Γεια σας,επειτα απο αναζητηση στο διαδυκτιο βρηκα αυτη τη συνομιλια.Εχω παρομοιο προβλημα με μια κληρονομια της συζηγου μου που δεν εχουμε αριθμο παροχης,μονο τον αριθμο πανω στο ρολοι.παραθετω και φωτο.Μηπως μπορειτε να βοηθησετε?

f1f0f0a3-1847-4418-adf5-1d33b44e2eeb.jpg

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, nicktheos13 είπε

Γεια σας,επειτα απο αναζητηση στο διαδυκτιο βρηκα αυτη τη συνομιλια.Εχω παρομοιο προβλημα με μια κληρονομια της συζηγου μου που δεν εχουμε αριθμο παροχης,μονο τον αριθμο πανω στο ρολοι.παραθετω και φωτο.Μηπως μπορειτε να βοηθησετε?

f1f0f0a3-1847-4418-adf5-1d33b44e2eeb.jpg

Για δοκιμασε  να ρωτησεις στον ΔΕΔΔΗΕ με αυτο τον αριθμο Τηλ 8004004000 

Σε τι ονομα ειναι τωρα η παροχη ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
1 minute ago, nicktheos13 said:

Τον αριθμό παροχής δεν τον γράφει πάνω στον μετρητή, τον γράφει πάνω στη χελώνα, δλδ το κουτί που είναι μέσα ο μετρητής:

ivrdp.jpg?width=300&height=400

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Για δοκιμασε  να ρωτησεις στον ΔΕΔΔΗΕ με αυτο τον αριθμο Τηλ 8004004000 

Σε τι ονομα ειναι τωρα η παροχη ?

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση..αλλά δεν γνωρίζουμε σε ποιο όνομα είναι η παροχή.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Τον αριθμό παροχής δεν τον γράφει πάνω στον μετρητή, τον γράφει πάνω στη χελώνα, δλδ το κουτί που είναι μέσα ο μετρητής:

ivrdp.jpg?width=300&height=400

Συνηθως πριν τον αριθμο παροχης υπαρχει ενας μονοψηφιος αριθμος αναλογα την γεωγραφικη θεση τουμετρητη 

5 λεπτά πριν, nicktheos13 είπε

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση..αλλά δεν γνωρίζουμε σε ποιο όνομα είναι η παροχή.

Δοκιμασε με το τηλ που σου εδωσα. Αν ειναι ιδικτησια σας τωρα ο μετρητης ισως και η ΔΕΗ να μπορει να σας πει

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Γιάννης Platano said:

Συνηθως πριν τον αριθμο παροχης υπαρχει ενας μονοψηφιος αριθμος αναλογα την γεωγραφικη θεση τουμετρητη 

Μα και αυτός ο μονοψήφιος αριθμός μέρος του αριθμού παροχής είναι... είναι το πρώτο από τα 9 ψηφία που μένουν σταθερά και δεν αλλάζουν ποτέ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μα και αυτός ο μονοψήφιος αριθμός μέρος του αριθμού παροχής είναι... είναι το πρώτο από τα 9 ψηφία που μένουν σταθερά και δεν αλλάζουν ποτέ.

Δεν τον γραφουν ομως οι μετρητες.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται, αν μπεις στην εφαρμογή για τις ΥΔΕ του ΔΕΔΔΗΕ βάζεις ότι να ναι στον κωδικό περιοχής (πρώτο ψηφίο) και στον αριθμό διαδοχής (10ο και 11ο ψηφίο), και αυτή σου βγάζει τα σωστά μαζί με πληροφορίες όπως η διεύθυνση του ακινήτου και το όνομα του τελευταίου κατόχου της παροχής.

Το θέμα με τον φίλο παραπάνω που ρωτάει είναι ότι κοιτάει σε λάθος σημείο.

rologia.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Δεν χρειάζεται, αν μπεις στην εφαρμογή για τις ΥΔΕ του ΔΕΔΔΗΕ βάζεις ότι να ναι στον κωδικό περιοχής (πρώτο ψηφίο) και στον αριθμό διαδοχής (10ο και 11ο ψηφίο), και αυτή σου βγάζει τα σωστά μαζί με πληροφορίες όπως η διεύθυνση του ακινήτου και το όνομα του τελευταίου κατόχου της παροχής.

rologia.jpg

ευχαριστώ,θα παω να το τσεκάρω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

rologia.jpg

Στην εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ φυσικά και δεν γράφει σε ποιο όνομα και διεύθυνση είναι. Γράφει κάποια στοιχεία από αυτά αλλά με αστεράκια ενδιάμεσα και δεν βγαίνει άκρη. 

Δημοσ.
10 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Στην εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ φυσικά και δεν γράφει σε ποιο όνομα και διεύθυνση είναι. Γράφει κάποια στοιχεία από αυτά αλλά με αστεράκια ενδιάμεσα και δεν βγαίνει άκρη. 

Το όνομα/επωνυμία όντως το γράφει με αστεράκια ενδιάμεσα, αλλά μια χαρά βγαίνει άκρη αν γνωρίζεις το πρόσωπο. Τη διεύθυνση τη γράφει κανονικότατα.

image.png.741fa82c8feabec8937c02892f94c9a9.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Το όνομα/επωνυμία όντως το γράφει με αστεράκια ενδιάμεσα, αλλά μια χαρά βγαίνει άκρη αν γνωρίζεις το πρόσωπο. Τη διεύθυνση τη γράφει κανονικότατα.

image.png.741fa82c8feabec8937c02892f94c9a9.png

Αν η ΥΔΕ έχει λήξει δεν βγάζει κανένα στοιχείο ή βγάζει λάθος διεύθυνση σε μια που κοίταξα μόλις 

Αν ο TS έχει τίτλους ιδιοκτησίας, συμβόλαιο, Ε9 κλπ για το ακίνητο άνετα μπορεί να μάθει ότι θέλει για την παροχή. 

Δημοσ.
35 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Αν η ΥΔΕ έχει λήξει δεν βγάζει κανένα στοιχείο ή βγάζει λάθος διεύθυνση σε μια που κοίταξα μόλις

Δλδ κοίταξες μόλις μία, αλλά δεν είσαι σίγουρος αν δεν έβγαλε κανένα στοιχείο ή λάθος διεύθυνση? :)

Η παραπάνω πάντως που έδειξα μια χαρά έβγαλε και όνομα και διεύθυνση, παρόλο που έχει λήξει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δλδ κοίταξες μόλις μία, αλλά δεν είσαι σίγουρος αν δεν έβγαλε κανένα στοιχείο ή λάθος διεύθυνση? :)

Κανένα στοιχείο ως προς το όνομα ούτε με αστεράκια και λάθος διεύθυνση. 

Είμαι ιδιοκτήτης του ακινήτου χωρίς να μένω σε αυτό και ξέρω τον αριθμό παροχής 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...