REDODIN7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Άρα τους τουλάχιστον 50 αριθμούς παροχής που έχω πάρει από κει τους έβγαλα από την κοιλιά μου; Δεν ξερω αλλες φορες γενικα που εχω ρωτησει μου εχουν πει πρωσοπικα δεδομενα και τετοια. Τι πρεπει να τους πω ? Θελω τον αριθμο παροχης ? Και τι στοιιχεια πρεπει να δωσω ?
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Σου είπα, το ΑΦΜ (αυτουνού, στο όνομα του οποίου εκδίδεται ο λογαριασμός) και τη διεύθυνση τους σπιτιού να ξέρεις για να επαληθεύσεις.
GeorgT. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Οποτε προσωπικά μαλλον θα με γείωναν αν δεν βοηθούσε ο Γιαννης, αυτο το διάστημα δεν χρησιμοποιητε κ απο το τελευταίο ενοικιαστή δεν το ξερω το ΑΦΜ! 1
REDODIN7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Σου είπα, το ΑΦΜ (αυτουνού, στο όνομα του οποίου εκδίδεται ο λογαριασμός) και τη διεύθυνση τους σπιτιού να ξέρεις για να επαληθεύσεις. AΦΜ δεν ηξερα ειπα ομως στην κοπελα τον αριθμο παροχης και ανηκει στη διευθυνση αυτη. Ευτηχως λυθηκε το θεμα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 AΦΜ δεν ηξερα ειπα ομως στην κοπελα τον αριθμο παροχης και ανηκει στη διευθυνση αυτη. Ευτηχως λυθηκε το θεμα. Στο συστημα ΕΡΜΗΣ που μπαινουν συναδελφοι που εχουν το αντικειμενο γιατι δεν ειναι δικο μου, δεν εμφανιζεται απο οτι ξερω παντα ο ΑΦΜ...Υπαρχουν και παροχες παλιες χωρις ΑΦΜ
REDODIN7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Να ρωτησω κατι αλλο ο πατερας μου εχει ξενοικιασει εδω και καιρο και το ρολοι ειναι σε ονομα αλλου ενοικιαστη παλιοτερου (τωρα το σπιτι ειναι αδειο) τι γινετε αν δυο διαφορετικη χρηστες βαλουν το ιδιο ρολοι ?
HERTHAN Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Αν δεν κάνει καθόλου δήλωση ακόμα καλύτερα. Τι εννοεις μ'αυτο? Μην λεει ο καθενας σας παρακαλω οτι του κατεβει... Ενιαρα γραφουμε οταν καποιο κτιριο δεν εχει ποτε ηλεκτροδοτηθει ή εχει γινει αποξηλωση της παροχης. Αν εννοεις για εμενα που απαντησα για τα 9αρια δεν λεω οτι μου κατεβει απλα απαντησα για το αν θα εχει προβλημα αν βαλει 9αρια.Που φυσικα δεν θα εχει. Συμφωνω με το bold γιατι ετσι ακριβως ειναι απλα οταν καποιος εχει προβλημα και ειτε δεν γνωριζει σχετικα με τον αριθμο παροχης καλυτερα ειναι να βαλει 9αρια απο το να μην στειλει καθολου την δηλωση.Και να την στειλει ετσι δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα ομως.
Liverpool89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Για το πρωτο ειρωνικο υφος εχει.. Σαν να σου λεει στα @@ σου μην κανεις, τι μπορει να παθεις..
HERTHAN Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Για το πρωτο ειρωνικο υφος εχει.. Σαν να σου λεει στα @@ σου μην κανεις, τι μπορει να παθεις.. Γι'αυτο ρωταω γιατι δεν καταλαβα τι εννουσε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Να ρωτησω κατι αλλο ο πατερας μου εχει ξενοικιασει εδω και καιρο και το ρολοι ειναι σε ονομα αλλου ενοικιαστη παλιοτερου (τωρα το σπιτι ειναι αδειο) τι γινετε αν δυο διαφορετικη χρηστες βαλουν το ιδιο ρολοι ? Αν γινει διασταυρωση θα υπαρηξει προβλημα....Να παει οποιος μπορει απο τους δυο να κανει διακοπη και να το παρει οποιος θα μεινει μεσα αν μεινει. Τι εννοεις μ'αυτο? Αν εννοεις για εμενα που απαντησα για τα 9αρια δεν λεω οτι μου κατεβει απλα απαντησα για το αν θα εχει προβλημα αν βαλει 9αρια.Που φυσικα δεν θα εχει. Συμφωνω με το bold γιατι ετσι ακριβως ειναι απλα οταν καποιος εχει προβλημα και ειτε δεν γνωριζει σχετικα με τον αριθμο παροχης καλυτερα ειναι να βαλει 9αρια απο το να μην στειλει καθολου την δηλωση.Και να την στειλει ετσι δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα ομως. Το οτι θα το δεχτει το συστημα δεν σημαινει οτι δεν υποβαλει και αναληθη δηλωση με οτι μπορει να συμαινει αυτο
HERTHAN Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Το οτι θα το δεχτει το συστημα δεν σημαινει οτι δεν υποβαλει και αναληθη δηλωση με οτι μπορει να συμαινει αυτο Καλα σιγουρα αλλα δεν υποκρυπτει και κανενα εισοδημα ουτε κατι το οποιο να το επηρεαζει ωστε αργοτερα να του δημιουργησει κανενα προβλημα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Καλα σιγουρα αλλα δεν υποκρυπτει και κανενα εισοδημα ουτε κατι το οποιο να το επηρεαζει ωστε αργοτερα να του δημιουργησει κανενα προβλημα. Για να ζητανε αριθμο παροχης ακομα και σε μη ηλεκτροδορουμενα ακινητα που υπαρχει παροχη με διακοπη δεν ειναι τυχαιο...Κατι εχουν στο αρωστημενο τους μυαλο
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Αχυρα εχουν στο μυαλο τους. Που τα πληρωνουμε εμεις πανακριβα
HERTHAN Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Που τα πληρωνουμε εμεις πανακριβα Ετσι ακριβως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα